Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Retourneren

Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je een bestelling wilt retourneren. Je kunt dit aangeven door contact op te nemen met de klantenservice. Hierna is er nogmaals een termijn van 14 dagen om de producten te retourneren.  De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt teruggestort nadat de retour door ons is ontvangen. Je betaalt slechts eenmaal verzendkosten, namelijk voor het retourneren. Heb je verzendkosten betaald bij het bestellen van uw pakket, dan worden deze verzendkosten teruggestort.

Het aankoopbedrag wordt binnen twee weken bijgeschreven op je rekening. Bij sommige betalingsmethoden zoals PayPal en creditcard is dit binnen enkele dagen. Wil je liever een ander product ontvangen, dan versturen we dit direct zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen,

Voor gebruiksartikelen en producten waar hygiëne van belang is, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen. Artikelen die zijn gebruikt of waarvan het zegel is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd zonder dat hierover contact is geweest met de klantenservice van De Haargroeispecialist.

Ons retouradres

Retourzendingen kunnen verstuurd worden naar:
De Haargroeispecialist
Logistic Boulevard 1
4791 VC Moerdijk

Let op: Voeg altijd de pakbon of factuur toe aan uw retourzending. Hiermee kunnen wij uw zending snel en correct verwerken.

Wij vragen u om de retourzending van tevoren aan te kondigen bij onze klantenservice.