Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1430)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 22 van 28

4 sterren
Betrouwbaar, snel en makkelijk*
, Maassluis (19 augustus 2014)
3 sterren
Zeer lange levertijd 1,5 week, of het product ( haarverdikkende shampoo en conditioner) werkt kan ik nog niet beoordelen*
, friesland (19 augustus 2014)De Haargroeispecialist:
Onze levertijd is normaal één werkdag. Ten tijde van uw bestelling was helaas een product niet op voorraad, op onze website stond de verwachtte levertijd van 1,5 weken. We begrijpen dat het toch vervelend is om te moeten wachten, we doen ons uiterste best om alle producten ten alle tijden op voorraad te hebben.
5 sterren
Duidelijk, helder, prima levertijd en prijzen!*
, Nederland (18 augustus 2014)
5 sterren
's Avonds om 20.25 uur heb ik via de site shampoo besteld en de volgende dag werd het, keurig verpakt, bezorgd. Superservice!!!*
, Nederland (18 augustus 2014)
5 sterren
Beste!!!!*
, rotterdam (17 augustus 2014)
5 sterren
Snelle service. Tevreden met het product, zeker voor herhaling vatbaar.*
, nederland (16 augustus 2014)
5 sterren
perfect verlopen order*
, deventer (16 augustus 2014)
4 sterren
Uitstekende website en service. Ik had de Revita shampoo met conditioner na bestelling de volgende dag binnen.*
, Heemskerk (15 augustus 2014)
5 sterren
Prima website en service! Ik had de bestelde artikelen, revita shampoo en conditioner, binnen twee dagen binnen.*
, Nederland (15 augustus 2014)
5 sterren
Goeie website, snelle levering, goed product.*
, Nieuwegein (14 augustus 2014)
5 sterren
Prima website en nette afhandeling.*
, Groningen (14 augustus 2014)
5 sterren
Snelle en correcte levering.*
, alphen aan den rijn (14 augustus 2014)
5 sterren
Goede uitleg over de producten waarvan een hoop medisch geregistreerd. En een goed verzorgde website en een prima levering.*
, Rotterdam (12 augustus 2014)
5 sterren
Zeer snelle levering, binnen 24 uur bezorgd*
, bavel ( aug 2014 (11 augustus 2014)
5 sterren
Snelle, nette bezorging.*
, nederland (9 augustus 2014)
4 sterren
Prima producten, snelle levering, prijs kan altijd lager voor een consument ;)*
, Wateringen (7 augustus 2014)
5 sterren
Snelle en prima verzorgde levering.*
, Heerlen (4 augustus 2014)
5 sterren
Super snelle levering.*
, Nederland (3 augustus 2014)
5 sterren
Keurige website met uitgebreide toelichting op de producten. Snelle levering en mooie korting als je meerdere producten tegelijk besteld. Een aanrader!*
, Voorschoten (3 augustus 2014)
5 sterren
Kwaliteits produkten die goed uitgezocht zijn, tot nu toe erg tevreden.*
, Twist (Duitsland) (3 augustus 2014)
4 sterren
Prima webwinkel.
Snelle en nette afhandeling binnen 2 dagen in
huis!!*

, Arnhem (1 augustus 2014)
5 sterren
Keratine Haarvezels - 28 gram was weer zoals altijd optijd geleverd en perfect verpakt. Fijn spul voor mensen met dunne haargroei. Ik ben weer helemaal blij!*
, Nederland (1 augustus 2014)
5 sterren
nou waar zal ik eens beginnen haha,
de levering is super snel,
en heb wel vertrouwen in dat de shampoo werkt.
de shampoo die ik bestelt heb voelt goed aan en
ja verder ben wel tevreden eigenlyk
aleen hoop eigenlyk dat er ook weterschappelyke resultaten komen, zoals meer films en fotos
en hoop trouwens op meer kortingen op die shampoo revita en verder ben er teveden over.*

, Wormer (30 juli 2014)
3 sterren
Goede service van jullie, had de bestelling de volgende
dag al vroeg in huis.
Ben nu 'n paar dagen bezig met de lotion, weet dus nog niet of het ook zal gaan werken.
Ga zeker ook binnenkort de capsules bestellen.
mvg. m.c van l.*

, hendrik-ido-ambacht (29 juli 2014)
5 sterren
Goede service -Mijn pakket was binnen 2 dagen binnen.*
, Nederland (28 juli 2014)
5 sterren
Snel en overzichtelijk! Zeer tevreden!*
, België (28 juli 2014)
5 sterren
Super goed, besteld en betaald via internet en de volgende dag al geleverd in neutrale verpakking.*
, Nederweert (24 juli 2014)
4 sterren
Prima snelle service.*
, Oosterhout (24 juli 2014)
4 sterren
Prima service!!!!*
, turnhout (19 juli 2014)
4 sterren
gebruiksvriendelijk en overzichtelijk*
, Nederland (17 juli 2014)
4 sterren
Enkele dagen moeten wachten tot het arriveren van het pakketje, maar de online opvolging liep zeer vlot.
Net zoals de bestelling en de betaling online, dat liep vlot en zonder problemen.

Over het product valt nog niets te vertellen aangezien het nog maar dag 2 is dat ik het product gebruik.

Hopelijk is het zo succesvol als ze voorspellen!!*

, Antwerpen (16 juli 2014)
2 sterren
Geen Nederlandse uitleg !!!!

Graag een folder in het Nederlands.*

, Heers (15 juli 2014)De Haargroeispecialist:
Onze producten komen van buitenlandse fabrikanten, waardoor de informatie op de producten in het Engels is. Nederlandstalige informatie, inclusief de gebruiksaanwijzing, is te vinden op onze website.
5 sterren
Supersnelle levering ,maar ik gebruik het product net,als het goed bevalt ,koop ik hier weer nieuw*
, Nederland (14 juli 2014)
5 sterren
Prima service. Goed verpakt. Bestelling geplaatst , volgende dag binnen.*
, Holland (14 juli 2014)
5 sterren
vlug geleverd, goed product, geen klachten.*
, Gentbrugge, België (14 juli 2014)
5 sterren
5 sterren
Heel erg tevreden! De site is overzichtelijk en het product werd heel snel geleverd. Was de eerste keer dat ik hier wat besteld had en zeker niet de laatste keer*

, Wassenaar (13 juli 2014)
5 sterren
Goede site en perfecte service*
, Enschede (12 juli 2014)
5 sterren
Prima en overzichtelijke website, scherpste prijs en snelle levering. Product was goed en netjes verpakt.
Ik hoef niet meer verder te zoeken.*

, Nederland (12 juli 2014)
5 sterren
Top organisatie! De volgende dag binnen. Mijn complimenten haargroeispecialist!*
, Veghel (8 juli 2014)
5 sterren
Reeds meerdere bestellingen geplaatst.
(regenepure shampoo/conditioner.)

Ik ben erg tevreden over het product en de snelle levering!

Top ga zo door!!

Mvg,

Pim*

, Emmen (7 juli 2014)
5 sterren
Snelle levering en goede service top!*
, Nederland (7 juli 2014)
5 sterren
goede informatie en snelle verzending*
, Utrecht (5 juli 2014)
5 sterren
Goede informatie, compleet en snelle verzending.*
, Duitsland (3 juli 2014)
5 sterren
Goede en snelle service. Gebruik revita nog niet zolang, dus of het werkt weet ik nog niet.*
, Oss (28 juni 2014)
5 sterren
Geweldige service, snel bezorgd en advies op maat!*
, Rotterdam (27 juni 2014)
5 sterren
Ik vind de klantenservice zeer vriendelijk en word de bestelling wel op tijd bezorgd en snel ook nog. Elke mail wordt wel goed beantwoord.

Ga zo door Haargroeispecialist...*

, Maassluis (27 juni 2014)
5 sterren
Ik ben zeer tevreden over de aflevering van het product. Ik gebruik het product (Regenepure) sinds 2 dagen. Over de werking van het product kan ik niks zeggen. Wel is de shampoo heel gebruiksvriendelijk en geeft tevens een heel fijn gevoel op het hoofd.*
, Breda (26 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering*
, Nederland (21 juni 2014)
5 sterren
Alleen maar lovende woorden voor deze webshop. Ik had het product op in het weekend besteld en kreeg de maandag al een mail met de melding dat het pakketje verzonden was. woensdag was het product geleverd. Het product werd netjes afgeleverd in een stevig en neutraal doosje.
ben zeer tevreden van hen product, echt een aanrader!*

, belgie (20 juni 2014)
5 sterren
Keurige site, razendsnelle levering!*
, EINDHOVEN (20 juni 2014)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: