Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1430)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 19 van 28

5 sterren
Prima assortiment, goede prijzen, levering conform afspraak, aan te raden, werking van product is nog onbekend*
, Enschdde (26 januari 2015)
4 sterren
Jxj jksksiuu hsh sjjs. Dskizinn snnsjkzj dd jsjjznn. Jjjnz (kan niet typen, haar zit voor mijn ogen)*
, Binnenmaas (25 januari 2015)
4 sterren
Snelle afhandeling, product moet ik nog afwachten maar ben benieuwd*
, Amstelveen (24 januari 2015)
5 sterren
Snelle en correcte levering in discrete verpakking. Prima producten. Vragen worden snel en goed beantwoord per mail. Kortom een voorbeeldige webshop.*
, Sittard (24 januari 2015)
5 sterren
Mooie website, snelle service en goede informatie! De geleverde producten voldoen aan de verwachting.
De Revita shampoo en Spectral CSF lotion hebben ervoor gezorgd dat het haaruitval na drie maanden gebruik is gestopt (op normaal dagelijks uitval na). Er groeien nog geen nieuwe haren, maar dat kan ook eigenlijk niet in zo'n korte tijd. Voorlopig ga ik er dus nog even mee door.*

, Tilburg (22 januari 2015)
4 sterren
Goede en snelle service!*
, Belgie (21 januari 2015)
5 sterren
Zeer tevreden over de snelle en discrete levering. Ik gebruik de producten Revita shampoo en Revita COR voor het eerst en nog te kort om die goed te kunnen beoordelen. Het haar voelt echter heel goed aan na de eerste wassingen.

Het hele proces van aanbrengen en uitspoelen duurt wel eindeloos, maar je moet er wat voor over hebben.*

, Nederland (19 januari 2015)
5 sterren
's avonds om 20.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd.
Producten prima. Gebruik ruim een jaar Revita shampoo en conditioner. Effectief en zeer zuinig in gebruik hoewel ik lang haar heb.
Aanrader. Zo ook de lotion CSF.*

, Diemen (18 januari 2015)
5 sterren
Snelle levering, de bestelling verliep verder soepel.*
, Houten (17 januari 2015)
5 sterren
Goeie service ik kreeg het product keurig verpakt in huis. Verder doet het product wat het moet doen. Ik ben zeer tevreden.*
, hoofddorp (15 januari 2015)
5 sterren
deze sterren staan voor de prima verwerking en aflevering van mijn bestelling.
Ik ben pas 2 dagen bezig, dus kan nog geen beoordeling geven over het product.*

, amsterdam (15 januari 2015)
5 sterren
Zoals gewoonlijk weer helemaal top!! Snelle levering, alleen jammer dat de postbode te lui is is om het even naar boven te brengen. Maar goed, verder ben ik zoals altijd weer tevreden over het product (Beaver Professional Haarvezels). Doet ook veel langer mee dan bijvoorbeeld van het merk Nanogeen.
Top!! Bedankt!!*

, Zoetermeer (14 januari 2015)
3 sterren
de verzending was niet op tijd*
, hamme belgie (14 januari 2015)
5 sterren
Nog onvoldoende ervaring met de producten om ze te kunnen beoordelen, maar de levering was supersnel en de productinformatie zeer duidelijk.

AvL, Friesland*

, Hemrik (14 januari 2015)
5 sterren
Keurige site en goede afhandeling van de bestelling. Mijn pakket was binnen 2 dagen binnen!*
, Voorschoten (13 januari 2015)
5 sterren
Snelle levering, goede prijs en uitstekende service! Zelfs na een fout in de bestelling van mij kon het product zonder problemen worden geruild.*
, Nederland (11 januari 2015)
5 sterren
Snelle en correcte levering, zeer goede service en vlotte terugbetaling bij retourzending.
Niets negatief te melden. Bedankt.*

, België (9 januari 2015)
3 sterren
Het is een prima website met goede producten en service*
, rotterdam (8 januari 2015)
4 sterren
Ben tevreden over de levering van mijn goederen*
, België (8 januari 2015)
4 sterren
snelle levering en fijn dat het discreet is verpakt.*
, leiden (8 januari 2015)
5 sterren
Ben zeer tevreden, krijg uitgebreide en goede uitleg.
Alles word netjes en snel bezorgd.*

, Twist, Duitsland (6 januari 2015)
4 sterren
Het bestelde snel in huis, geen klachten.*
, Nederland (5 januari 2015)
4 sterren
Tweemaal een bestelling geplaatst: gebruiksvriendelijke website en keurige afhandeling.*
, Den Haag (4 januari 2015)
5 sterren
Overzichtelijke site. Snelle levering en goed verpakt.*
, Nederland (3 januari 2015)
5 sterren
Goede service, netjes ingepakt en snel ontvangen*
, heeswijk (2 januari 2015)
4 sterren
Snel geleverd en goede interface.*
, Amsterdan (2 januari 2015)
5 sterren
Alles prima in orde, zoals het hoort. Bestelling, ondanks de feestdagen, binnen 2 dagen in huis.*
, Haarlem (2 januari 2015)
5 sterren
Zeer tevreden!! Snelle levering*
, Beverwijk (31 december 2014)
5 sterren
Zeer snelle levering, heb nu vier keer een bestelling gedaan en ben zeer tevreden!*
, Zoetermeer (30 december 2014)
5 sterren
Prima webwinkel, al meerdere malen besteld en altijd alles snel geleverd en goed verpakt*
, Breda (26 december 2014)
5 sterren
Zeer snelle bezorging. Prijzen zijn goed. Niks aan veranderen.*
, Den Haag (25 december 2014)
5 sterren
Prima producten. Ik gebruik Revita en ben daar zeer tevreden over. S avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Super*
, Eelde (23 december 2014)
5 sterren
Goede en snelle service !*
, Nederland (22 december 2014)
5 sterren
Snelle service, volgende dag in huis en goed product waar ik na 1 half jaar gebruik resultaat zie ( foligain capsules)*
, Friesland (22 december 2014)
5 sterren
ZEER BETROUWBARE FIRMA.BESTELLING PERFECT ONLINE TE VOLGEN. PROUCT IS ZEER GOED IN ZIJN SOORT*
, SINT NIKLAAS BELGIE (20 december 2014)
5 sterren
Topproduct. Levertijd is erg snel en de klantenservice is erg behulpzaam !!*
, Nederland (20 december 2014)
4 sterren
Nette overzichtelijke website, makkelijk producten te bestellen. Keurige site en goede afhandeling van de bestelling.*
, Apeldoorn (19 december 2014)
5 sterren
super snelle bezorging, prima producten*
, nederland (15 december 2014)
5 sterren
Goede uitleg, snelle verzending, tot nu toe tevreden!*
, Duitsland (14 december 2014)
5 sterren
Professioneel, top service, snelle Levering!

Ik gebruik de keratine shampoo en conditioner sinds 2 weken.. en mijn haar lijkt al wat dikker te zijn ook het haaruitval lijkt verminderden.

Ik ben zeer tevreden !*

, Nijmegen (13 december 2014)
4 sterren
Netjes geleverd en verpakt veel producten in een overzichtelijke webshop. Helaas geen antwoord gekregen op een vraag die ik in het scherm "opmerkingen" had geplaatst.*
, Nijmegen (12 december 2014)De Haargroeispecialist:
Excuus, we hebben uw vraag alsnog direct beantwoord.
4 sterren
Snelle levering, Order ziet er goed uit,*
, Eindhoven (11 december 2014)
4 sterren
Ik gebruik de nanoxidil nu een week met de spectral shampoo en ik merk wel dat mijn haar reageerd, het is na een week al in betere conditie maar ik kan op dit moment nog niet zeggen of mijn haar gaat teruggroeien.
Ik heb wel goede hoop omdat daar waar ik kaal lijk te zijn nog erg veel minuscule haartjes heb die misschien weer actief worden met het gebruik van deze kuur maar hoelang dat kan duren zou ik niet weten.
Ik zal over een maand een update plaatsen.*

, groningen (6 december 2014)
3 sterren
ja als het helpt schijf ik heel facebook vol ... geloof maar dat ik het doorpraat afwachten dus....*
, roosendaal (5 december 2014)
5 sterren
Ik begon al 3 dagen met revita and spectral-DNC.N ik ben nog aan het wachten voor de resultaat ik hop dat mijn haar terug groeien ik vraag me af als ik moet die producten lang gebruiken of gewoon voor een bepaalde period*
, Weert (4 december 2014)
5 sterren
Super*
, Nederland (4 december 2014)
5 sterren
gewoon goed !*
, Utrecht (1 december 2014)
5 sterren
Snelle levertijd en de producten die ik tot nu toe heb werken langzamerhand. Ik denk dat de resultaat nog lang kan duren.*
, Nederland (1 december 2014)
5 sterren
Perfecte snelle levering. Een aanrader.*
, Amsterdam (1 december 2014)
5 sterren
Levering was gewoon super snel! Ben echt tevreden mee en shampoo werkt super..me haar voelt steviger en iets voller aan.. heb vertrouwen in dat het werkt,
De revita shampoo.
hoop alleen dat het in de toekomst ook in de winkels verkocht worden..bijv De Tuinen*

, Wormer (30 november 2014)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: