Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Veelgestelde vragen

Discrete verzending

V: Wordt mijn bestelling discreet verzonden? 

A: Jazeker! Uw bestelling wordt zeer discreet verzonden. Onze pakketten worden verpakt in een neutrale, bruine kartonnen doos. Als afzender wordt slechts klein “HGS” vermeld. Niemand kan aan het pakket herkennen dat het haarproducten bevat of door De Haargroeispecialist is verstuurd.

Bankoverschrijving

V: Ik heb overgeschreven per bankrekening, is mijn betaling al binnen?

A: Het kan tot enkele werkdagen duren voordat uw bestelling door uw bank verwerkt is. Als uw betaling door ons is ontvangen, krijgt u een e-mail met de betalingsbevestiging. Vervolgens wordt uw bestelling verzendklaar gemaakt en verzonden.

Bestelling wijzigen

V: Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik heb per ongeluk de verkeerde producten besteld.

A: Dit is geen probleem, u kunt uw bestelling wijzigen zolang deze nog niet is verwerkt. Indien u meer of minder wilt bestellen, kunnen wij dit meestal ook nog aanpassen. Het teveel betaalde bedrag maken wij over naar uw bankrekening. Indien u meer wilt bestellen vragen wij u om een aanvullende betaling te doen.

Kwantumkorting

V: Ik zie bij het bestellen van producten de term 'kwantumkorting', wat houdt dit precies in?

A: Naast onze vaste scherpe prijzen geven we ook korting bij bestellingen van 3 of meer producten. Dit noemen we 'kwantumkorting'. Lees meer over onze kwantumkorting bij bestellingen van 3 of meer producten.

Advies

V: Ik vind het moeilijk om te bepalen welke producten voor mij het meest geschikt zijn. Hoe kom ik hier achter?

A: Indien het niet duidelijk voor u is welke producten te gebruiken of u wilt meer informatie, dan kunt u ons adviesoverzicht raadplegen. Ook kunt u ons om persoonlijk advies vragen. Op basis van uw persoonlijke situatie kunnen wij u voorzien van een goed advies. Wij raden u echter altijd aan om ook contact te zoeken met een arts of dermatoloog.

Combinatie van behandelmethoden

V: Kan ik product X met product Y combineren?

A: Bijna alle producten zijn in één behandeling naast elkaar te gebruiken, maar dit is niet altijd een garantie voor een verhoogde effectiviteit op uw haargroei. Wij raden mensen aan om maximaal één product van de volgende categorieeën te gebruiken:

Meer informatie is te vinden op de pagina "Wat te doen tegen haarverlies".

Voor een snelle, cosmetische oplossing zijn haarvezels van keratine ideaal. Haarvezels zijn perfect te gebruiken naast andere producten.

V: Kan ik shampoo merk X met shampoo of conditioner merk Y combineren?

A: Shampoos en conditioners van één merk zijn meestal goed op elkaar afgestemd qua ingrediënten en bieden een optimale behandeling. Echter is het goed mogelijk een shampoo van een merk te gebruiken in combinatie met een conditioner van een ander merk.