Hulp nodig?Stel direct een vraag over Haarvezel applicator
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Gratis verzending vanaf € 35
Anders slechts € 2,95 verzendkosten
haarvezel applicator haarvezels voor uitgroei haar 2

Haarvezel applicator

Van € 14.95 voor 14,95

Van Beaver Professional

Beschikbaarheid: Op voorraad

De haarvezel applicator is een opzetstuk dat op een busje keratine haarvezels van Beaver Professional kan worden gedraaid. De applicator maakt het gemakkelijker om de haarvezels precies en gelijkmatig over het haar te verspreiden, voor een nog natuurlijker resultaat. Het past op zowel de 12 als de 28 grams verpakking haarvezels.
Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Haarvezel applicator

De haarvezel applicator is een handig hulpstuk bij het gebruik van de keratine haarvezels. Het is een opzetstuk dat op een busje haarvezels kan worden gedraaid.

De verstuiver zorgt ervoor dat de haarvezels met meer precisie kunnen worden aangebracht op de dunner worden plekken. Daarnaast maakt de verstuiver het makkelijker om de haarvezels gelijkmatig over het haar te verspreiden. Het zorgt hiermee voor een nog natuurlijkere uitstraling.

De applicator is ideaal voor gebruik bij de haarlijn, zeker in combinatie met de hairline optimizer. Bovendien is het heel handig om uitgroei (bij geverfd haar) en hair extensions heel nauwkeurig te bedekken.

De applicator past op zowel de 12 als de 28 grams verpakking haarvezels van Beaver Professional.

Gebruiksaanwijzing

  1. Draai de dop van het busje haarvezels los. Verwijder het strooigedeelte (het dekseltje met de gaatjes) door het rustig heen en weer omhoog te bewegen.
  2. Draai de applicator op het busje haarvezels.
  3. Druk het pompje naar beneden. Door meer of minder druk uit te oefenen controleer je de hoeveelheid haarvezels die eruit komen.

Bekijk ook het instructiefilmpje hieronder.

Voor een natuurlijk ogende haarlijn kan de hairline optimizer worden gebruikt. Gebruik na het aanbrengen van de haarvezels eventueel de haarvezel fixerende spray om de vezels de hele dag goed op hun plaats te houden.

Kijk voor meer informatie over (het gebruik van) haarvezels op de pagina van keratine haarvezels en lees onze tips voor het gebruik van haarvezels.
 

Ervaringen (0)

Ook ervaring met Haarvezel applicator? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Haarvezel applicator? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

Productinformatie

Productinformatie

Merk
Beaver Professional