Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Over Haargroeispecialist.nl

De Haargroeispecialist is al sinds 2011 de meest gespecialiseerde webwinkel en distributeur voor bewezen producten voor de behandeling van haaruitval en het bevorderen van gezonde haargroei. Wij bieden verschillende producten aan zoals topische lotions met Nanoxidil en Adenosine, diverse shampoos en conditioners, voedingssupplementen, haarvezels en de iGrow en Theradome laserhelm. De Haargroeispecialist biedt uitgebreide informatie over haargroei en het bestrijden van haaruitval en kaalheid. Ook worden nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten gehouden en kunt u ook voor vragen over haaruitval en mogelijke behandelingen bij ons terecht.

Wij raden personen die voor het eerst te maken krijgen met haarverlies altijd aan eerst contact op te nemen met een huisarts of dermatoloog om de aard van de haaruitval vast te stellen en eventuele medicatie voor te schrijven. Indien u daarnaast of als alternatief nog andere producten wilt gebruiken, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Hoe is de Haargroeispecialist ontstaan?

De oprichters van deze website zijn jonge mannen die zelf ook last hebben haarverlies. In de afgelopen jaren hebben wij zeer veel kennis opgedaan over haargroei, de bestrijding van haaruitval, de ontwikkeling van haargroeimiddelen en hebben zelf inmiddels veel middelen geprobeerd. De grootste reden om deze website te beginnen is dat er tegenwoordig op het internet ontzettend veel producten worden aangeboden tegen haarverlies, die onvoldoende wetenschappelijk zijn onderbouwd, slechte recensies krijgen en een veel te hoog prijskaartje hebben.

Wij willen eerlijke en betrouwbare informatie bieden in combinatie met de verkoop van producten die echt kunnen werken, tegen zo'n scherp mogelijke prijs. Wij willen alleen producten verkopen waar onze klanten tevreden over zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de aangeboden producten, het bestelproces, de verzending of heeft u een andere vraag?
Onze klantenservice staat voor u klaar! Klik hier om direct contact op te nemen. Wij proberen uw vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bedrijfsgegevens

De Haargroeispecialist
Van Riebeekstraat 56
7535 ZK Enschede

De Haargroeispecialist is een handelsnaam van MHA Holding B.V.
KvK nummer: 63334348
BTW nummer: NL 855 191 181 B01