Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Gratis verzending vanaf € 35
Anders slechts € 2,95 verzendkosten

Vijf redenen om uw haargroeimiddelen te kopen bij de haargroeispecialist!

De Haargroeispecialist heeft als doel bewezen haargroeimiddelen aan te bieden tegen de scherpste prijs.

Bewezen haargroeimiddelen

Er worden door verschillende (web)winkels producten voor een hoge prijs aangeboden, zonder aangetoonde werking tegen haaruitval. Wij willen geen producten in het assortiment op te nemen als er geen aannemelijk bewijs is dat het product tegen haarverlies kan werken. Wij leveren dus alleen bewezen haargroeimiddelen!

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Direct na uw bestelling wordt het pakket verzendklaar gemaakt en zo snel mogelijk verzonden. Op werkdagen versturen wij alle Nederlandse bestellingen tot 22:00 nog dezelfde avond. Zo heeft u uw bestelling morgen al in huis.

Gratis verzonden

De producten worden boven een bedrag van €35 gratis verzonden binnen Nederland en België. Voor andere EU-landen geldt vanaf €35 een zeer laag verzendtarief, de verzending is vanaf €100 gratis. Pakketten worden door de pakketservice van PostNL bij u thuis afgeleverd. In België worden door BPost bezorgd.
Onze zendingen worden 100% discreet verpakt.

Beste service

Wij streven naar een excellente service voor onze klanten. Mocht u vragen hebben over een bepaald product geven wij hier graag antwoord op. Voor al onze producten bieden wij adequate informatie over de inhoud, het gebruik en (wetenschappelijke) informatie. Complimenten en klachten over ons bedrijf horen wij graag, want wij willen onze service voortdurend verbeteren.

Voordelig geprijsd

De Haargroeispecialist kan de prijzen voor u laag houden door groot in te kopen bij onze leveranciers en het assortiment beperkt te houden, waardoor wij niet met enorme voorraden zitten.