Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1430)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 20 van 28

5 sterren
Gewoon een prima bedrijf. Bestelling shampoo na 1 dag binnen. Eerdere ervaringen zijn ook positief. Aanrader.*
, NL (30 november 2014)
5 sterren
Snelle levering en gekregen hetgeen ik besteld had.

Tevreden dus.*

, Houten (25 november 2014)
5 sterren
Snelle levering, product in goede orde ontvangen!*
, Nederland (25 november 2014)
3 sterren
Van de week regenpure besteld. Had het product binnen 2 dagen binnen. Dus top. Wel een mail gestuurd met een vraag over het product maar tot op heden nog geen reactie.*
, Adam (22 november 2014)De Haargroeispecialist:
We hadden u direct een antwoord gegeven op uw vraag. Waarschijnlijk is deze in uw spambox te vinden. Voor de zekerheid hebben we hem nogmaals verzonden.
4 sterren
Duidelijke web shop
Snelle bezorging*

, Zoetermeer (20 november 2014)
2 sterren
IK kan dit nog niet weten, want het effect duurt 3-4 maanden. Even geduld dus haargroeispecialist. Als het product echt die grijze haren laat verdwijnen, zoals wordt gezegd, dan zal ik het ook bij anderen sterk aanprijzen. Werkt het echter niet en de haargroeispecialist probeert zich er onderuit te praten, dan zal ik vernietigend kunnen oordelen. Dus nog even geduld opbrengen.*
, Oosthuizen (20 november 2014)
5 sterren
Zeer tevreden over de verpakking en snelheid van het bezorgen.... discreet!

Over de producten kan ik nog niks zeggen aangezien ik ze voor het eerst gebruik...

beoordeling 5 sterren waard dankzij de snelle service en discrete verpakking...*

, utrecht (19 november 2014)
4 sterren
paar weken geleden de Foligain capsules besteld.
Helaas waren deze niet op voorraad.
En moest ik er even opwachten.

Dank U Wel, haargroeispecialist voor het andere aanbod,
wat ik van U kreeg.

Inmiddels zijn de Foligain capsules binnen en ben ik met de kuur begonnen.
De werking hiervan moet ik nog even afwachten.
Maar 'k heb er veel vertrouwen in.
'n prima site je krijg altijd snel antwoordt, als iets niet duidelijk is.'n aanrader voor ieder, die met haar problemen te maken heeft.
mvg. m.v.l.*

, Hendrik-Ido-Ambacht (19 november 2014)
5 sterren
zeer goede argan olie vooral voor droge haren . en een snelle bezorging. d.u.w.*
, maastricht (19 november 2014)
5 sterren
Uitstekende service voor een 1e bestelling. Was de volgende dag al binnen. Ook snel reactie op een mail die ik erachteraan had gestuurd. Duidelijke website. Het produkt (Beaver Keratine Haarvezels) is perfect en zal het zeker weer bestellen.*
, Delden (16 november 2014)
4 sterren
Snelle levering in discrete verpakking. Bestelling zou vanaf dinsdag worden geleverd omdat een arikel niet op voorraad was. Bestelling kwam op woensdag.*
, apeldoorn (16 november 2014)
5 sterren
Als het product net zo goed is als de service, dan ben ik
helemaal tevreden!*

, Soest (15 november 2014)
5 sterren
Top produkten en zeer goede levering*
, Gent (13 november 2014)
5 sterren
Prima service; 's middags besteld, volgende dag in huis. Ik heb één keer besteld. De producten zaten netjes in een doos met bubbelplastic in de loze ruimte. De producten waren geseald bij de dop en dus zeker ongeopend (shampoo).*
, Amsterdam (11 november 2014)
4 sterren
Snelle levering en overzichtelijk*
, Vught (11 november 2014)
5 sterren
Keurige site en goede afhandeling. prima producten.*
, Amsterdam (10 november 2014)
5 sterren
Een hele goede en snelle service . Ook werd een ingestuurde vraag van mij heel snel beantwoord. Nu nog even afwachten of alles goed werkt , maar ik ben positief gestemd .*
, Duiven (10 november 2014)
5 sterren
Ik ben blij de site gevonden te hebben. Eindelijk een oplossing voor mijn haarverlies kunnen vinden. Jammer is echter dat alles in het Engels op de producten staat, maar goed.... ik kom er wel uit.*
, Nederland (10 november 2014)
5 sterren
Goede service*
, Groningen (9 november 2014)
1 sterren
Ik ben zeer teleurgesteld over de duur van levering. Op de site staat 1-2 dagen of zelfs de volgende dag in huis. Dit klopt echter niet!! Ik moest een paar dagen wachten.*
, Amsterdam (9 november 2014)De Haargroeispecialist:
Onze excuses voor de vertraging. Ook wij vinden een snelle verwerking van alle betaling per overschrijving zeer belangrijk.
5 sterren
Heel erg klantvriendelijk en niet te beroerd om je tegemoet te komen. Ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en helpen je een weloverwogen keuze te maken. Zeer aan te raden en ik zal ook zeker hier blijven bestellen.*
, Utrecht (8 november 2014)
4 sterren
Bestelling makkelijk te plaatsen. Komen afspraken goed na.*
, Nederland (8 november 2014)
4 sterren
4 sterren voor de snelle goede levering. Over de producten zelf kan ik nog niets zeggen. De lotion Spectral DNC.N gebruik ik nu iets van twee maanden. Eerst gebruikte ik het zoals voorgeschreven 2 keer per dag, maar na een maand gebruik ik het 1 keer per dag´s avonds. 2 keer was niet praktisch, aangezien ik blond haar heb, het een bruine lotion is. ´s Ochtends voor ik naar mijn werk ga, ik het niet praktisch qua drogen, opmaken etc. De shampoo Revita LT heb ik voor het eerst besteld. Fijne shampoo ruikt goed, fijn in gebruik. Ik hoop dat ik na een half jaar verbetering zie. Mijn haar is erg dun vooral boven op de kruin en midden scheiding. De hoofdhuid schemert er doorheen. Verder slik ik via mijn homeopaat sinds kort biotine. Ben benieuwd of deze combinatie van drie producten gaat werken over een paar maanden. Ik zal dan weer berichten.*
, Hoogeveen (2 november 2014)
3 sterren
Het is voor mij nog moeilijk zo onmogelijk om het product te beoordelen omdat ik het nu pas drie dagen gebruik. Ik hoop werkelijk dat ik over een aantal maanden een goede beoordeling kan geven vanwege mijn enorme haaruitval vermoedelijk door de vele medicijnen die ik geslikt heb en wat nu bijna niets meer is. Vraagt u mij dus over enkele maanden nogmaals , dan zal ik zeker een beter antwoord kunnen geven. Ik heb drie sterren aangekruist vanwege de nette bezorging , maar helaas miste ik wel de beschrijving in het Nederlands , dat heb ik van uw site af moeten halen.*
, Duiven (1 november 2014)
5 sterren
Fijne service, snelle levering en goed advies!*
, Lage Zwaluwe (30 oktober 2014)
5 sterren
Dankzij dit produkt (Keratine Haarvezels) hoef ik nog geen haarstukjes of pruikje te gebruiken.
Verder een prima vlotte service. Petje af.*

, Nederland (29 oktober 2014)
4 sterren
Prima verzending*
, belgie (28 oktober 2014)
4 sterren
zie geen tefoonnummer*
, franeker (27 oktober 2014)De Haargroeispecialist:
We hebben geen telefonische klantenservice omdat het zeer kostbaar is om goed opgeleid personeel continue bereikbaar te hebben. Als gespecialiseerde webwinkel krijgen we daarvoor te weinig klantenvragen. We beantwoorden daarom alle vragen via email.
4 sterren
Ik ben vrouw van 33 jaar .heb ik veel haren van vooraan verloren.de reden weet ik niet.ben naar huisarts geweest hij zeg ik kan niks voor u doen geen idee wat moet u gebruiken...ik ben naar huis erg boos verdrietig bijna depressie gehad door mijn verlies haar ik weet niet hoe dat geboorte bij mij het was langzaam geweest tot ik begin te horen van anderen mensen dat ik een bijna kaal hoofd zou krijgen als ik niet snel iets doen,toen ik toevallig ,gegoogelt haaruitval problemen heb deze site gevonden .ik heb gelijk revita schampo en conditioner bestelt en ook spectral .ik ben nu een week bezig ik hoop dat ik een mooie resultaten kreeg.ik weet niet hoeveel sterren moet ik doen maar mijn gevoel tot nu toe is positieve daarom ga ik voor 4 sterren*
, Rotterdam (26 oktober 2014)
5 sterren
Top service en hele goede producten!! De producten hebben zichtbaar resultaat!*
, Nederland (25 oktober 2014)
5 sterren
Ik ben zeer tevreden over deze webshop. Bestellingen worden altijd netjes op tijd geleverd en vragen worden snel en duidelijk beantwoord.*
, Rotterdam (24 oktober 2014)
5 sterren
Overzichtelijk bestelsysteem, bestelling was volgende dag binnen.*
, Zoetermeer (24 oktober 2014)
4 sterren
Snelle levering en geen verzendingskosten.*
, Belgie (23 oktober 2014)
4 sterren
Snel bezorgd, kan echter nog niet oordelen of het allemaal helpt.
Wel goede uitleg gehad over diverse produkten.*

, Duitsland (23 oktober 2014)
4 sterren
De website was voor mij onbekend. Ik heb n.l. uw webside van mijn kapster gekregen. De bestelde shampoo werd netjes verpakt geleverd. Als het product voldoet aan mijn verwachtingen zal ik zeker ook andere producten via de webside bestellen.*
, Almere Literatuurwijk (20 oktober 2014)
5 sterren
Website ziet er goed, is overzchtelijk en zoals aangegeven binnen 2 dagen bezorgd. Het produkt voldoet aan mijn verwachtingen. Ben een tevreden vaste klant!!*
, Zoetermeer (19 oktober 2014)
5 sterren
Snelle bezorging en goedkoop vergeleken met andere webshops. Bedankt!*
, Nederland (18 oktober 2014)
5 sterren
Keurig op tijd geleverd en in goede orde ontvangen .*
, Nieuwegein (18 oktober 2014)
4 sterren
Overzichtelijk website. Snelle afhandeling en aflevering van de bestelling. Zeer tevreden.*
, Rotterdam (17 oktober 2014)
5 sterren
Snelle levering,prima*
, Zaandam (16 oktober 2014)
5 sterren
Snel en netjes geleverd. Fijne grote verpakkingen van de revita shampoo en conditioneer.*
, Nijverdal (14 oktober 2014)
5 sterren
Snelle levering, binnen 2 dagen thuis. Een echte goede shampo, na 2 twee keer gebruik zie je meteen dat de spoor weg gaat. Voor nu ben ik heel blij mee, nu wachten hoe dat gaat na 1-2 manden*
, Eindhoven (12 oktober 2014)
5 sterren
Goede snelle service. Fijne producten.*
, Nederland (11 oktober 2014)
5 sterren
Ik ben erg tevreden over de Beaver hairfiber, daarnaast was de service ook erg goed! Nadat ik een mailtje had gestuurd, kreeg ik binnen 20 min antwoord.*
, Delft (11 oktober 2014)
5 sterren
Super snelle levering en goede producten*
, Nederland (11 oktober 2014)
5 sterren
Prima service en produkten waar je wat aan hebt. Niet die parfum zooi van de reclame.*
, Eindhoven (10 oktober 2014)
4 sterren
Vlot en netjes geleverd, zoals je zou mogen verwachten. Nu nog afwachten of de inhoud werkt....*
, Amsterdam (7 oktober 2014)
4 sterren
Netjes!*
, Benschop (7 oktober 2014)
4 sterren
Duidelijke website met veel uitleg en de bestelling is snel geleverd. Zoals je mag verwachten van een webwinkel; prima dus. Nu nog afwachten of de door de fabrikanten beloofde resultaten ook waargemaakt worden.*
, Utrecht (6 oktober 2014)
5 sterren
Nog iets de service is tiptop volgende bestelling is voor binnenkort*
, Belgie (5 oktober 2014)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: