Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Betaal snel & veilig via iDEAL

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Daarnaast hb je als voordeel dat wij de betaling direct kunnen verwerken, waardoor je jouw bestelling extra snel in huis hebt.

Betalen via Mister Cash

We ondersteunen betalingen via Mister Cash voor onze Belgische klanten. Deze transacties worden verwerkt via Icepay. Deze naam kan daarom op je rekeningafschrift staan. Je hebt als voordeel dat wij de betaling direct kunnen verwerken, waardoor je jouw bestelling extra snel in huis hebt.

Betalen via PayPal

Direct online afrekenen kan via PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen met meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal laat jou uiterst veilig betalen via je bankrekening of creditcard. PayPal berekent aanzienlijke transactiekosten, we vragen daarom een tegemoetkoming in de kosten van 1,5% van het totaalbedrag wanneer met PayPal betaald wordt. 

Betalen via creditcard

Via PayPal kun je ook eenvoudig met creditcard betalen. Dit kan ook zonder een PayPal-account te hebben of aan te moeten maken. Kies hiervoor de optie "Betalen als gast" bij het inlogscherm van PayPal. Vrijwel alle creditcards worden ondersteund zoals Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB en Diner's Club. Voor een betaling via creditcard vragen wij een tegemoetkoming in de kosten van 1,5% van het totaalbedrag.

Betalen via een bank-/giro-overboeking

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, ontvang je een bevestigingsmail met daarin gegevens van onze bank. Je kunt vervolgens via je eigen bank (bijvoorbeeld via internetbankieren) het genoemde bedrag overmaken. Op het moment dat de betaling is ontvangen, worden de producten verzonden.

Betalen via DirectEBanking

Klanten uit België, Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Zwitserland kunnen gebruik maken van DirectEBanking van Sofort. Dit is vooral in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland een veelgebruikte betaalmethode. Bij deze betaalmethode kun je met je eigen inloggegevens van jouw bank inloggen. Meer informatie is te vinden op de website van Sofort. Je betaling wordt direct verwerkt.

Betalen via Giropay

Voor klanten uit Duitsland bieden wij ook de Duitse online betalingsmethode Giropay van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd. Bij deze betaalmethode wordt ingelogd op de vertrouwde online bankomgeving met de eigen inloggegevens.