Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Versterk de verkoop met onze producten

Veel klanten van u hebben haarproblemen of gaan dit krijgen. Geen wonder dat er zoveel interesse is in de juiste middelen om haargroei zoveel mogelijk te stimuleren en haarverlies tegen te gaan. Toch is het moeilijk om tussen al het aanbod in shampoo's en lotions de juiste producten te vinden voor uw salon.

Met onze jarenlange ervaring kan De Haargroeispecialist u hierbij helpen. Wij zijn de officiële distributeur van de gerenomeerde merken DS Laboratories, Neofollics Hair Technology, Salonceuticals (Regenepure), Foligain en Beaver Professional in de Benelux. Hiermee kunnen wij een compleet assortiment aan producten leveren: van kwaliteitsshampoo's om het haar gezond te houden tot lotions tegen haaruitval. U heeft dus maar één partner nodig om toegang te krijgen tot de beste producten uit dit segment.

Wij bieden u:

  • Scherpe inkoopprijzen
  • Eén contactpunt voor een breed assortiment van de beste producten
  • Levering vanuit eigen voorraad, geen zorgen over importeren
  • Advies voor de juiste verkoopstrategie
  • Expertise over haargroei en alle producten

Neem contact met ons op

Neem daarom nu contact met ons op. Samen zullen wij bespreken wat uw wensen zijn en welke producten het beste passen bij uw klantengroep. U kunt ons bereiken op info@haargroeispecialist.nl of via ons contactformulier.