Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1497)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 25 van 29

5 sterren
Binnen twee werkdagen netjes geleverd. Product super!*
, Rotterdam (25 april 2014)
4 sterren
goed en snel*
, zwolle (25 april 2014)
4 sterren
Mijn eerste bestelling kreeg ik pas na 2 maanden vanwege een leveringsprobleem bij de fabrikant. De afleverdatum werd steeds verschoven. Dat was dus echt balen. Hiervoor zou ik eigenlijk maar 1* moeten geven.
Maar de tweede bestelling kreeg ik mooi binnen 2 dagen. Daarvoor weer 5*....Bovendien ben ik heel tevreden met het product. Ik heb het Revita EPS serum gekocht. Na 3 weken gebruik merk ik dat mijn wimpers voller worden. Ook heb ik het idee dat ze een heel klein beetje gegroeid zijn....even afwachten nog en hopen dat het serum inderdaad doet wat er beloofd wordt, de wimpers verlengen. Alleen vanwege de eerste levering een sterretje minder!
Verder prima service. Op vragen kreeg ik binnen 2 dagen antwoord. En de producten werden goed verpakt verzonden.*

, Heerlen (24 april 2014)
4 sterren
Goede service*
, Nederland (21 april 2014)
4 sterren
snel toegezonden en discreet verpakt*
, capelle (21 april 2014)
5 sterren
Scherpe prijs en snelle levering! Prima!*
, Nederland (21 april 2014)
4 sterren
snelle levering, volgende dag al!
Jammer dat de omschrijving op de bijsluiter uitsluitend in het Engels is. Ben benieuwd naar de werking.
Hoop dat de shampoo werkt en het haar niet meer zo erg uitvalt..*

, Tilburg (20 april 2014)
5 sterren
Zeer snelle afhandeling. Geweldig!! Nu nog Het product nog proberen....*
, Heemskerk (20 april 2014)
5 sterren
bestelling was snel en keurig geleverd ook fijn dat het discreet was en je niet kon zien dat er haargroeiproducten in zat ga zeker vaker hier bestellen*
, s-hertogenbosch (19 april 2014)
5 sterren
prima Service en logistiek, website uitstekende voorlichting, nu hopen dat het product werkt.*
, Capelle Ad IJssel (18 april 2014)
5 sterren
Goede overzichtelijke website.
Tevens ook goede service.*

, streefkerk (17 april 2014)
1 sterren
Nou product besteld en na 2 weken nog steeds niet binnen.*
, Nederland (13 april 2014)De Haargroeispecialist:
We begrijpen dat u gewend bent om uw bestelling snel in huis te hebben. Een levertijd van enkele dagen is voor ons ook normaal. Zoals aangegeven was op onze website was het door u bestelde product uitverkocht. Door capaciteitsproblemen vanuit de fabrikant is de levertijd langer geworden. Inmiddels zijn alle openstaande bestellingen verzonden.
5 sterren
Dit is gewoon een Top Site. Had hem veel eerder willen ontdekken, iets meer reclame maken dus !!!
Product besteld, via Ideal betaald en binnen 3 werkdagen in huis. Wat wil men nog meer vanuit de luie stoel? TOP*

, Leeuwarden (11 april 2014)
5 sterren
Goede webshop. Alleen jammer dat je het product niet de volgende dag in huis hebt. Maar.... Dan heb je ook wat!!
Ik gebruikte voorheen altijd Nanogen. Maar Beaver is veel beter!! Je doet er 2x zolang mee en veel goedkoper dan Nanogen. Ik ben er blij mee!!*

, Zoetermeer (11 april 2014)
5 sterren
Al 2 de keer besteld..
zeer snelle bezorging / levering.
bedankt voor the snelle afhandeling.
Ik zal deze zeker iedereen aanraden...*

, amsterdam (10 april 2014)
5 sterren
Goede service! Ik heb mijn product binnen 1 dag ontvangen.*
, Rotterdam (6 april 2014)
5 sterren
Fijne duidelijke site. Snelle levering.. Kan de producten nog niet beoordelen want heb ze net pas ontvangen.*
, NL (2 april 2014)
5 sterren
Duidelijke site, snelle beantwoording bij vragen via de mail, professioneel, snelle bezorging. Geen op- of aanmerkingen.*
, Groningen (2 april 2014)
5 sterren
Heel goede service - goede prijzen in vergelijking met andere sites ... artikelen snel ontvangen....*
, Amsterdam (2 april 2014)
5 sterren
snelle levering, goeie info op de website. Top!*
, nederland (30 maart 2014)
5 sterren
snelle levering, goede service met vragen over produkten, goede prijzen, dus een aanrader.*
, nederweert (29 maart 2014)
5 sterren
duidelijke site, veel info, grote keuze, correcte service en punctuele levering, kortom: topshop!*
, belgie (26 maart 2014)
5 sterren
Service is top! Snelle levering!*
, België (23 maart 2014)
5 sterren
Snelle levering*
, Oss (21 maart 2014)
5 sterren
Geweldig snel geleverd ben benieuwd nh resultaat*
, Apeldoorn (20 maart 2014)
3 sterren
Service goed, nu nog hopen dat de producten net zo goed zijn want heb nog geen ervaring hiermee.*
, naaldwijk (19 maart 2014)
5 sterren
Goede service en snelle verzending!*
, Amsterdam (9 maart 2014)
5 sterren
Zoals altijd weer op tijd bezorgd.
Ik heb een haartransplantatie gehad. Ik gebruik Spectral.DNC-N spray. Süper tevreden de baby haartjes zijn stuk sterker geworden. Ik spray bijna een jaar.*

, Rotterdam (6 maart 2014)
5 sterren
Mijn eerste bestelling, snelle levering, netjes ingepakt.*
, H.I.Ambacht (5 maart 2014)
4 sterren
De bezorging is op tijd en conform de mededeling. Over het product zelf, Beaver keratine vezels kan ik nog geen gedegen oordeel geven omdat ik nog niet lang genoeg heb gebruikt. Op het oog ziet het niet anders uit dan het product dat ik eerder kocht (Toppik) wat wel duurder is. Overigens heb ik hele goede ervaringen gehad met Toppik en hoop bij een volgende beoordeling ook tot dezelfde conclusie te komen over dit product.*
, Nederland (2 maart 2014)
5 sterren
Om te beginnen: het product (Revita shampoo) doet wat is beloofd, dat is natuurlijk het belangrijkste. Maar de webwinkel levert ook nog eens snel en betrouwbaar. Wat wil je dan nog meer... Goed bezig! Vijf sterren.*
, Nederland (26 februari 2014)
5 sterren
Zeer snelle levering. Product precies zoals weergegeven op de website. Geheel was goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Prima dienst!*
, Nederland (26 februari 2014)
4 sterren
Goede service, netjes ingepakt en snel ontvangen.*
, Nederland (26 februari 2014)
5 sterren
Overzichtelijke webshop, snelle levering en ben een fan van Regenepure. Top!*
, Nederland (24 februari 2014)
4 sterren
Snelle levering, goede producten.*
, Bergen op Zoom, NL (24 februari 2014)
5 sterren
Alles goed verlopen en snel!*
, Belgie (21 februari 2014)
5 sterren
Onlangs mijn tweede bestelling hier gedaan. Het bestellen ging makkelijk, de levering was snel en de producten waren netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden. Een goede webshop dus.*
, Rotterdam (21 februari 2014)
5 sterren
voor de eerste keer hier shampoo besteld, snelle discrete levering.*
, Nederland (19 februari 2014)
5 sterren
Antigrey capsules besteld en wederom een snelle levering! Goede webshop!*
, Meppel (12 februari 2014)
5 sterren
Duidelijke site, heldere informatie en snelle, correcte levering. Prima!*
, Drempt (10 februari 2014)
5 sterren
Prima site, professioneel, duidelijk en gebruikersvriendelijk.
Duidelijkheid over bestelling, levering en een supersnelle bezorging.

Als het product ook zo werkt dan ben ik zeeeeeeer te vreden*

, Maastricht (5 februari 2014)
4 sterren
goede site,snelle afhandeling van de bestelling*
, flevoland (5 februari 2014)
4 sterren
hoi

ik heb een goede beoordeling geplaats puur voor de leveringservice. ik heb iets bestelt maar ben er pas 2 dagen mee bezig dus mijn goede ervaringen kan ik nog ik nog niet plaatsen.*

, amsterdam (29 januari 2014)
5 sterren
Snelle levering, goede producten.
Concrete informatie over producten en behulpzame gebruiksaanwijzingen.

Helemaal top!*

, Nederland (28 januari 2014)
5 sterren
Prima site, professioneel, duidelijk en gebruikersvriendelijk.
Duidelijkheid over bestelling, levering en een supersnelle bezorging.

26 januari 2014*

, Duivendrecht (26 januari 2014)
3 sterren
in de handleiding stond niet alles wat ik wilde weten.
bestelling snel gestuurd*

, Utrecht (25 januari 2014)
5 sterren
Snelle levering!*
, Nederland (23 januari 2014)
5 sterren
snelle bezorging en een goede site.*
, venlo (16 januari 2014)
5 sterren
Binnen 1 werkdag geleverd. Top! Als de shampoo nu ook nog zijn werk doet, dan ben ik helemaal tevreden.*
, Echt (16 januari 2014)
5 sterren
Dinsdag ochtend besteld woensdag in huis top site*
, Tegelen (16 januari 2014)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: