Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1497)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 19 van 29

5 sterren
Goede site, producten en snelle levering.*
, Hoofddorp (15 april 2015)
5 sterren
Snelle levering, prima prijs*
, Nederland (5 april 2015)
5 sterren
Alles is vlot verlopen. Gemakkelijk besteld, snel geleverd en goede producten.
Voor de eerste keer shampoo besteld en benieuwd naar het resultaat.*

, Belgie (2 april 2015)
4 sterren
Snelle levering, alleen jammer van de verzendkosten. Product zelf kan ik nog niet beoordelen omdat ik dit pas twee keer heb gebruikt. Omdat ik hoofdhuidproblemen heb en graag mijn mening met anderen wil delen, zal ik dit tzt alsnog doen.
In ieder geval erg tevreden over deze website!*

, Zuidlaren (28 maart 2015)
5 sterren
Prima service, goed product.
Een dagje te laat bezorgd, maar dat lag volgens mij aan PostNL.*

, Netherlands (28 maart 2015)
3 sterren
Goede producten, snelle levering. Ik moet nog wel een beetje afwachten hoe goed de producten werken, want ik ben er nog niet zo lang mee bezig.*
, België (28 maart 2015)
2 sterren
Ik heb op tijd betaald, maar door Haargroeispecialist is helaas een fout gemaakt en heb mijn bestelling veel later dan gepland binnen en nog op een dag wat mij niet goed uitkwam.*
, Utrecht (27 maart 2015)De Haargroeispecialist:
We doen ons uiterste best om ook alle bestellingen van net voor 20:30 dezelfde dag te verzenden. We vinden het dan ook vervelend dat we toch een bestelling gemist hebben en dat u hierdoor een weekend moest wachten. Onze excuses hiervoor.
4 sterren
Snelle levering, op de website veel advies te vinden. Het resultaat is natuurlijk per persoon afhankelijk van de aard van het haarverlies en het stadium.*
, Apeldoorn (27 maart 2015)
4 sterren
Snel en makkelijk gevonden wat ik zocht. Besteld, betaald en ontvangen ging soepeltjea. Nu het resultaat afwachten. Topservice, daar zal het niet aan liggen :-)*
, Eindhoven (26 maart 2015)
5 sterren
Bestel nu al twee jaar Regenepure DR/NT bij jullie deze shampoo bevalt uitstekend.

Verder een overzichtelijke site, snelle levering en producten die nergens anders te krijgen zijn (in nl).

Top ga zo door,

Groet,

Tim*

, Nederland (23 maart 2015)
4 sterren
Prima betrouwbare website. Produkten verrichten geen wonderen bij mij maar stabiliseren de haaruitval naar acceptabele proporties.*
, Lage Zwaluwe (22 maart 2015)
5 sterren
Website perfect, informatief en klantvriendelijk.
Uitgebreide productinformatie.
Betaling succesvol in één keer.
Personeel attent en alert.
Bestellen en supersnelle aflevering.*

, Alkmaar (22 maart 2015)
4 sterren
Product bleek in eerste instantie niet goed te zijn. Echter keurig opgelost door. Persoonlijk mailcontact verloop vlot en deskundig.*
, Groningen (19 maart 2015)
5 sterren
heb voor de 2e keer besteld en ben heel blij met de producten. snelle levering en correcte afhandeling*
, Roosdaal (18 maart 2015)
5 sterren
Overzichtelijke site. keurig op tijd afgeleverd. Zeer tevreden, ook over de producten.*
, Groningen (15 maart 2015)
5 sterren
Snel en top service. Product binnen 2 dagen in huis!*
, Ridderkerk (14 maart 2015)
4 sterren
Ben op zich tevreden, zou graag zien dat er wat meer haargroei kwam maar kan geen wonderen verwachten.
Voor wat betreft de website en verzending, meer dan lof!*

, Duitsland (14 maart 2015)
5 sterren
Super kwaliteit snel geleverd*
, Rotterdam (12 maart 2015)
5 sterren
Perfecte website voorzien van goede informatie en gebruikers bevindingen en snel geleverd!*
, Amsterdam (12 maart 2015)
5 sterren
Perfecte website voorzien van goed informatie & gebruikers bevindingen & snel geleverd!*
, Amsterdam (12 maart 2015)
5 sterren
prima service*
, Steenbergen (10 maart 2015)
3 sterren
Product is op zich goed, maar liet te lang op zich wachten..*
, Belgie (10 maart 2015)
5 sterren
Prima site. Goedkoper dan de andere sites! Binnen twee dagen de bestelling netjes binnen.*
, Enschede (9 maart 2015)
4 sterren
Voor wat betreft de produkten, mijn haar voelt steviger aan maar echt voller word het nog niet.
Ben wel zeer tevreden over de website, klantenservice en snelle verzending.*

, Duitsland (9 maart 2015)
5 sterren
Eeg snelle levering en fijne producten! Bedankt!*
, Amsterdam (8 maart 2015)
5 sterren
Snelle levering.*
, Arnhem (7 maart 2015)
5 sterren
Bestelling is snel binnen.
Ik gebruik Speciaal DNC -N en de Revival shampoo
En sinds kort keratine cremespoeling.
Ik kan er nog niet veel over zeggen ik gebruik het te kort.
Alleen van de Keratine cremespoeling had ik meer verwacht .
Service is prima*

, Nederland (7 maart 2015)
5 sterren
snelle levering en goed verpakt. ben zeer tervreden.*
, Obbicht (7 maart 2015)
4 sterren
Heb niet lang hoeven wachten totdat ik mijn bestelling binnen heb gekregen. Heb het binnen gekregen zoals werd aangegeven. Ik kan de werking van de product nog niet bevestigen, omdat ik het nog maar sinds gebruikt, maar het voelt wel goed op mijn hoofdhuid. (nog) Geen klachten aan te merken. Ik ben (nog) tevreden.*
, Nederland (6 maart 2015)
5 sterren
Zeer goede en snelle service. Binnen 24 uur wordt het pakketje bezorgd.*
, Arnhem (3 maart 2015)
5 sterren
Zeer tevreden over de bestelde producten.
De levering ging ook vlot, makkelijke te volgen met een tracking.
Duidelijke uitleg over de producten op de website.
Kortom, jullie hebben er een zeer tevreden klant bij.*

, Nederland (3 maart 2015)
3 sterren
Ik heb de laatste tijd iets meer uitval, probeer wat meer te combineren, hoop dat het helpt?
Website en verzending uitstekend.*

, Duitsland (3 maart 2015)
4 sterren
Goede producten en helpzaam op inlichting.*
, Amsterdam (2 maart 2015)
4 sterren
Heel erg tevreden over goed product vlotte afhandeling en snelle bezorging...top!*
, Amstelveen (2 maart 2015)
3 sterren
goed*
, Belgie (2 maart 2015)
5 sterren
Prima overzichtelijke site met goede informatie en snelle levering. Bestelde Revita shampoo bevalt zeer goed.*
, Purmerend (28 februari 2015)
5 sterren
Goede website. Snelle leveing*
, Bodegraven (27 februari 2015)
3 sterren
Snelle levering en een mooie verpakking. Qua werking Van Foligain heb ik nog geen resultaat genoteerd na een maand gebruik.*
, Eindoven (27 februari 2015)
5 sterren
Goede service. Uitgebreid advies op maat binnen een werkdag. Bestelling ook zeer snel met track-and-trace verzonden. De producten nog niet lang genoeg in huis om daar een definitief oordeel over te geven, maar de eerste indruk is goed.*
, Amsterdam (23 februari 2015)
4 sterren
Snelle levering van het product.*
, Nederland (22 februari 2015)
5 sterren
Bestel hier nu ongeveer een jaar, meer dan tevreden.
Zowel over de produkten als de webpagina als de verzending.*

, Twist (Duitsland) (20 februari 2015)
5 sterren
Had het pakketje een dag na de bestelling al binnen, netjes hoor. Duidelijke website.*
, Den Haag (19 februari 2015)
5 sterren
Voor de tweede keer producten besteld, super tevreden, snelle discrete verpakking en altijd binnen de 24u antwoord op eventuele vragen!! Er komen zeker nooit nog andere haarproducten in huis.*
, Bilzen/ Belgie (19 februari 2015)
5 sterren
110 procent tevreden*
, Belgié (17 februari 2015)
5 sterren
Snelle service, betrouwbaar.*
, Nederland (17 februari 2015)
5 sterren
Fijne site, goede producten,snelle levering.*
, Lommel(belgie) (15 februari 2015)
5 sterren
Snelle levering, bestelling netjes verpakt
Niet al te duur kortom goede adres om je producten te bestellen .mvg*

, eindhoven (14 februari 2015)
5 sterren
Heb Nanoxidil en MSM poeder besteld.
Van Nanoxidil kan ik nog niets zeggen,heb het pas vandaag gebruikt voor de eerste maal omdat Minoxidil niet goed hielp bij mij.
Heb 9 maanden Minoxidil 5% gebruikt van bij de apotheker,maar krijg geen nieuwe haren,de uitval is wel gestopt.
Ben enorm benieuwd of Nanoxidil zal werken bij mij,ik ga het eerst enkele maanden moeten gebruiken om te kunnen oordelen.
Wat de MSM poeder betreft,het smaakt een beetje bitter,maar als ik op de informatie betreffende het produkt afga,wil het wel proberen.
Ik drink het ook in een glas sinaasappelsap,is minder bitter.
Complimenten voor de Haargroeispecialist,bestelling was twee dagen later al in mijn bezit,perfect verpakt.
Het overzicht als men een bestelling plaatst en de afhandeling is gewoon perfect van deze winklel.
Nu nog hopen dat de produkten hun werk doen.
Dank u !!*

, belgie (13 februari 2015)
4 sterren
Ik ben zeer tevreden over de producten en de service van de Haargroeispecialist. Prompte levering, een probleempje met een foutief ingevoerde bestelling werd door de serviceafdeling binnen een uur opgelost.
Ben zéér tevreden over de Keratin Thickening Shampoo: mijn haar heeft er in tijden niet zo goed uitgezien.*

, Den Haag (13 februari 2015)
4 sterren
Snelle bezorging en een mooi overzichtelijke site.*
, Nederland (12 februari 2015)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: