Hulp nodig?Stel direct een vraag over Theradome laserhelm
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

theradome laserhelm kopen low level laser

Theradome laserhelm

Van € 895.00 voor 799,
Theradome laserhelm ★★★★ (3.5 x 3)

Van Theradome

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Theradome laserhelm is een draadloze laserhelm. De laserhelm maakt gebruik van laserlicht om de haargroei zowel bij mannen als vrouwen te stimuleren*. Low Level Laser Therapie (LLLT) is een effectieve en gebruiksvriendelijke behandeling tegen haaruitval. De Theradome laserhelm is goedgekeurd door de Amerikaanse Voedsel en Warenautoriteit (FDA).

Uit klinische onderzoeken van Theradome kwam naar voren, dat alle deelnemers baat hebben gehad bij het gebruik van de Theradome. Ze hebben één of meer van de volgende effecten ervaren:

 • Aangroei van nieuw, gezond haar;
 • Verdubbeling van de haarfollikelgrootte van bestaand haar;
 • Vertraging en stoppen van haaruitval.
Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Theradome

De Theradome LH80 Pro laserhelm is het resultaat van een uniek project. Een biomedisch engineer bij NASA en een expert in medische apparaten wilden samen een betaalbare laserhelm ontwerpen en produceren met de kracht van klinische lasertherapie. Ze zetten hun plan op de crowdfunding website Indiegogo. De interesse was groot, al binnen 24 uur hadden hun financieringsdoel behaald en konden ze deze laserhelm gaan maken.

Met 80 krachtige klinische lasers
Met Theradome laserhelm haal je een medisch apparaat in huis dat eerder alleen beschikbaar was in gespecialiseerde haarklinieken. Gebaseerd op de klinische laserbehandeling MEP-90 bevat het dezelfde 80 krachtige lasers. Al deze lasers zijn afgestemd op de ideale golflengte van +/-678 nanometer voor maximale stimulatie van de haargroei. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde lasers met een hoge efficiëntie, waarmee het mogelijk is een maximale hoeveelheid licht te leveren om daarmee 582 cm2 van de 720 cm2 aan totale hoofdhuid van een gemiddeld mensenhoofd te bestrijken. In het totaal wordt er 443 Joules aan licht gegeven per behandeling. Met deze laserhelm geef je jezelf in één keer toegang tot onbeperkte lasertherapie met klinische sterkte.

De klinische laserbehandeling tegen haaruitval voor thuis


Volledige vrijheid
De behandeling gaat niet alleen zeer eenvoudig. Deze mooi vormgegeven laserhelm geeft ook alle vrijheid om tijdens de behandeling verder te gaan met je dagelijkse leven. De laserhelm is namelijk oplaadbaar en daardoor draadloos te gebruiken. Je hebt dus de handen vrij. Bovendien zijn de 2 behandelingen per week zelfs in de drukste weekschema's in te passen.
 

Resultaten

Het positieve effect van Low Level Laser Therapie (LLLT) op de haargroei is in vele onafhankelijke onderzoeken vastgesteld. De exacte wijze waarop het werkt is tot nu toe nog niet geheel verklaard. Men neemt aan dat het rode licht wordt opgenomen door de huid en niet door de zweetklieren. Om die reden kan zeer specifiek de energiehuishouding in de huid worden gestimuleerd. De laserhelm is tegen haarverlies effectief doordat het laserlicht zorgt voor toename van ATP (een belangrijke vorm van brandstof voor cellen) in de celkern op het moleculaire niveau. Daarnaast zorgt het rode laserlicht voor een betere bloedcirculatie, waardoor de haarfollikels meer zuurstof en voeding krijgen en de schadelijke DHT-moleculen minder goed hechten aan de haarwortels.

Door de verbeterde doorbloeding en energiehuishouding gaan de haren gezonder, sneller en dikker groeien. Inactieve haarzakjes kunnen er weer actief van worden. Op plekken waar je weinig haargroei meer hebt, kan daardoor weer meer, langer en voller haar gaan groeien. Lasertherapie helpt ook om de haargroei na een haartransplantatie of chemokuurbehandeling te verbeteren. Het herstel verloopt beter en sneller. Daarnaast is de kwaliteit van het haar is beter dan zonder een nabehandeling.

Onderzoek
De Theradome laserhelm is goedgekeurd door de Amerikaanse Voedsel en Warenautoriteit (FDA) als medisch apparaat om haargroei te stimuleren. Deze erkenning is alleen te verkrijgen als onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat het apparaat daadwerkelijk de haargroei verbetert.

Wanneer kun je welke resultaten verwachten?

Na 18 behandelingen (twintig minuten per behandeling)

 • Het haar begint mooier en beter handelbaar te worden.
 • Minder uitgevallen haren in de douche en op kussens.
 • De haarschachten worden dikker.
 • Het haar krijgt meer glans en volume.
 • Het haar wordt minder vet.

Na 26 behandelingen

 • Het haar wordt dikker en langer.
 • Het hoofdhuid wordt gezonder.
 • Vermindering van jeuk en ontsteking van de hoofdhuid.
 • Krullend haar behoudt de krul beter.

Na 52 behandelingen

 • Het haar boven op het hoofd en op de kruin gaat weer aangroeien.

Na 100 behandelingen

 • Bij voortdurend gebruik uiteindelijk voller en dikker haar.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de Theradome laserhelm 2 keer per week gedurende ongeveer 20 minuten. Wanneer het gewenste restulaat is behaald, is het advies om het behandelingsschema in een iets verminderde frequentie te handhaven en de behandelingen met tussenpozen van ongeveer vijf dagen te herhalen

Een behandeling gaat zeer eenvoudig. Je hoeft alleen de helm op je hoofd te zetten en op de grote "aan"-knop te drukken. De behandeling van 20 minuten begint direct. De helm houdt je op de hoogte van de voortgang door middel van de ingebouwde luidspreker, elke 5 minuten krijg je een korte update. Als de behandeling voltooid is, gaan de lasers automatisch uit en hoor je dat de behandeling voltooid is. Mocht je de behandeling eerder willen stoppen dan is dit ook mogelijk.

Daarnaast houdt deze draadloze laserhelm met een automatische behandelingsteller alle behandelingen bij. Door middel van spraaktechniek krijg je te horen hoeveel behandelingen je al hebt gekregen, of de accu opgeladen moet worden en word je op de hoogte gehouden van andere belangrijke updates.

Meer over de laserhelm lees je bij de Veelgestelde vragen sectie hieronder.


Bij je bestelling krijg je:

 • Theradome LH80 Pro laserhelm
 • Verstelbare steunkussens voor een optimale plaatsing op het hoofd
 • Opbergtas
 • Laadstation met universele voeding (110V-240V)
 • Informatiebrochure
 • Gebruiksaanwijzing
 • Garantiebewijs (1 jaar garantie)

* De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.

Veelgestelde vragen

Hoe bepaal ik of de Theradome laserhelm ook voor mij geschikt is?
De Theradome laserhelm is ontworpen voor alle stadia van haaruitval en dunner wordend haar, maar hoe eerder je start met de behandelingen, hoe beter het resultaat. Er zijn verschillende schalen voor het bepalen van haaruitval. De meest gebruikte schaal voor vrouwen, de schaal van Savin, meet het algeheel dunner worden van het haar en de haardichtheid. Voor mannen wordt de schaal van Norwood het meest gebruikt om de stadia van haaruitval te bepalen. Zie het onderstaande schema om te bepalen welk stadium van haaruitval voor jou van toepassing is:

Theradome lasertherapie bij vrouwen

Bij gevorderde stadia van haarverlies (zoals in het onderste blok getoond) is de Theradome niet getest. Voor deze stadia is dan ook geen informatie over de effectiviteit van de behandeling beschikbaar.

Werkt de Theradome laserhelm ook bij mannen?
Uit onderzoek is gebleken dat de Theradome lasertherapie ook bij mannen zorgt voor meer, dikker en gezonder haar met meer volume.

Ik heb nog geen last van haarverlies, maar wil graag mijn volle bos behouden. Heb ik baat bij het gebruik van de Theradome?
De Theradome laserhelm heeft ook een preventieve werking. Ook als je dus nog geen verschijnselen van haarverlies waarneemt, en je dit zo wilt houden, dan kun je de Theradome lasertherapie volgen. Door twee maal per week 20 minuten de Theradome laserhelm te dragen, werk je al aan het behoud van het volume van je haar.

Ik ben 22 en mijn moeder en/of vader zijn kaal, kan ik haaruitval voorkomen?
Het is veel eenvoudiger om haaruitval te voorkomen dan om slapende haarfollikels te reactiveren. Door de Theradome te gebruiken ga je het eventuele kleiner worden van de haarfollikels tegen. Daardoor blijven de haarfollikels voorzien van voedingsstoffen uit de  bloedtoevoer en het haar zal blijven groeien

Gebruik van de Theradome laserhelm

Hoe vaak per week moet ik de Theradome gebruiken?
De Theradome is getest en goedgekeurd door de FDA bij twee behandelingen per week van twintig minuten per behandeling. De laserhelm dient dus minimaal twee keer per week 20 minuten gebruikt te worden.

Kan ik de Theradome iedere dag gebruiken?
Ja, sommigen gebruiken het product dagelijks zonder één enkele bijwerking en met een fantastisch resultaat. Bedenk wel dat de laserhelm is getest en goedgekeurd voor gebruik van twee keer per week. Wanneer je de laserhelm vaker dan de aanbevolen twee keer per week gebruikt, houd dan 12 tot 24 uur rust tussen twee behandelingen aan.

Wanneer kan ik de Theradome het best gebruiken?
Je kunt de Theradome het best direct na het douchen gebruiken, op handdoek droog haar. Je kamt de haren weg van de plek die je wilt behandelen, zodat de Theradome de hoofdhuid volledig kan voorzien van laserlicht.

Bereikt de laser mijn hoofdhuid ook als ik een tamelijk volle haardos heb?
Onze Theradome heeft 80 lasers en een ingebouwd mechanisme om dikker haar te scheiden. Wij raden aan om de Theradome te gebruiken nadat je hebt gedoucht.

Welke shampoo kan ik het beste gebruiken?
Aangezien haarverlies in relatie staat met irritatie van de hoofdhuid, roos en schimmel, adviseren we een shampoo met Ketoconazol of Piroctone olamine. Bijvoorbeeld Regenepure DR of Neofollics Shampoo. Wij raden aan om iedere twee of drie dagen het haar te wassen met shampoo.

Praktisch gebruik van de Theradome laserhelm

Hoe kan ik mijn Theradome opladen?
De Theradome heeft een oplaadbare batterij die via het oplaadstation kan worden opgeladen. Wanneer de knop aan de voorzijde volledig groen is (minimaal 10 seconden lang), is de helm volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Om de levensduur van de batterij zo optimaal mogelijk te houden, adviseren we om pas opnieuw op te gaan laden wanneer je een “Battery Low” bericht krijgt. Wanneer je deze melding krijgt tijdens het gebruik van de helm, kun je je lopende behandeling gewoon afmaken. Laat de helm vervolgens volledig opladen voordat je hem weer gebruikt.

Hoe lang duurt het om de Theradome op te laden?
De Theradome is in maximaal drie uur volledig opgeladen.

Hoe lang kan ik de Theradome gebruiken zonder hem op te laden?
De meeste gebruikers kunnen de Theradome tussen twee keer opladen door ongeveer tien keer gebruiken.

Wat is de levensduur van de Theradome?
De Theradome laserhelm is gemaakt en getest om 6000 uur aan behandelingen te kunnen geven. Dit zijn 18.000 behandelingen. Daarna zullen de lasers waarschijnlijk een minder sterke werking hebben.

Hoeveel weegt de Theradome?
De Theradome weegt ongeveer 450 gram en is comfortabel te dragen.

Kunnen mijn huisgenoten en ik de Theradome samen gebruiken?
De Theradome kan door verschillende mensen gebruikt worden, maar de teller kan alleen het totaal aantal behandelingen bijhouden van iedereen die de laserhelm heeft gebruikt. Er kan geen onderscheid worden gemaakt tussen de verschillende gebruikers.

Ik ben bang dat de Theradome mij niet past. Moet ik me zorgen maken over de maat van de helm?
De Theradome is zo ontworpen dat hij 98% van de bevolking past. Voor de overige 2% is de helm gewoonlijk te groot. Voor die klanten leveren wij schuimrubberen opvulstukken om er zeker van te zijn dat de helm goed aansluit. Hoe groot je hoofd ook is, je kunt met een gerust hart de Theradome bestellen en erop vertrouwen dat de helm comfortabel zit.

Zijn de lasers gevaarlijk?
De Theradome heeft een drievoudig veiligheidssysteem, waardoor de lasers nooit in de ogen kunnen schijnen. Hierdoor is het product volkomen veilig.

Hoe moet ik mijn Theradome reinigen?
De Theradome kun je reinigen door eenvoudig de binnen- en buitenkant schoon te vegen met een doek om eventuele vetten en (zeep)resten te verwijderen. Je hoeft daarvoor geen speciale reiniger te gebruiken.

Medische vragen

Heeft de Theradome bijwerkingen?
Lasertherapie heeft geen bijwerkingen. Het is een volledig veilige behandeling die werkt door middel van licht op de huid.

Kan ik de Theradome gebruiken in combinatie met andere behandelingen, zoals Fina­steride of Duta­steride?
Als je geen last hebt van bijwerkingen kun je veel baat hebben bij lasertherapie. Het haar zal sneller zijn hersteld dan met het gebruik van medicijnen alleen.

Kan ik de Theradome gebruiken als ik een haartransplantatie heb ondergaan?
Lasertherapie werkt erg goed bij pre-operatieve patiënten en bij patiënten die 30 dagen daarvoor een haartransplantatie hebben ondergaan. Transplantatie beschadigt de nabijgelegen haren. De Theradome verlicht dit effect en draagt bij aan de groei van net getransplanteerde haarfollikels door: het genezingsproces te versnellen; roodheid en ongemak te verminderen; snellere groei van getransplanteerd haar te stimuleren.

Helpt het tegen mijn dermatitis en jeuk?
De Theradome laserhelm is niet ontworpen om ontstekingen van de hoofdhuid – de onderliggende oorzaak van dermatitis en jeuk – te verminderen. Sommige patiënten hebben echter wel positieve resultaten gemeld bij het gebruik van de Theradome.

Lasertherapie bij vrouwen

Na mijn zwangerschap is mijn haar breekbaar geworden en het werd dunner, heb ik baat bij de Theradome?
Mits je geen borstvoeding meer geeft, kun je de Theradomegebruiken om het haar weer gezond te maken.

Ik geef borstvoeding; mag ik de laserhelm gebruiken?
Wij raden de Theradome laserhelm niet aan als je borstvoeding geeft.

Ik ben zwanger; mag ik de laserhelm gebruiken?
Wij raden het af om wat voor haargroeiproduct dan ook te gebruiken tijdens zwangerschap, tenzij dit uitdrukkelijk door de huisarts is goedgekeurd.

Ervaringen (2)

Ook ervaring met Theradome laserhelm? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Theradome laserhelm? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

* Disclaimer voor alle klantenbeoordelingen
De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.
4 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Mijn klanten vertellen mij dat de Theradome Laser Helm haaruitval in slechts 2 weken volldig stopt. Dit is een excellente investering gecombineerd met andere producten, zoals Revita of Regenepure shampoo en Spectral producten.*

, Ponta Delgada (15 december 2015)
3 sterren
Na het gebruiken van dht-remmers met ernstige bijwerkingen (sterk libidoverlies) heb ik de theradome gekocht. Na 4 maand de helm getest te hebben heb ik goede resultaten bereikt. De krachtige lasers voelen branderig op de huid maar is niet onaangenaam.

1) Bij dagelijks gebruik had ik meer haaruitval dan voorheen.
2) Om de 2 dagen gebruiken leek me beter zodat de hoofdhuid en follikels zich kunnen herstellen. Geen resultaat.
3) Om de 2 dagen de helm gebruiken net voor het wassen met revita shampoo heeft een erg goed resultaat.
Na 1 maand begonnen nieuwe haren te groeien en is haaruitval verdwenen. Eerst de hoofdhuid stressen en meteen daarna voeden.*

, belgië (26 november 2015)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
Theradome
Een goede behandeling bij
Erfelijke haaruitval (AGA), Dunner wordend haar, Alle typen haarverlies, Haaruitval door stress-hormonen
Werkwijze
Low level laser therapie, Stimulatie en versterking haargroei, Verlenging groeicyclus van het haar
Voorgeschreven gebruik
3x per week