Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1497)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 20 van 29

5 sterren
Voldoet volledig aan de verwachting.
Snelle levering.*

, Belgie (12 februari 2015)
5 sterren
Snelle levering, goed verpakt, goede site*
, Den Haag (11 februari 2015)
5 sterren
Snelle levering en keurig verpakt*
, Utrecht (11 februari 2015)
5 sterren
Prima webshop. Snelle levering en gratis naar België.*
, Middelkerke, België (10 februari 2015)
5 sterren
Goede en duidelijke informatie gekregen over vragen gesteld.*
, Nederland (10 februari 2015)
4 sterren
Snelle en correcte levering!*
, België (8 februari 2015)
5 sterren
Top geregeld!!*
, Zwolle (7 februari 2015)
5 sterren
Goede producten en supersnelle levering.*
, Rotterdam (7 februari 2015)
5 sterren
Super snelle levering en uiteraard netjes ingepakt. Het is echt een aanrader.*
, Rotterdam (3 februari 2015)
5 sterren
Ik heb de ervaring dat bestellingen altijd op tijd bezorgd worden. De website is overzichtelijk. Alle producten voldoen aan mijn verwachtingen, behalve die ene...*
, Leeuwarden (3 februari 2015)
5 sterren
Prima website, veel keuze en een snelle afhandeling! Bestelde producten krijg ik altijd binnen 2 dagen binnen*
, Meppel (2 februari 2015)
5 sterren
snelle levering*
, zaandam (1 februari 2015)
5 sterren
Makkelijk te bestellen. Snel in huis.*
, Amsterdam (29 januari 2015)
5 sterren
alles vlot verlopen*
, belgie (28 januari 2015)
5 sterren
Over de producten zelf kan ik nog niet oordelen, maar wel over de uitstekende service!*
, Evergem (27 januari 2015)
5 sterren
Over de producten zelf kan ik nog niet oordelen, maar wel over de uitstekende service!*
, Evergem (27 januari 2015)
5 sterren
Heel tevreden over de haargroeispecialist. Hele snelle bezorging en discrete verpakking. Geen verbeteringen, top!!*
, Tiel (27 januari 2015)
5 sterren
Voor het eerst via deze website nanodixil besteld, na eerder via een andere website ( langere levertijd) besteld te hebben.

# snelle levering zoals beloofd
# prima prijs
# snel en makkelijk bestellen en betalen
# track en trace

Kortom ik kom zeker terug.*

, Almelo (26 januari 2015)
5 sterren
Prima assortiment, goede prijzen, levering conform afspraak, aan te raden, werking van product is nog onbekend*
, Enschdde (26 januari 2015)
4 sterren
Jxj jksksiuu hsh sjjs. Dskizinn snnsjkzj dd jsjjznn. Jjjnz (kan niet typen, haar zit voor mijn ogen)*
, Binnenmaas (25 januari 2015)
4 sterren
Snelle afhandeling, product moet ik nog afwachten maar ben benieuwd*
, Amstelveen (24 januari 2015)
5 sterren
Snelle en correcte levering in discrete verpakking. Prima producten. Vragen worden snel en goed beantwoord per mail. Kortom een voorbeeldige webshop.*
, Sittard (24 januari 2015)
5 sterren
Mooie website, snelle service en goede informatie! De geleverde producten voldoen aan de verwachting.
De Revita shampoo en Spectral CSF lotion hebben ervoor gezorgd dat het haaruitval na drie maanden gebruik is gestopt (op normaal dagelijks uitval na). Er groeien nog geen nieuwe haren, maar dat kan ook eigenlijk niet in zo'n korte tijd. Voorlopig ga ik er dus nog even mee door.*

, Tilburg (22 januari 2015)
4 sterren
Goede en snelle service!*
, Belgie (21 januari 2015)
5 sterren
Zeer tevreden over de snelle en discrete levering. Ik gebruik de producten Revita shampoo en Revita COR voor het eerst en nog te kort om die goed te kunnen beoordelen. Het haar voelt echter heel goed aan na de eerste wassingen.

Het hele proces van aanbrengen en uitspoelen duurt wel eindeloos, maar je moet er wat voor over hebben.*

, Nederland (19 januari 2015)
5 sterren
's avonds om 20.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd.
Producten prima. Gebruik ruim een jaar Revita shampoo en conditioner. Effectief en zeer zuinig in gebruik hoewel ik lang haar heb.
Aanrader. Zo ook de lotion CSF.*

, Diemen (18 januari 2015)
5 sterren
Snelle levering, de bestelling verliep verder soepel.*
, Houten (17 januari 2015)
5 sterren
Goeie service ik kreeg het product keurig verpakt in huis. Verder doet het product wat het moet doen. Ik ben zeer tevreden.*
, hoofddorp (15 januari 2015)
5 sterren
deze sterren staan voor de prima verwerking en aflevering van mijn bestelling.
Ik ben pas 2 dagen bezig, dus kan nog geen beoordeling geven over het product.*

, amsterdam (15 januari 2015)
5 sterren
Zoals gewoonlijk weer helemaal top!! Snelle levering, alleen jammer dat de postbode te lui is is om het even naar boven te brengen. Maar goed, verder ben ik zoals altijd weer tevreden over het product (Beaver Professional Haarvezels). Doet ook veel langer mee dan bijvoorbeeld van het merk Nanogeen.
Top!! Bedankt!!*

, Zoetermeer (14 januari 2015)
3 sterren
de verzending was niet op tijd*
, hamme belgie (14 januari 2015)
5 sterren
Nog onvoldoende ervaring met de producten om ze te kunnen beoordelen, maar de levering was supersnel en de productinformatie zeer duidelijk.

AvL, Friesland*

, Hemrik (14 januari 2015)
5 sterren
Keurige site en goede afhandeling van de bestelling. Mijn pakket was binnen 2 dagen binnen!*
, Voorschoten (13 januari 2015)
5 sterren
Snelle levering, goede prijs en uitstekende service! Zelfs na een fout in de bestelling van mij kon het product zonder problemen worden geruild.*
, Nederland (11 januari 2015)
5 sterren
Snelle en correcte levering, zeer goede service en vlotte terugbetaling bij retourzending.
Niets negatief te melden. Bedankt.*

, België (9 januari 2015)
3 sterren
Het is een prima website met goede producten en service*
, rotterdam (8 januari 2015)
4 sterren
Ben tevreden over de levering van mijn goederen*
, België (8 januari 2015)
4 sterren
snelle levering en fijn dat het discreet is verpakt.*
, leiden (8 januari 2015)
5 sterren
Ben zeer tevreden, krijg uitgebreide en goede uitleg.
Alles word netjes en snel bezorgd.*

, Twist, Duitsland (6 januari 2015)
4 sterren
Het bestelde snel in huis, geen klachten.*
, Nederland (5 januari 2015)
4 sterren
Tweemaal een bestelling geplaatst: gebruiksvriendelijke website en keurige afhandeling.*
, Den Haag (4 januari 2015)
5 sterren
Overzichtelijke site. Snelle levering en goed verpakt.*
, Nederland (3 januari 2015)
5 sterren
Goede service, netjes ingepakt en snel ontvangen*
, heeswijk (2 januari 2015)
4 sterren
Snel geleverd en goede interface.*
, Amsterdan (2 januari 2015)
5 sterren
Alles prima in orde, zoals het hoort. Bestelling, ondanks de feestdagen, binnen 2 dagen in huis.*
, Haarlem (2 januari 2015)
5 sterren
Zeer tevreden!! Snelle levering*
, Beverwijk (31 december 2014)
5 sterren
Zeer snelle levering, heb nu vier keer een bestelling gedaan en ben zeer tevreden!*
, Zoetermeer (30 december 2014)
5 sterren
Prima webwinkel, al meerdere malen besteld en altijd alles snel geleverd en goed verpakt*
, Breda (26 december 2014)
5 sterren
Zeer snelle bezorging. Prijzen zijn goed. Niks aan veranderen.*
, Den Haag (25 december 2014)
5 sterren
Prima producten. Ik gebruik Revita en ben daar zeer tevreden over. S avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Super*
, Eelde (23 december 2014)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: