Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1497)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 22 van 29

4 sterren
Snelle levering en geen verzendingskosten.*
, Belgie (23 oktober 2014)
4 sterren
Snel bezorgd, kan echter nog niet oordelen of het allemaal helpt.
Wel goede uitleg gehad over diverse produkten.*

, Duitsland (23 oktober 2014)
4 sterren
De website was voor mij onbekend. Ik heb n.l. uw webside van mijn kapster gekregen. De bestelde shampoo werd netjes verpakt geleverd. Als het product voldoet aan mijn verwachtingen zal ik zeker ook andere producten via de webside bestellen.*
, Almere Literatuurwijk (20 oktober 2014)
5 sterren
Website ziet er goed, is overzchtelijk en zoals aangegeven binnen 2 dagen bezorgd. Het produkt voldoet aan mijn verwachtingen. Ben een tevreden vaste klant!!*
, Zoetermeer (19 oktober 2014)
5 sterren
Snelle bezorging en goedkoop vergeleken met andere webshops. Bedankt!*
, Nederland (18 oktober 2014)
5 sterren
Keurig op tijd geleverd en in goede orde ontvangen .*
, Nieuwegein (18 oktober 2014)
4 sterren
Overzichtelijk website. Snelle afhandeling en aflevering van de bestelling. Zeer tevreden.*
, Rotterdam (17 oktober 2014)
5 sterren
Snelle levering,prima*
, Zaandam (16 oktober 2014)
5 sterren
Snel en netjes geleverd. Fijne grote verpakkingen van de revita shampoo en conditioneer.*
, Nijverdal (14 oktober 2014)
5 sterren
Snelle levering, binnen 2 dagen thuis. Een echte goede shampo, na 2 twee keer gebruik zie je meteen dat de spoor weg gaat. Voor nu ben ik heel blij mee, nu wachten hoe dat gaat na 1-2 manden*
, Eindhoven (12 oktober 2014)
5 sterren
Goede snelle service. Fijne producten.*
, Nederland (11 oktober 2014)
5 sterren
Ik ben erg tevreden over de Beaver hairfiber, daarnaast was de service ook erg goed! Nadat ik een mailtje had gestuurd, kreeg ik binnen 20 min antwoord.*
, Delft (11 oktober 2014)
5 sterren
Super snelle levering en goede producten*
, Nederland (11 oktober 2014)
5 sterren
Prima service en produkten waar je wat aan hebt. Niet die parfum zooi van de reclame.*
, Eindhoven (10 oktober 2014)
4 sterren
Vlot en netjes geleverd, zoals je zou mogen verwachten. Nu nog afwachten of de inhoud werkt....*
, Amsterdam (7 oktober 2014)
4 sterren
Netjes!*
, Benschop (7 oktober 2014)
4 sterren
Duidelijke website met veel uitleg en de bestelling is snel geleverd. Zoals je mag verwachten van een webwinkel; prima dus. Nu nog afwachten of de door de fabrikanten beloofde resultaten ook waargemaakt worden.*
, Utrecht (6 oktober 2014)
5 sterren
Nog iets de service is tiptop volgende bestelling is voor binnenkort*
, Belgie (5 oktober 2014)
5 sterren
Is de eerste keer na mijn recente haartransplantatie en voor het ogenblik vallen de produkten goed mee grt*
, Belgie (5 oktober 2014)
4 sterren
Goede service , snelle levering
Alleen het was wel handig als de beschrijving op de producten in het Nederlands is.
Of een losse beschrijving erbij doen.*

, Nederland (4 oktober 2014)
5 sterren
Zeer content. Overzichtelijke website, snelle afhandeling van orders. De volgende dag was het pakket binnen!*
, Amsterdam (4 oktober 2014)
4 sterren
mijn bestelling werd vlot en netjes verpakt afgeleverd.
bijzonder prettig dat bij jullie de grote verpakking revita nog gewoon te koop is.*

, amsterdam (3 oktober 2014)
5 sterren
Overzichtelijke website, goed assortiment en de verzending was erg snel!*
, Arnhem (3 oktober 2014)
5 sterren
Revita shampo
Ik kan nog niet veel over het product vertellen,want ik gebruik het nog maar 2 dagen.
Behalve dat het goed schuimt en lekker wast.
Spullen zijn netjes en snel afgeleverd.*

, Nederland (2 oktober 2014)
5 sterren
Ik vind het een goeie site , de levering was ook best snel en naar verwachting. Ik gebruikte hier voor Toppik hair bulding fibers. Op deze site het zelfde ,beaver fibers extact hetzelfde voor nog goedkoper.*
, denhaag (2 oktober 2014)
5 sterren
Echt snel service, goed verpakt. Veel productinformatie.*
, Zeist (1 oktober 2014)
5 sterren
Zeer snelle levering en goede communicatie!! In een woord TOP!!*
, Den Haag (1 oktober 2014)
5 sterren
Bestelling werd pas een dag later geleverd dan beloofd, maar dat is geen punt.
Alles kwam wel aan en was ook netjes verpakt.
De mails werden ook snel beantwoord, dus het is zoals een online winkel hoort te zijn.*

, Nederland (29 september 2014)
5 sterren
Ik kan nog geen beoordeling geven over de producten, maar de service is in elk geval uitstekend. Mijn vragen werden allemaal snel, vriendelijk en vakkundig beantwoord.*
, Utrecht (29 september 2014)
5 sterren
Zeer snelle levering!*
, assen (29 september 2014)
5 sterren
Zeer goede service, heel klantvriendelijk!*
, Belgie (29 september 2014)
4 sterren
Snelle levering en het product is prima.*
, Lopik (28 september 2014)
4 sterren
De bestelling is snel in huis en goed verpakt.
de site is prima en de antwoorden in de mail ook.
Ik heb twee weken geleden Regene pure dr besteld ik kan er nog niet zoveel over schrijven omdat het nog te kort is.
Het enige nadeel is dat ik halflang haar heb en in de lengte erg droog wordt door de shampoo ondanks een crèmespoeling die ik erna gebruik.
Ik heb nu ook Revita shampoo en Revita cor besteld maar ook daar worden mijn haren in lengte erg droog van maar ik heb deze pas eenmaal gebruik.
Verder ben ik nog op zoek nar een goede lotion die de haaruitval af remt ik heb csf lotion gebruikt maar daar kon mijn hoofdhuid niet tegen kreeg er enorme jeuk van en het werd alsmaar erger heb het drie weken gebruikt.
Ik gebruik nu nog even minioxidyl 2 procent totdat ik wat heb gevonden wat dit kan vervangen.
Ik wil de shampoo toch blijven gebruiken om later er een oordeel over te kunnen geven wat betreft de overmatige haaruitval.*

, nederland (21 september 2014)
5 sterren
Top service en top producten die werken!!! ga zo door!!!*
, Nederland (15 september 2014)
5 sterren
Alles prima in orde, snel geleverd!*
, Nederland (15 september 2014)
5 sterren
Duidelijke site, goede uitleg over producten. Mogelijkheid voor persoonlijk advies.
Bestelling wordt snel geleverd.*

, Nederland (14 september 2014)
5 sterren
Goede prijs, veel en heldere productinformatie en een super snelle levering!
Het product moet zich nog bewijzen, maar ik heb goede hoop!*

, Amersfoort (14 september 2014)
4 sterren
Prima website snelle levering goed advies*
, Valkenburg (13 september 2014)
5 sterren
Snelle bezorging. Vandaag besteld, morgen in huis*
, Eelde (13 september 2014)
4 sterren
Snelle service, en nu kijken over het product werkt en
dat grijze haren minder worden.*

, eindhoven (13 september 2014)
5 sterren
De bevestiging van de bestelling, de onwaarschijnlijk snelle reactie van de klantenservice op mijn mail ivm de levering, de levering... Alvast 5 sterren! :-)

Voor een evaluatie van de producten is het nog te vroeg.
Vandaag gestart met Spectral.DNC-N (Nanoxidil) in combinatie met Revita.LT shampoo.
Heb foto's genomen van m'n kalende meissies-koppie om de evolutie te kunnen volgen. ( (selfie's, maar dan enkel van me kruintje :-P )
Ik hou de HGS en jullie op de hoogte. :-)*

, België (11 september 2014)
5 sterren
Super spul! En levering vindt de volgende dag al plaats!*
, Coevorden (11 september 2014)
5 sterren
Levering snel en keurig op tijd ! Top!*
, Nederland (10 september 2014)
5 sterren
Goede en snelle service en overzichtelijke website! Nu nog de mogelijkheid voor aanpak op maat dmv chat oid?*
, Amsterdam (9 september 2014)
4 sterren
De verzendingen gaan erg snel en worden correct uitgevoerd.
De site is erg goed en duidelijk.
Ik heb weken de csflotion gebruikt maar kan deze niet verdragen op mijn hoofdhuid krijg er enorme jeuk van en mijn haren worden heel dof.
Ik neem wel de foligain tabletten nog maar deze neem ik tekort om te oordelen of ze werken.*

, nederland (9 september 2014)
5 sterren
Ik ben blij met de kwaliteit producten die haargroeispecialist te koop bied en al helemaal met de snelle bezorging service!*
, Nederland (9 september 2014)
5 sterren
De HGS is een fijne webshop met duidelijke productinformatie en concurrerende prijzen. Zij leveren een prima after sale. Eén van de.sprayers van Spectral DNC-S was defect en men verving het binnen een dag voor een nieuwe. Klasse service!*
, Gelderland (8 september 2014)
5 sterren
zeer goed*
, sneek (8 september 2014)
5 sterren
Goed snel op tijd bezorgd zoals het hoort, prijs mag wel iets lager*
, nederland (7 september 2014)
5 sterren
Duidelijke site, snelle levering, goede en discrete verpakking.*
, Utrecht (7 september 2014)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: