Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Prijswijziging Revita en Spectral-lotions

woensdag 2 mei 2018
DS Laboratories, de fabrikant van onder meer Revita shampoo en de Spectral-lotions, heeft de prijzen van haar producten aangepast.

Lees verder >>

Bekroning van onze service met keurmerk

vrijdag 19 mei 2017

De Haargroeispecialist is aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur. WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in online winkelen.

Het keurmerk laat zien dat De Haargroeispecialist voldoet aan de wetgeving, belangrijke informatie transparant en duidelijk op de website vermeldt en klantgericht handelt volgens de Webwinkelkeur gedragscode.

Uiteraard voldeden wij al aan alle voorwaarden voor dit keurmerk, maar met de onafhankelijke keuring van Webwinkelkeur is voor iedereen zichtbaar dat wij officieel voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving voor webwinkels.

Telefonisch spreekuur bij De Haargroeispecialist

donderdag 25 augustus 2016
Wij hebben op maandag en woensdag een telefonisch spreekuur van 10:00 tot 12:00 uur. Onze specialisten zijn dan telefonisch bereikbaar voor al je vragen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer: 085 047 1132.

Verbeterde service: voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!

maandag 1 februari 2016

Pakketbezorging, morgen in huis

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Heb je pas ’s avonds tijd om je bestelling te plaatsen? Je kunt nu tot 22.00 uur bestellen en dan heb je je bestelling al de volgende dag in huis. Dit geldt op werkdagen voor bestellingen binnen Nederland. Zendingen naar België worden in 2 tot 3 werkdagen bezorgd.

Meer controle over het bezorgen van je bestelling
Ons nieuwe bestelproces geeft meer keuzemogelijkheden en daarmee meer controle over het bezorgen van je bestelling binnen Nederland:

  • Ophalen bij een afhaalpunt: via Pakjegemak van PostNL kun je kiezen voor een afhaallocatie bij jou in de buurt.
  • Bezorgen op een andere dag: wil je vandaag bestellen, maar ben je morgen niet thuis? Geef dan aan op welke datum je het pakket graag wilt ontvangen. Bovendien zie je direct een indicatie van het tijdstip.
  • Bezorgen op een ander adres: je kunt je bestelling nu eenvoudig op een ander adres laten bezorgen, bijvoorbeeld op je werk of bij vrienden.
  • Wel/niet bij de buren: als je niet thuis bent, bezorgt PostNL pakketten standaard bij de buren. Je kunt vanaf nu aangeven dat je bestelling alleen op jouw adres afgegeven mag worden.

Bovendien werkt het nieuwe bestelproces goed op je smartphone en tablet. Ook worden je gegevens bewaard in de browser, zodat toekomstige bestellingen sneller geplaatst kunnen worden.

Onze service op een rij:

  • Bewezen haargroeimiddelen
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending bij een bestelbedrag van 35 euro of meer
  • Beste service: binnen 24 uur antwoord op je vragen en mogelijkheid tot het vragen van persoonlijk advies
  • Altijd op zoek naar nieuwe innovatieve bewezen producten op de markt
  • Onafhankelijke informatie over de achtergronden van haargroei en haarverlies en blogs over de nieuwste ontwikkelingen.

De Haargroeispecialist bij TV-programma Feiten en Fabels

vrijdag 3 januari 2014

Feiten en Fabels

De Haargroeispecialist is door het TV-programma Feiten en Fabels van SBS6 gevraagd om iets te vertellen over haarverlies en welke producten er nu echt kunnen werken tegen haaruitval. In een korte reportage leggen wij hierbij uit hoe haaruitval wordt veroorzaakt, welke producten gebruikt kunnen worden om haaruitval tegen te gaan en welke resultaten je ervan kunt verwachten.

Lees verder >>

Persoonlijk en deskundig advies bij De Haargroeispecialist

zaterdag 22 maart 2014
De Haargroeispecialist wil jou graag helpen bij het bepalen van de juiste behandelmethode en kan zorgen voor een persoonlijk en deskundig advies. Hiervoor hebben wij een speciale pagina ontwikkeld waar je gegevens over je haarsituatie kunt invullen.

Lees verder >>