Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Over Haargroeispecialist.nl

De Haargroeispecialist is al sinds 2011 de meest gespecialiseerde webwinkel en distributeur voor bewezen producten voor de behandeling van haaruitval en het bevorderen van gezonde haargroei. Wij bieden verschillende producten aan zoals topische lotions met Nanoxidil en Adenosine, diverse shampoos en conditioners, voedingssupplementen, haarvezels en een laserhelm. De Haargroeispecialist biedt uitgebreide informatie over haargroei en het bestrijden van haaruitval en kaalheid. Ook worden nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten gehouden en kun je ook voor vragen over haaruitval en mogelijke behandelingen bij ons terecht.

Wij raden personen die voor het eerst te maken krijgen met haarverlies altijd aan eerst contact op te nemen met een huisarts of dermatoloog om de aard van de haaruitval vast te stellen en eventuele medicatie voor te schrijven. Indien je daarnaast of als alternatief nog andere producten wilt gebruiken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe is de Haargroeispecialist ontstaan?

De oprichters van deze website zijn jonge mannen die zelf ook last hadden haarverlies. In de afgelopen jaren hebben wij zeer veel kennis opgedaan over haargroei, de bestrijding van haaruitval, de ontwikkeling van haargroeimiddelen en hebben wij zelf inmiddels veel middelen geprobeerd. De voornaamste reden om deze website te beginnen, is dat er op internet ontzettend veel producten worden aangeboden tegen haarverlies, die onvoldoende wetenschappelijk zijn onderbouwd en een veel te hoog prijskaartje hebben.

Wij willen eerlijke en betrouwbare informatie bieden in combinatie met de verkoop van producten die echt kunnen werken, tegen zo'n scherp mogelijke prijs. Wij willen alleen producten verkopen waar onze klanten tevreden over zijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over de aangeboden producten, het bestelproces, de verzending of heb je een andere vraag? Onze klantenservice staat voor je klaar! Klik hier om direct contact op te nemen. Wij proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bedrijfsgegevens

De Haargroeispecialist
Berg en dalseweg 81
6522 BC Nijmegen

De Haargroeispecialist is een handelsnaam van HGS International B.V.
KvK nummer: 63337630
BTW nummer: NL 855192823 B01