Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1430)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 25 van 28

4 sterren
Dit was mijn eerste bestelling, alles is zeer vlot verlopen.*
, België (3 december 2013)
5 sterren
Product was zoals beloofd binnen twee dagen bezorgd!*
, Nederland (3 december 2013)
5 sterren
Snelle levering en Goede winkel voor haargroei producten. 30-11-2013*
, Rotterdam (30 november 2013)
5 sterren
de volgende dag al in huis*
, Zwolle (28 november 2013)
5 sterren
Snelle levering. Zeer goed product en ik ben blij met het resultaat. De site ziet er vertrouwelijk uit en ik kom tot de conclusie dat het ook vertrouwelijk is. Chapeau.*
, Vlaardingen (25 november 2013)
5 sterren
Keurig op tijd kwam mijn bestelling binnen. Kan mijn
Ervaring met de producten nog niet melden.*

, Acquoy (20 november 2013)
5 sterren
snelle levering!!!*
, Zaandam (15 november 2013)
4 sterren
Revita shampoo + conditioner besteld via website. Volgende dag al binnen. Maar de hele verzenddoos en verpakking zat onder de (oranje) shampoo. Bleek het tijdens de verzending lek geraakt te zijn, leek mij de verantwoordelijkheid van de Haargroeispecialist. Eén mailtje, zelfde dag antwoord met de opmerking dat ze me meteen een nieuwe fles opsturen. Geniale service dus! Top.*
, Amersfoort (14 november 2013)
4 sterren
Overzichtelijke website....goede prijzen en snelle levering.
Nu maar hopen dat de wimpers gaan groeien:)*

, Heeg (14 november 2013)
4 sterren
prima website snelle levering van de producten pas begonnen met het gebruik van revita shampoo en conditioner dus we wachten af of het haar weer voor de oogjes komt ruikt in ieder geval heerlijk.*
, alphen a/d rijn (12 november 2013)
4 sterren
Duidelijke website, snelle levering en keurig verpakt.
Ben net pas begonnen met het product, dus weet nog niet of het werkt, maar als het werkt bestel ik zeker weer hier.*

, Maastricht (12 november 2013)
5 sterren
Het versturen is super snel en goed gegaan. Er werd in de email gezegd dat ik het dinsdag binnen zou krijgen, maar kreeg het zaterdags al binnen:)
Zeer tevreden, het ging makkelijk en snel.*

, Beverwijk (11 november 2013)
4 sterren
Goede service.
Het bestelde product was er binnen twee dagen.*

, Nederland (7 november 2013)
5 sterren
Goede afhandeling.
Product was binnen enkele dagen binnen*

, de bilt (1 november 2013)
4 sterren
Duidelijke site en bestelling wordt prima geleverd. Goed en degelijk ingepakt.

Onlangs had ik 2x een zelfde product opgestuurd gekregen, terwijl ik 2 aparte producten had besteld.

Na een mailtje hierover werden mij twee opties geboden voor een oplossing.

Kijk dat is nu service!

Nu wachten op mijn waardecheque.*

, Maassluis (31 oktober 2013)
5 sterren
Goede, duidelijke site.

Met zeer snelle levering. Top*

, Rotterdam (31 oktober 2013)
5 sterren
Het is een hele goede site ,goede uitleg van de medewerkers en redelijk snel een reactie.
Op de dag zelf besteld en 2 dagen daarna al in huis.
Ik heb nog nooit zo snel een aankoop via internet in huis gehad. Prima service, en veel succes gewenst.*

, België (30 oktober 2013)
4 sterren
Ervaring tot nu toe: een duidelijke site, goed advies, snelle levering.
Hoop nu op een goed resultaat!!!*

, eindhoven (30 oktober 2013)
4 sterren
Klasse kwaliteit
Snelle levering, top kwaliteit producten. Super service*

, Rotterdam (30 oktober 2013)
5 sterren
Goede service, producten snel geleverd.*
, Hengelo (30 oktober 2013)
5 sterren
Voor de korrekte en snelle toezending.*
, 's-Hertogenbosch (29 oktober 2013)
5 sterren
Goede service! Ik kreeg het binnen de verwachte tijd dus super fijn. Voor de rest ook een hele fijne website maar alle duidelijke en gewenste informatie. Ik hoop dat het product ook goed zijn werk doet.*
, Nederland (28 oktober 2013)
5 sterren
Super snelle levering van een super product*
, Maarssen (22 oktober 2013)
5 sterren
Zeer snelle verzending van de produkten.*
, België (19 oktober 2013)
5 sterren
Superproducten. Snelle levering. Echt een aanrader*
, medemblik (13 oktober 2013)
5 sterren
Goede en duidelijke webwinkel met de juiste info over producten en uitleg en gebruiksaanwijzing. Levering binnen 24 gekregen ..*
, Houten (12 oktober 2013)
5 sterren
Goede kwaliteit, snelle levering.*
, Hengelo ov (7 oktober 2013)
5 sterren
Super snel,super goed!
Ik ben heel blij met het resultaat.*

, Oss,Nederland (4 oktober 2013)
5 sterren
Goed product snel geleverd!*
, Utrecht (3 oktober 2013)
5 sterren
Goede website en makkelijk te bestellen! Levering is ook bijzonder snel. De volgende dag had ik het product al in huis.*
, Meppel (3 oktober 2013)
5 sterren
Snelle levering,product als omschreven en goed verpakt/bezorgd.*
, Groningen (27 september 2013)
5 sterren
heel tevreden over de service*
, beco (26 september 2013)
5 sterren
Goede website,snel geleverd. Uitstekend!!!*
, nederland (24 september 2013)
5 sterren
Tot nu toe zijn alle mijn bestellingen snel aangekomen. Ik heb tot nu toe geen slecht ervaringen met haargroeispecialist. Ik heb al een jaar shampoo bij ze gekocht en al deed het product geen wonderen zag ik wel effect. Daarom hun product kwaliteit hoge standaard hebben.*
, Rotterdam (21 september 2013)
5 sterren
Netjes discreet verpakt. Hele snelle levering.*
, Amsterdam (20 september 2013)
5 sterren
Super snel geleverd! Bevalt goed!*
, Alphen aan den Rijn (17 september 2013)
5 sterren
Zeer correct*
, Schilde (16 september 2013)
5 sterren
perfect product en supersnelle levering!*
, Almelo (14 september 2013)
5 sterren
Prima webshop. Snelle levering en goede producten.*
, Nederland (14 september 2013)
5 sterren
Hele snelle levering (binnen 1 dag). Netjes discreet verpakt. Scherpe prijs en goede kwaliteit.*
, Leiden (9 september 2013)
5 sterren
Heldere site, supersnelle levering en nu afwachten hoe het werkt*
, Nederland (6 september 2013)
5 sterren
Mijn 2e bestelling en zeer tevreden. Tijdigheid is top.*
, Nederland (30 augustus 2013)
4 sterren
De HGS is een betrouwbaar bedrijf die zorgt voor een snelle en duidelijke afwikkeling van verkoop van haar producten. Snelle levering en via mailcontact blijf ik op de hoogte van mijn bestelling. Producten zijn goed en scherp geprijsd.*
, Wageningen (30 augustus 2013)
5 sterren
snelle levering!*
, turnhout (28 augustus 2013)
4 sterren
snel en volledig geleverd.

prima!*

, Ede (28 augustus 2013)
5 sterren
Ben zeer tevreden!*
, Nederland (28 augustus 2013)
5 sterren
Duidelijke overzichtelijke site. Snelle levering en snel reactie na een vraag via de mail!
Vele bedrijven zouden er een vb van kunnen nemen!
aug 2013*

, Nijmegen (27 augustus 2013)
5 sterren
Duidelijke site en snelle levering. Zo hoort een internetwinkel te werken!*
, Beverwijk (23 augustus 2013)
5 sterren
Het product (Revita) doet wat het belooft en de webshop óók. Dat wil zeggen: de producten zijn makkelijk te vinden, er wordt goede, duidelijke informatie over gegeven en bestellingen worden snel geleverd.*
, Oegstgeest (17 augustus 2013)
5 sterren
Snelle service, voor herhaling vatbaar!*
, Nederland (17 augustus 2013)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: