Hulp nodig?Stel direct een vraag over iGrow laserhelm
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

igrow laserhelm 6197 haar

iGrow laserhelm

Van € 749.00 voor 699,
iGrow laserhelm ★★★★★ (5 x 3)

Van Apira Science

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet leverbaar

De iGrow laserhelm maakt gebruik van laserlicht (Low Level Laser Therapie) en LED licht om de haargroei zowel bij mannen als vrouwen te stimuleren. Low Level Laser Therapie is een effectieve en gebruiksvriendelijke behandeling tegen haaruitval. De iGrow laserhelm is goedgekeurd door de Amerikaanse Voedsel en Warenautoriteit (FDA).

Uit klinische onderzoeken onder zowel mannen als vrouwen kwam naar voren dat dat de iGrow laserhelm effectief de haargroei stimuleert. Na 16 weken werd bij de proefpersonen die behandeld werden met de iGrow 35% meer haren (mannen) en 37% meer haren (vrouwen) geteld dan bij de groep proefpersonen zonder laserbehandeling (de controlegroep).

De fabrikant Apira Science is een van de meest gerespecteerde fabrikanten van klinische laserbehandelingen voor haargroei en de maker van de zeer succesvolle Revage670. De Revage670 wordt gebruikt door meer dan 500 doktoren in meer dan 25 landen. Deze techniek is voor persoonlijk gebruik nu beschikbaar met de iGrow Laserhelm.


iGrow laserhelm is tijdelijk niet verkrijgbaar.


iGrow laserhelm

De iGrow laserhelm combineert 21 lasers en 30 Light Emitting Diodes (LED), met elk een vermogen van 5 milliwatt (mW) en een golflengte van 655 nanometer (rood licht). Het bevat een volledig geautomatiseerde bediening waarmee diverse behandelingen gekozen kunnen worden, zowel voor mannen als voor vrouwen.

De iGrow laserhelm is eenvoudig op het hoofd te zetten en na het kiezen van de gewenste behandeling kun je (verder gaan met) tv-kijken, gamen of werken. Met de instelbare oortelefoons kun je ondertussen luisteren naar je eigen muziek. De iGrow is eenvoudig mee te nemen op reis, de oortelefoons zijn inklapbaar en de laserhelm wordt geleverd met passend reiskoffertje.

Voor het beste resultaat moet de iGrow laserhelm 3 tot 4 keer per week voor 20 minuten per behandeling gebruikt worden, waarbij de behandeling om de dag moet worden toegepast. Uiteraard is een consequent gebruik belangrijk voor het behalen van de beste resultaten.
 

Resultaten

Het positieve effect van Low Level Laser Therapie (LLLT) op de haargroei is in vele onafhankelijke onderzoeken vastgesteld. LLLT is effectief tegen haarverlies doordat het licht zorgt voor toename van ATP (een belangrijke vorm van brandstof voor cellen) in de celkern op het moleculaire niveau. Daarnaast zorgt het rode laserlicht voor een betere bloedcirculatie, waardoor de haarfollikels meer zuurstof en voeding krijgen en de schadelijke DHT-moleculen minder goed hechten aan de haarwortels.

Door de verbeterde doorbloeding en energiehuishouding gaan de haren gezonder, sneller en dikker groeien. Inactieve haarzakjes kunnen er weer actief van worden. Op plekken waar je weinig haargroei meer hebt, kan daardoor weer meer, langer en voller haar gaan groeien.

Lasertherapie helpt ook een haartransplantatie succesvoller te laten zijn. De genezing verloopt beter en sneller. Daarnaast is de kwaliteit van het haar beter dan zonder een nabehandeling.

Onderzoek
Apira Science heeft twee aparte klinische studies uitgevoerd voor zowel mannen als vrouwen om de effectiviteit van de iGrow laserhelm te onderzoeken. Hierbij kregen proefpersonen of een iGrow laserhelm of een helm met niet-werkzaam licht. Zowel de onderzoekers als de proefpersonen zelf wisten niet of ze een werkzame laserhelm hadden gekregen. Aan het begin van het onderzoek en na 16 weken werd het aantal haren geteld. Hieruit bleek dat de proefpersonen met de iGrow laserhelm 35% (mannen) tot 37% (vrouwen) meer haren hadden dan de personen met een niet-werkzame helm. In het Engelse onderzoeksverslag kun je alle details lezen van het onderzoek onder mannen en het onderzoek onder vrouwen.

De iGrow is door de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit (FDA) goedgekeurd als medisch hulpmiddel bij de bestrijding van haaruitval en stimuleren van nieuwe haargroei. Voor meer informatie over de FDA goedkeuring, klik hier.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de iGrow laserhelm 3 tot 4 keer per week voor ongeveer 20 minuten. Zet de helm op het hoofd, doe de stekker in het stopcontact, kies de gewenste behandeling en de sessie gaat van start. Het apparaat heeft een aantal programma's. Zo kan er een programma voor het vrouwelijke kaalheidspatroon of het mannelijke kaalheidspatroon worden gekozen voor een optimale behandeling.

Binnen 12 weken van gebruik rapporteren de meeste bezitters van de iGrow Laser een vermindering van haarverlies. Nieuw, dikker en gezonder haar verschijnt meestal binnen 24 weken.

Na ongeveer 6 maanden kun je het behandelingsschema in een verminderde frequentie van 1 of 2 keer per week voortzetten.

Bedieningsfuncties:

 • iGrow functie-instellingen (voor zowel mannen als vrouwen)
 • Aansluiting voor iPod of apparaat
 • Aan/uit schakelaar


Bij de bestelling krijg je:

 • iGrow Hair Rejuvenation systeem (de laserhelm)
 • Premium Reiskoffer
 • Afstandsbediening
 • 3.5mm aansluitkabel voor iPod of ander audio-apparaat
 • Universele voeding (110v-240v)
 • Informatiebrochure
 • Gebruiksaanwijzing
 • Garantiebewijs (1 jaar garantie)

Ervaringen (1)

Ook ervaring met iGrow laserhelm? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met iGrow laserhelm? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

* Disclaimer voor alle klantenbeoordelingen
De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.
5 sterren
Ik ben een jonge vrouw met diffuus haarverlies en gebruik de laserhelm nu 4 maanden. Mijn haarconditie is sinds het gebruik duidelijk verbeterd. Om de dag gebruik ik het voor 20 minuten.*
, Nederland (20 oktober 2012)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
Apira Science
Een goede behandeling bij
Erfelijke haaruitval (AGA), Dunner wordend haar
Voorgeschreven gebruik
5x per week