Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1430)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 17 van 28

5 sterren
Per ongeluk een dubbele bestelling gedaan. Per mail contact gezocht en kreeg direct antwoord (was al na 18:00). Tweede bestelling meteen kunnen annuleren.

Revita 925ml besteld. Bleek helaas niet in voorraad. Zelfde dag nog een nieuw voorstel ontvangen voor 2x500ml met extra korting.

Top service en super snelle levering*

, Amsterdam (11 juni 2015)
5 sterren
Duidelijke site, met bij elke product duidelijke omschrijving, en gebruiksaanwijzing in het nederlands! Op 1 enkelen keer na mijn bestelling altijd de volgende dag al in huis gehad ( dit kan ook aan de bezorgdienst gelegen hebben). Besteling word super netjes en veilig verpakt, en er is aan het pakketje niet te zien dat er haargroei producten inzit. Dit vind ik persoonlijk erg fijn omdat ik meestal nooit zelf thuis ben om het pakketje aan te nemen.*
, Utrecht (11 juni 2015)
5 sterren
Heel professioneel , goede producten en snelle levering. Zeer tevreden over deze bedrijf.*
, Winschoten (9 juni 2015)
5 sterren
goede uitleg over de producten, snelle zending en goede nazorg!*
, Rotterdam (9 juni 2015)
3 sterren
Revita shampoo besteld, snelle levering. Flesje van 100 ml besteld om te proberen. Inhoud van de fles was tot 4/5 gevuld, maar ga ervan uit dat het dus 100 ml is. Effect moet nog blijken.*
, Hollandsche Rading (8 juni 2015)
5 sterren
Snelle levering en service. Doet wat het beloofd. Helemaal prima*
, Herten Roermind (8 juni 2015)
5 sterren
Naast goede producten, snelle levering en een prettig mailcontact, is de service uitstekend.
Ik kreeg een verkeerde kleur haarvezels toegestuurd, maar omdat ik de verpakking er al af had gehaald, stelde ik later voor de kosten te delen. Neen, dat wilde dit bedrijf niet. Het was immers hun fout. Ze hebben het op een mooie manier opgelost.
Het flesje met de goede kleur had ik een dag later in huis. Topservice!*

, Rotterdam (6 juni 2015)
5 sterren
goede service ,goede prijs ,snelle levering*
, nijverdal (5 juni 2015)
4 sterren
Top producten!*
, Haarlem (5 juni 2015)
3 sterren
Goed spul!!*
, Zeeland (2 juni 2015)
5 sterren
De bestelling werd op de afgesproken dag afgeleverd!
Keurig op de hoogte gehouden van de bestelling!
Hoe het produkt bevalt. Moet ik nog afwachten!
Tot nu toe dik tevreden!*

, Sliedrecht (29 mei 2015)
5 sterren
Heel snel in huis,geen naam op het pakketje v haargroeispecialist want anders weten ze gelijk wat er in het pakketje zit,top*
, Krimpen a/d IJssel (26 mei 2015)
5 sterren
zeer tevreden over de afhandeling en bezorgen van de produkten heb ze nog niet uitgeprobeert maar ik ben er vrij zeker van dat ze goede resultaten gaan opleveren.*
, België (22 mei 2015)
5 sterren
Duidelijke site en snelle levering (de volgende dag). Nu nog hopen dat het product ook gaat werken!*
, Nootdorp (22 mei 2015)
5 sterren
Supersnelle levering, discrete verpakking, makkelijke betaling en als er problemen zijn goede service. Top webshop!*
, heerlen (21 mei 2015)
3 sterren
Ik heb de shampoo's binnen. Alleen 1 van de shampoo's had lek. Die was niet helemaal in orde..*
, Amersfoort (18 mei 2015)De Haargroeispecialist:
Als een product niet in goede staat wordt geleverd, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We komen dan graag met een passende oplossing.
5 sterren
duidelijke productinformatie en zeer snelle nette levering. top!*
, Nederland (15 mei 2015)
5 sterren
Perfect!*
, Rotterdam (15 mei 2015)
5 sterren
Netjes geleverd en goed verpakt. ik zou hier zo weet bestellen.*
, NL (14 mei 2015)
5 sterren
Donderdag besteld en betaald, zaterdag leveren was de melding. Het werd een dag eerder op vrijdag.
Geweldig.*

, Hillegom (11 mei 2015)
5 sterren
snelle levering en makkelijk te bestellen en een overzichtelijke site*
, nl (7 mei 2015)
5 sterren
Voor het eerst een bestelling gedaan. Producten snel en prima verpakt geleverd.*
, Amsterdam (7 mei 2015)
5 sterren
Perfect*
, Vlijmen (5 mei 2015)
5 sterren
Goed product. Perfecte afhandeling.*
, Zuid-Holland (5 mei 2015)
5 sterren
Perfecte service s 'avonds bestellen smiddags in huis*
, Enschede (4 mei 2015)
5 sterren
Mijn producten waren gelijk de volgende dag bezorgd,super goede service ,heb de keratine shampoo en conditioner al gebruikt,zeer tevreden over.
De andere producten heb ik wat langere tijd voor nodig om daar over te oordelen,maar dar laat ik jullie zeker weten.*

, nederland (28 april 2015)
5 sterren
prima verzorgt snel geleverd*
, Groenekan (26 april 2015)
5 sterren
Super website! Ik heb al meerdere keren besteld en het word echt supersnel geleverd. Daarnaast zijn de producten ook van topkwaliteit en verkopen ze ook spullen die ik bijna nergens anders kan vinden tegen een geweldig lage prijs.

Ga zo door!*

, Nederland (24 april 2015)
5 sterren
persoonlijk antwoord op mijn vragen.
prima produkten!!*

, nijmegen (24 april 2015)
5 sterren
snelle levering en goed product. Hair fibers besteld. Bevalt goed, makkelijk aan te brengen en vult de kale plekken goed op. Zeer tevreden.*
, ned (20 april 2015)
5 sterren
Zoals altijd, alles prima verlopen*
, Belgie (20 april 2015)
4 sterren
Professioneel. Overzichtelijke website. Pakketinhoud perfect; leveringstermijn gerespecteerd. Het is nog te vroeg om al iets te schrijven ivm de eventuele resultaten van de haarproducten. Bjd (Belgie-20/04/2015)*
, Belgie (20 april 2015)
5 sterren
Goede site, producten en snelle levering.*
, Hoofddorp (15 april 2015)
5 sterren
Snelle levering, prima prijs*
, Nederland (5 april 2015)
5 sterren
Alles is vlot verlopen. Gemakkelijk besteld, snel geleverd en goede producten.
Voor de eerste keer shampoo besteld en benieuwd naar het resultaat.*

, Belgie (2 april 2015)
4 sterren
Snelle levering, alleen jammer van de verzendkosten. Product zelf kan ik nog niet beoordelen omdat ik dit pas twee keer heb gebruikt. Omdat ik hoofdhuidproblemen heb en graag mijn mening met anderen wil delen, zal ik dit tzt alsnog doen.
In ieder geval erg tevreden over deze website!*

, Zuidlaren (28 maart 2015)
5 sterren
Prima service, goed product.
Een dagje te laat bezorgd, maar dat lag volgens mij aan PostNL.*

, Netherlands (28 maart 2015)
3 sterren
Goede producten, snelle levering. Ik moet nog wel een beetje afwachten hoe goed de producten werken, want ik ben er nog niet zo lang mee bezig.*
, België (28 maart 2015)
2 sterren
Ik heb op tijd betaald, maar door Haargroeispecialist is helaas een fout gemaakt en heb mijn bestelling veel later dan gepland binnen en nog op een dag wat mij niet goed uitkwam.*
, Utrecht (27 maart 2015)De Haargroeispecialist:
We doen ons uiterste best om ook alle bestellingen van net voor 20:30 dezelfde dag te verzenden. We vinden het dan ook vervelend dat we toch een bestelling gemist hebben en dat u hierdoor een weekend moest wachten. Onze excuses hiervoor.
4 sterren
Snelle levering, op de website veel advies te vinden. Het resultaat is natuurlijk per persoon afhankelijk van de aard van het haarverlies en het stadium.*
, Apeldoorn (27 maart 2015)
4 sterren
Snel en makkelijk gevonden wat ik zocht. Besteld, betaald en ontvangen ging soepeltjea. Nu het resultaat afwachten. Topservice, daar zal het niet aan liggen :-)*
, Eindhoven (26 maart 2015)
5 sterren
Bestel nu al twee jaar Regenepure DR/NT bij jullie deze shampoo bevalt uitstekend.

Verder een overzichtelijke site, snelle levering en producten die nergens anders te krijgen zijn (in nl).

Top ga zo door,

Groet,

Tim*

, Nederland (23 maart 2015)
4 sterren
Prima betrouwbare website. Produkten verrichten geen wonderen bij mij maar stabiliseren de haaruitval naar acceptabele proporties.*
, Lage Zwaluwe (22 maart 2015)
5 sterren
Website perfect, informatief en klantvriendelijk.
Uitgebreide productinformatie.
Betaling succesvol in één keer.
Personeel attent en alert.
Bestellen en supersnelle aflevering.*

, Alkmaar (22 maart 2015)
4 sterren
Product bleek in eerste instantie niet goed te zijn. Echter keurig opgelost door. Persoonlijk mailcontact verloop vlot en deskundig.*
, Groningen (19 maart 2015)
5 sterren
heb voor de 2e keer besteld en ben heel blij met de producten. snelle levering en correcte afhandeling*
, Roosdaal (18 maart 2015)
5 sterren
Overzichtelijke site. keurig op tijd afgeleverd. Zeer tevreden, ook over de producten.*
, Groningen (15 maart 2015)
5 sterren
Snel en top service. Product binnen 2 dagen in huis!*
, Ridderkerk (14 maart 2015)
4 sterren
Ben op zich tevreden, zou graag zien dat er wat meer haargroei kwam maar kan geen wonderen verwachten.
Voor wat betreft de website en verzending, meer dan lof!*

, Duitsland (14 maart 2015)
5 sterren
Super kwaliteit snel geleverd*
, Rotterdam (12 maart 2015)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: