Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Gratis verzending vanaf € 35
Anders slechts € 2,95 verzendkosten

Retourneren

Producten kunnen binnen een termijn van 14 dagen na levering worden geretourneerd. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt teruggestort nadat uw retour door ons is ontvangen. U betaalt slechts eenmaal verzendkosten, namelijk voor het retourneren. Heeft u verzendkosten betaald bij het bestellen van uw pakket, dan worden deze verzendkosten teruggestort.

Uw geld wordt binnen twee weken bijgeschreven op uw rekening. Bij sommige betalingsmethoden zoals PayPal en creditcard is dit binnen enkele dagen. Wilt u liever een ander product ontvangen, dan versturen we dit direct.

Voor gebruiksartikelen en producten waar hygiëne van belang is, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen. Artikelen die zijn gebruikt of waarvan het zegel is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd zonder dat hierover contact is geweest met de klantenservice van De Haargroeispecialist.

Ons retouradres

Retourzendingen kunnen verstuurd worden naar:
De Haargroeispecialist
Logistic Boulevard 1
4791 VC Moerdijk

Let op: Voeg altijd de pakbon of factuur toe aan uw retourzending. Hiermee kunnen wij uw zending snel en correct verwerken.

Wij vragen u om de retourzending van tevoren aan te kondigen bij onze klantenservice.

Bij defecten

We verpakken alle bestellingen in stevige dozen met voldoende vulmateriaal. Mocht een product u onverhoopt toch niet in goede staat bereiken, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zorgen dan voor een goede oplossing.

Ook als het product tijdens het gebruik mankementen vertoont, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen de beste oplossing zoeken voor het probleem. Dit kan een vervangend onderdeel zijn, reparatie of vervanging van het product. Bij een defecte sprayer sturen we u een nieuwe sprayer toe.