Hulp nodig?Stel direct een vraag over Neofollics lotion
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

neofollics lotion haargroeispecialist review nefollics

Neofollics lotion

Van € 31.95 voor 31,95
Neofollics lotion ★★★★ (4.1 x 42)

Van Neofollics Hair Technology

Beschikbaarheid: Op voorraad

De hair growth stimulating lotion van Neofollics Hair Technology levert een klinisch bewezen bijdrage aan het stimuleren van nieuwe haargroei en het tegengaan van haarverlies. Ook kan de lotion zorgen voor dikker en voller haar*.

De lotion bevat een combinatie van 11 wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten die haarverlies op meervoudige wijze aanpakken:

 • haargroeimoleculen Adeno­sine, Vividine® en Aminexil®
 • zes krachtige plantenextracten waaronder Ecklonia cava en Raspberry ketone
 • Hyaluronzuur en Liposomen voor een effectieve opname in de hoofdhuid

De lotion is dermatologisch getest, niet vettig, laat geen residu achter en is daardoor prettig in gebruik.

Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Inhoud: 100 ml, voldoende voor tenminste 1 maand.

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Neofollics hair growth stimulating lotion

De Neofollics hair growth stimulating lotion biedt een gerichte behandeling bij haaruitval en erfelijk haarverlies en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De lotion kan nieuwe haargroei stimuleren en haaruitval tegengaan. Ook kan de lotion zorgen voor dikker en voller haar.

Neofollics lotion bevat een hoge concentratie van 11 bewezen actieve ingrediënten. De effectiviteit van de ingrediënten in deze combinatie is bovendien aangetoond met een klinische studie. Naast effectief is de lotion ook prettig in gebruik en mild voor de huid.

* De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.

Actieve ingrediënten

De Neofollics lotion bevat 6 krachtige plantenextracten, 3 biotechnologische haargroeimoleculen en 2 absorptie verbeteraars. Elk actief ingrediënt is geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek om op meervoudige wijze haarverlies aan te pakken.

Haargroeimoleculen
De lotion bevat de haargroeimoleculen Adeno­sine, Vividine® en Aminexil®. Deze moleculen hebben een vergelijkbare werking als Mino­xidil, maar dan zonder bijwerkingen.

 • Vividine: stimuleert op meerdere manieren de haargroei. Vividine zorgt voor potassium channel opening (PCO), net als Mino­xidil. Dit zorgt ervoor dat het haar sneller de groeifase ingaat en ook dat de groeifase langer duurt. Ook stimuleert Vividine de bloedtoevoer naar de haarfollikels, waardoor voedingsstoffen de follikel beter bereiken.
 • Aminexil: voorkomt de verharding van collageen rondom de haarwortel, waardoor de haarwortel zich steviger in de hoofdhuid kan verankeren en haaruitval wordt verminderd.
 • Adeno­sine: uit onderzoek blijkt dat het toepassen van een oplossing van Adeno­sine op de hoofdhuid kan zorgen voor verbeterde haargroei bij zowel mannen als vrouwen. Ten opzichte van Mino­xidil zijn gebruikers meer tevreden met Adeno­sine bij het tegengaan van haarverlies. En in tegenstelling tot Mino­xidil heeft Adeno­sine géén bijwerkingen.


Plantenextracten
De plantenextracten in de lotion hebben op verschillende manieren een positieve werking op de haargroei. Een belangrijk werkingsmechanisme is het remmen van di-hydrotesto­steron (DHT). De omzetting van testo­steron in di-hydrotesto­steron (DHT) is een belangrijke oorzaak van (erfelijk) haarverlies. DHT beschadigt haarfollikels die gevoelig zijn voor DHT, waardoor deze steeds minder en dunner haar produceren.

 • Ecklonia cava: een zeewier uit de wateren van Zuid-Korea. Ecklonia cava is een natuurlijk alternatief voor Fina­steride en Mino­xidil. Het bevat een hoge concentratie van de stof Dieckol die DHT-verlagend werkt en een hoge concentratie Dioxinodehydroeckol die de haargroei stimuleert. Lees meer over Ecklonia cava in ons artikel Ecklonia cava: een natuurlijk alternatief voor Fina­steride en Mino­xidil.
 • Raspberry ketone: een extract uit framboos. Raspberry ketone kan de productie van IGF-1 (op insuline gelijkende groeifactor) vergroten, wat de groei van de haarfollikel stimuleert. Studies tonen aan dat een zeer lage concentratie van deze stof al een aanzienlijk effect op de haargroei heeft. Lees meer over Raspberry ketone.
 • Carthamus tinctorius: een distelachtige plant. Carthamus tinctorius stimuleert de haargroei op verschillende manieren en onderdrukt groeifactor B-1, een peptide die met haarverlies wordt geassocieerd.
 • Sanguisorba officinalis: een plant die behoort tot de rozenfamilie. Sanguisorba Officinalis stimuleert de haargroei door het verlengen van de groeifase van de haarzakjes. Het onderdrukt Fibroblast Growth Factor-5 (FGF-5), een natuurlijke proteïne die een rol speelt bij de (te snelle) overgang van het haar van de anagene naar de telogene fase.
 • Druivenpit extract (Proanthocyanidine B2): een polyfenool uit druivenpitten. Het zorgt voor het verlengen van de groeifase, wat zorgt voor langer haar en voor een hogere dichtheid van het haar.
 • EGCG (Epigallocatechin gallate): een polyfenool uit Groene Thee. EGCG gaat het proces van 5a-reductase tegen. Daarmee is het een natuurlijk DHT-remmer die haargroei stimuleert.


Effectieve opname in de hoofdhuid
Hyaluronzuur en Liposomen zorgen ervoor dat de lotion goed kan worden opgenomen in de hoofdhuid waardoor de actieve stoffen de haarzakjes kunnen bereiken en hun werk kunnen doen.

 • Hyaluronzuur (Hyaluronan): een lichaamseigen stof die valt onder de glucose bouwstenen. Het verbetert de opname van de lotion in de hoofdhuid.
 • Liposomen: microscopisch kleine vetdeeltjes die de werkzame ingrediënten in de hoofdhuid brengen.


Mild en prettig in gebruik

Doordat je een lotion direct op de hoofdhuid aanbrengt en volledig laat intrekken, is een lotion een erg effectieve behandeling tegen haarverlies. Het gebruik van een lotion vraagt wat meer werk en toewijding dan bijvoorbeeld een shampoo. Het is dan ook belangrijk dat een lotion zo eenvoudig en prettig mogelijk is in het gebruik en mild is voor de hoofdhuid.

De Neofollics lotion is dermatologisch getest en bevat geen kleur- en geurstoffen, propyleenglycol, parabenen, etc. Mogelijke irritatie of overgevoeligheid van de hoofdhuid wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

De lotion trekt snel in, is niet vettig en laat geen residu achter. Bovendien heeft de flacon een goede kwaliteit sprayer die het aanbrengen vereenvoudigt. De grote fles van 100 ml bevat voldoende lotion om gedurende een maand ruim aan te kunnen brengen.

Resultaten

Neofollics lotion is klinisch getest onder personen met erfelijk haarverlies. Deze proefpersonen gebruikten 3 maanden lang de lotion en brachten het tweemaaldaags aan.

Na deze 3 maanden werd het effect op de haargroei en het haarverlies geëvalueerd volgens de wetenschappelijk gevalideerde methodes die ook zijn toegepast bij de evaluaties van Fina­steride en Mino­xidil. Van de totale groep proefpersonen werd bij 59% zowel een stimulering van de haargroei én vermindering van haarverlies geconstateerd. Daarnaast was er bij 17% alleen een afname van haarverlies en bij 16% een toename in haargroei. In totaal ervaarde 92% van de gebruikers een verbetering. Bij slechts 8% was er geen waarneembaar effect.

Gebruiksaanwijzing

Breng de voorgeschreven hoeveelheid lotion aan op de hoofdhuid waar het haar dunner wordt:
Kruin: 3 sprays
Bovenkant: 3 sprays
Inhammen: elk 2 sprays

Wrijf de lotion goed in en laat het intrekken. Was de haren niet binnen 3 uur na de behandeling. Gebruik van stylingproducten is mogelijk na het intrekken van de lotion.

Voer de behandeling tweemaal per dag uit voor het beste resultaat, bij voorkeur ’s ochtends en ’s avonds.

Plaats na gebruik het afdekdopje terug op de spuitmond.

Het is bij een lotion belangrijk om ruim aan te brengen om het ‘verlies’ van de lotion in de haren te compenseren. Door de flacon van 100 ml heb je voldoende lotion om tenminste één maand vooruit te kunnen en bovendien ruim aan te kunnen brengen.

Vanaf drie maanden kunnen de eerste effecten waargenomen worden. De haaruitval zou moeten afnemen en nieuwe haren groeien sterker en dikker terug. Het effect wordt nog sterker gedurende 6-12 maanden. Blijf de behandeling voortzetten voor behoud van het resultaat.

Ingrediënten

Aqua, Ethanol, Magnesium aluminum silicate, Ecklonia cava extract, Diaminopyrimidine oxide (Aminexil®), Vitis vinifera seed extract, Pyrrolidinyl diaminopyrimidine oxide (Vividine®), Adeno­sine, Camellia sinensis leaf extract (EGCG), Sanguisorba officinalis root extract, Carthamus tinctorius flower extract, Raspberry ketone, Hyaluronic acid, Lecithin (Liposomes), Xanthan gum, Glycerin, Levulinic acid, Sodium levulinate, Sodium benzoate, Potassium sorbate 

Veelgestelde vragen

Kan ik Neofollics lotion gebruiken in combinatie met mijn huidige lotion?
De lotion is te combineren met andere lotions voor haargroei, bijvoorbeeld door ’s ochtends de ene aan te brengen en ’s avonds de andere. Het is niet aan te raden om beide lotions tegelijkertijd aan te brengen.

Ik wil deze lotion gaan gebruiken. Kan ik direct overstappen van mijn huidige lotion naar Neofollics lotion?
Als je momenteel een lotion gebruikt en wilt overstappen naar Neofollics lotion, dan adviseren wij om eerst 2 weken lang beide lotions naast elkaar te gebruiken. Bijvoorbeeld de Neofollics lotion ’s ochtends en een Spectral lotion ’s avonds. Na deze 2 weken is je huid gewend en kun je de Neofollics lotion twee keer per dag gaan gebruiken.

Kan ik met deze lotion langer doen, omdat het 100 ml is ipv 60 ml?
De meeste lotions hebben een inhoud van 60ml, genoeg voor één maand. Ruim aanbrengen van een lotion kan een krachtiger effect geven. Daarom heeft Neofollics ervoor gekozen voor een grotere hoeveelheid per flacon voor een maximaal resultaat. Hoe lang je met een lotion doet hangt met name af van het te behandelen gebied. Als je alleen je inhammen of je kruin behandelt, kun je ruim 2 maanden doen met 1 flacon.

Met welke middelen kan ik Neofollics lotion combineren?
Neofollics lotion is goed te combineren met andere producten tegen haaruitval, zoals een shampoo. Om de behandelingen qua actieve ingrediënten zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten, adviseren wij om de producten uit de Neofollics-lijn samen te gebruiken. Lees hier wat wij adviseren bij verschillende stadia van haarverlies.
 

Adviezen

 • Gebruik van stylingproducten is mogelijk na intrekken van de lotion
 • Was de haren niet binnen 3 uur na de behandeling
 • Handen wassen na gebruik
 • Op kamertemperatuur bewaren
 • Buiten bereik van kinderen bewaren
 • Niet geschikt voor kinderen
 • Niet gebruiken tijdens zwangerschap en bij het geven van borstvoeding
 • Vermijd contact met de ogen

Video

Ervaringen (31)

Ook ervaring met Neofollics lotion? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Neofollics lotion? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

* Disclaimer voor alle klantenbeoordelingen
De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.
5 sterren
Ik ben een man van 60 en heb een haartransplantatie gehad zo'n 12 jaar geleden. Merkte op dat ik weer meer haaruitval kreeg.
Heb de Neofollics lijn gekocht,shampoo,conditioner en lotion.Merkte zeker resultaat.
Heb ook de grote aanschaf gedaan van de theradome helm,was prijzig maar zeer zeker het geld waard!! Belangrijk is wel de combi helm en Neofollics.*

, Zoetermeer (9 juli 2018)
5 sterren
Ik gebruik de Neofollics Lotion nu al een jaar en ik ben uitermate tevreden over het resultaat! Ik hoop dat ik verder nog wat hergroei krijg dus ik ga nog een dermaroller aanschaffen.*
, Nederland (24 juni 2018)
1 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik gebruik het product nu ongeveer 5 maanden. Helaas merkte ik niets van meer haargroei, minder haaruitval, of dikker en sterker haar. De lotion is een beetje plakkerig, wat ik niet prettig vind. Eerlijk gezegd verwachtte ik meer van het product - na alle positieve recensies van klanten. Ik heb nog 1 fles over en zal ze gebruiken. Misschien gebeurt er iets. Na het afronden van de 2 maanden zal ik mijn laatste oordeel opnieuw plaatsen.*

, Österreich (13 juni 2018) over Neofollics lotion (EN)De Haargroeispecialist:
Het spijt me te horen dat u nog geen resultaten ziet. Ten eerste kan het zijn dat de behandeling niet sterk genoeg is. Het is ook mogelijk dat het product niet de juiste keuze is voor uw situatie. Ik heb je een e-mail gestuurd om je situatie verder te bespreken.
4 sterren
Deze lotion gebruik ik sinds een paar maanden tezamen met de Neofollics shampoo. Ik heb de indruk dat mijn haar minder uitvalt. Van bijgroeien merk ik niks.
De lotion zorgt ervoor dat mijn haar beter blijft zitten. Doordat je de vloeistof in de scheidingen aanbrengt wordt je haar bij de aanzet iets steviger waardoor het beter zit.*

, Nederland (17 maart 2018)De Haargroeispecialist:
Goed om te weten is dat hergroei moeilijker te bereiken is dan het remmen van haarverlies (en in sommige gevallen niet meer mogelijk zal zijn, afhankelijk van de schade aan de follikel). Het is ook erg belangrijk om de producten te gebruiken in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing, zodat de juiste dosering wordt aangebracht.
4 sterren
Ik gebruik deze lotion nu 3-4 maanden. De lotion is erg fijn in gebruik. In tegenstelling tot nanoxidil is deze lotion niet vet en kun je na gebruik je haren stylen. Ook is hij licht van kleur, wat handig is bij blonde mensen. Deze lotion is daarnaast ook goedkoper dan andere lotions.

Over de resultaten kan ik nog niet veel zeggen. Hoewel ik het idee heb dat op mijn kruin een dikkere haardos is te zien, lijkt het bij mijn inhammen juist een negatief effect te hebben.*

, Nederland (31 december 2017)
4 sterren
Ik ben een vrouw van 65 jaar. Twee jaar geleden begon mijn haar uit te vallen. Nog geen paniek, de kapster zei dat elke 7 jaar je haar veranderd en dat het wel weer goed zou komen.
Nee dus, het werd zo erg dat het diffuus werd.
Ik voelde me daar erg ongemakkelijk onder.
Dus naar de huisarts en vandaar verder met de dermatoloog. De laatste vond dat ik maar een leuk kapseltje moest laten knippen. Van het kastje naar de muur dus.
Ik besloot het in eigen hand te nemen en ging op zoek.
Ik ben Revita shampoo en conditioner gaan gebruiken en daarnaast de neofollics lotion gaan gebruiken.
Na vijf maanden heb ik er al nieuw haar bij en is het veel minder diffuus.
Als het zo door gaat heb ik in een jaar tijd weer goed en gezond haar. Ik ben blij!!*

, Nederland (17 december 2017)
5 sterren
Sinds mei 2017 ben ik begonnen met Neofollics lotion en shampoo en tabletten. Het bevalt me heel goed. De shampoo zorgt voor een voller bos haar en de lotion kan ik overdag of ´s avonds gebruiken. Ik masseer de lotion zachtjes in mijn hoofdhuid. Zodat de lotion goed kan intrekken en je geen lotion meer ziet. De tabletten zorgen dat mijn haar niet meer uitvalt.
Ik ben tevreden met het resultaat.*

, Madrid, 20 November 2017 (20 november 2017)
5 sterren
Ik gebruikte een tijdje de Spectral DNC maar dat heeft niet tot de gewenste resultaten geleid; een half jaar geleden overgestapt naar de Neofollics lotion en ben ontzettend tevreden! Hergroei is zichtbaar en groeit verbazingwekkend snel!

Heeft de lotion een verandering ondergaan? De kleur zag er deze keer anders uit; meer groenachtig i.p.v. bruin*

, Rotterdam (30 oktober 2017)De Haargroeispecialist:
Ten opzichte van een eerdere formulering zijn er inderdaad enkele kleine wijzigingen doorgevoerd om de effectiviteit te vergroten, waarbij de kleur iets is veranderd. Wanneer geopend kan de kleur van de lotion na verloop van tijd ook iets donkerder worden. Ook kan de kleur van de Neofollics Lotion van batch tot batch iets verschillen omdat het veel natuurlijke ingredienten bevat.
5 sterren
Ben erg blij met Neofollics lotion in combinatie met shampoo,conditioner en tabletten. Ben jaren lang bezig geweest met producten die niet deden wat ze beloofden. Met Neofollics geen haarverlies meer en mijn haar is voller geworden. Super !*
, Hilversum (16 augustus 2017)
4 sterren
Ik ben 25 jaar en gebruik de lotion consistent tweemaal per dag, incl. de Neofollics shampoo en supplementen. Mijn haarverlies nam drastisch af na een paar maanden. Gedurende mijn vakantie in het buitenland heb ik geen lotion en shampoo gebruikt en merk ik dat het haarverlies gelijk drastische begon toe te nemen. Ik heb hier weer gelukkig controle over gekregen toen ik weer consistent alle producten ging gebruiken. Ben erg tevreden over de producten.*
, Nederland (26 juli 2017)
4 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik ben een 30 jarige man en ik gebruik voor iets meer dan 2 maanden de Neofollics-lotion, tabletten en shampoo. Nog geen nieuwe haren maar het haar voelt dikker. Ik gebruik de lotion een keer per dag (voor het naar bed gaan) omdat ik niet graag dingen in mijn haar heb gedurende de dag. Ik heb eerder Mino­xidil geprobeerd, maar dat gaf me hoofdpijn. Daarom ging ik in plaats daarvan de neofollics-lotion gebruiken. Helemaal geen bijwerkingen :)

Aangezien ik alle drie gebruik, is het voor mij moeilijk om te zeggen of de lotion effectief is of niet, maar ik zal het voorlopig blijven gebruiken. Ik zal hier opnieuw posten als ik meer verbeteringen opmerk.*

, Sweden (23 juni 2017) over Neofollics lotion (EN)De Haargroeispecialist:
Het gebruiksadvies van Neofollics lotion is 2 keer per dag. Wanneer je de lotion 1x per dag gebruikt, breng je slechts de helft van de dosering aan. De effectiviteit van de lotion is gebaseerd, en getest, op het aanbrengen van de volledige dosering en deze bereik je door de lotion 2 keer per dag aan te brengen. Door de lotion 1 keer per dag aan te brengen kan het zijn dat de effectiviteit halveert, maar het kan ook zijn dat (bepaalde) ingrediënten helemaal niet effectief zijn gezien de te lage dosering.
5 sterren
Mijn naam is Wim, ik ben man van 49 en gebruik Neofollics lotion nu ongeveer 3 maanden in combinatie met de Neofollics shampoo. De lotion voelt prettig aan en ik merkte na enkele weken dat mijn haar minder uitviel, dikker aanvoelde en beter in model bleef zitten.
Ik ben zeer tevreden en blijf deze combinatie gebruiken in de toekomst.*

, Nederland (19 maart 2017)
2 sterren
Ik (man, 30jr) gebruik dit product nu ongeveer 9 maanden en helaas heeft het voor mij niet de resultaten gebracht waar ik op had gehoopt. Van de Neofollics lijn gebruik ik ook de shampoo en met beide producten had ik gehoopt dat er haar terug zou gaan groeien op mijn inhammen. Mijn verwachtingen waren misschien te hoog gespannen. Nu ben ik zeer benieuwd of de combinatie de Neofollics pillen misschien meer success opleveren voor mij.*
, Den Haag (19 maart 2017)
3 sterren
Voorkomt verdere haaruitval op de kruin, maar echte nieuwe haargroei bij beide inhammen zie ik tot heden nog niet komen. Misschien komt dat termijn nog? Momenteel pas 3 maanden in gebruik.*
, Bleiswijk (7 maart 2017)De Haargroeispecialist:
Een haargroeibehandeling heeft inderdaad wat meer tijd nodig. Na een maand of 3 zul je de eerste effecten gaan zien, zoals minder haarverlies. Het volledige effect laat zich vaak pas na een jaar zien. Hergroei is lastiger te bereiken dan het remmen van haarverlies, bovendien kan het een tijd duren voordat nieuwe haren gaan groeien en zichtbaar worden. Daarnaast is hergroei van haren in de inhammen ingewikkelder dan hergroei op de kruin. Het zou ook kunnen dat je haargroeibehandeling niet krachtig genoeg is om het proces van haarverlies afdoende tegen te gaan. Je kunt ons altijd om een persoonlijk advies vragen.
4 sterren
Hallo,ik ben recent begonnen met de lotion,dus erg benieuwd naar het resultaat..Echter las ik in eerdere berichten over het feit dat het spuitje verstopt kan gaan zitten,daar had ik ook last van,ik heb er iets op gevonden wat super werkt en wil dit graag delen zodat anderen er ook iets aan hebben.Ik heb een dopje(bijvoorbeeld van een frisdrankfles)vol met water laten lopen en als ik de lotion heb gebruikt leg ik de lotionfles dus vlak en met het uiteinde van het"spuitje"in het water van het dopje.Zo heeft het "spuitje"(met residu van lotion)geen kans uit te harden en zo blijft hij echt perfekt werken!*
, uden (6 februari 2017)De Haargroeispecialist:
Bedankt voor het delen van deze tip! Als het goed is, zou de lotion niet hard moeten worden wanneer je na gebruik van de lotion het kleine dopje op het uiteinde van de spray drukt. Maar mocht dit toch gebeuren, dan is je tip erg nuttig.
4 sterren
Ik gebruik al enige tijd de producten van Neofollics, zowel de shampoo als de haartabletten. Ik zit nu in de overgang, daardoor heb ik alopecia androgene, dit betekent dat DHT de veroorzaker is. Mijn beoordeling voor de lotion is goed, prettig in gebruik. Volgens mij helpt het, en geen haaruitval meer gehad. De shampoo maakt mijn haren wel wat vettiger, dit vind ik een nadeel.
Verder ben ik heel tervreden met deze producten tot nu toe.*

, Amsterdam (3 februari 2017)De Haargroeispecialist:
Voor wat betreft de shampoo is het belangrijk om het haar, als het bijvoorbeeld snel vet is of stylingproducten zijn gebruikt, voor te wassen met een shampoo om de eerste verontreiniging te verwijderen. Doordat de shampoo geen SLS bevat, ontvet deze minder sterk dan 'normale' shampoos. Wanneer je het haar dus twee keer na elkaar wast, ontvet het goed, en wordt het haar vervolgens minder snel weer vet.
4 sterren
Tot september 2016 gebruikte ik Mino­xidil met de gekende pijnlijke gevolgen (huiduitslag + gloeiende hoofdhuid). Ik gebruik de lotion van Neofolics nu zo'n 2,5 maanden. I.c.m. Revita shampoo en Foligain tabletten. Ik heb helemaal geen last meer van huidirritaties. Mijn haaruitval is ongeveer gehalveerd. Voor gebruik van de lotion verloor ik ongeveer 15-20 haartjes. Momenteel verlies ik er zo'n 5-10 haartjes.
De lotion is prettig in gebruik en droogt tamelijk snel op.
Wel lijkt mijn haar een beetje uit te drogen. Na mijn wasbeurt gebruik ik sedert deze week de Biotin conditioner van Regenepure om mijn haar sterker te maken.*

, Liedekerke ( Vl ) (9 december 2016)
5 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik hou van de textuur en de fles.Niet vet, snel en gemakkelijke absorptie. Eenvoudig aan te brengen met de pomp spray fles. Het lijkt te werken zoals beschreven met weinig tot geen haaruitval!*

, Bratislava (22 november 2016) over Neofollics lotion (EN)
5 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
10 jaar haaruitval en al het grote geschut geprobeerd. Het probleem met de meeste dingen is de bijwerkingen. En het grote probleem voor de grote merken is om iets dat werkt te maken zonder bijwerkingen. DS Laboratories weet hoe het moet met de oude verbazingwekkende Spectral DNC, maar het was veel te krachtig aangezien het de bloeddruk erg verlaagde. Daarom zou de Spectral DNC-N prima moeten werken en het is minder krachtig. Maar deze lotion van Neofollics lijkt een goed alternatief te zijn. Na 7-8 dagen maakt het al een verschil. Het brengt leven terug in het haar, en het hecht veel meer aan de hoofdhuid. Dat is het eerste ding om naar te kijken, vergeet de hergroei aangezien dat een lange tijd duurt. De lotion droogt extreem snel en dat ook een goed punt. Ik constateer geen bijwerking hierbij. Dus vanuit mijn oogpunt is dit iets om echt uit te proberen voor iedereen. Ze zijn echt iets op het spoor met dit.*

, Norway (18 november 2016) over Neofollics lotion (EN)
4 sterren
Ik heb eerder een beoordeling geschreven toen ik de lotion 4 weken had gebruikt. Ik gebruik de Neofollics lotion nu 3 maanden in combinatie met de Foligain tabletten en sinds een maand ook Regenepure DR. Ik kan zeggen dat de lotion goed werkt bij de inhammen en haarlijn. Ik zie duidelijke hergroei.

Bovenop m'n hoofd zie ik nog geen hergroei, helaas. Ook is mijn haaruitval wel toegenomen. Mogelijk het fenomeen shedding (als 't bestaat)? Ik heb de indruk dat de haaruitval nu langzaam afneemt. Ik zal de lotion (en rest van het regime) zeker nog blijven gebruiken. Ben benieuwd of het over 3 maanden nog meer is verbeterd.*

, Rotterdam (26 september 2016)
4 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Gemakkelijk te gebruiken, maakt mijn haar niet vet en het droogt snel.
Mijn haaruitval is zeker afgenomen. Ik weet niet zeker hoe lang dit nog zal duren, want ik heb het nu een paar maanden gebruikt als een alternatief voor Mino­xidil. Mijn haar lijkt langzaam dunner te worden, maar het is een zeer langzaam proces.*

, Dubai (23 september 2016) over Neofollics lotion (EN)
3 sterren
Ik ben een vrouw van 54 met gekleurd haar (ivm ongelijkmatig grijs worden). Een jaar of 3/4 geleden begon de haaruitval en had ik jeuk op mijn hoofdhuid. Sindsdien van alles geprobeerd. De combinatie Revita shampoo, conditioner, Spectral.CSF en Neofollics tabletten kreeg de haaruitval onder controle en de jeuk verdween volledig. Je zag ook duidelijk de nieuwe haargroei.

Nadelen: mijn haar zat slecht en was erg droog en de Spectral.CSF liet zichtbare witte stukjes achter. Daarom overgestapt op Neofollics shampoo, lotion in combinatie met de Regenepure Biotin conditioner. Mijn haar zag er meteen beter uit en zat beter en geen witte stukjes meer in mijn haar. Maar helaas is de haaruitval weer terug. Dus daarom overgestapt op weer wat anders.*

, Nederland (16 september 2016)
5 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik vind het een zeer goed product aangezien mijn haarverlies een stuk is afgenomen en mijn haar voelt voller en sterker dan ooit. Ik zal ook de shampoo en de pillen gaan proberen.*

, Cyprus (7 september 2016) over Neofollics lotion (EN)
4 sterren
Ik ben een vrouw van 60 en kreeg tijdens overgang steeds meer last van haaruitval. Eerst 6 maanden Mino­xidil gebruikt maar kreeg daar jeuk en schilfers van en haar bleef erg, zelfs extra uitvallen.
Ik gebruik nu het derde flesje Neofollics (1 a 2x p.dag), de haaruitval is gestopt en ik heb duidelijk nieuwe haargroei, voor mij vooral te zien aan de voorkant en inhammen. En tot nu toe geen reactie van mijn hoofdhuid, de lotion laat geen sporen na op mijn grijswitte haar. Heeft wel een wat uitdrogend effect van het haar, maar maakt het ook steviger. Ik gebruik tevens de shampoo en 2 Neofollics tabletten per dag. De pompjes zijn bij mij nog niet verstopt geweest.
Dus tot nu toe erg tevreden.*

, Nederland (7 augustus 2016)
4 sterren
Ben een vrouw van 38. Al 20 jaar last van extreme haaruitval. Gebruik de lotion nu 4 weken. Net 2 flesjes weer binnen gekregen. Ik vind de lotion erg makkelijk om te gebruiken, trekt snel in, de bruine kleur vind ik helemaal niet erg. Totaal geen bijwerkingen (wat ik bij Mino­xidil heel sterk had). Mijn haaruitval is nog niet verminderd maar ik heb toch echt het idee dat ik nieuwe haargroei heb. Vooral bij mijn inhammen en vooraan. Maar helemaal zeker weet ik het niet. Misschien zien mijn ogen wat ze graag willen zien. Ik probeer het nog 5 maanden vol te houden.*
, Rotterdam (20 juli 2016)
3 sterren
Heb mijn tweede set besteld.Ik zou niet weten of er al haren terug groeien; Heb wel de indruk dat haaruitval bijna is gestopt.
Spijtig dat de lotion weerom die bruine keur heeft. Erg onsmakelijk uitzicht.*

, Middelkerke (13 juli 2016)De Haargroeispecialist:
Deze lotion bevat veel natuurlijke ingrediënten, deze geven de lotion een beige kleur. Deze kleur lijkt op de kleur van de hoofdhuid. De lotion trekt snel in en laat geen residu achter, waardoor de kleur van de lotion al snel geen rol meer speelt.
4 sterren
Ik gebruik de lotion nu bijna 5 maanden en konstateer stop van haaruitval en groei van donsachtige haren op de kruin.
De lotion gebruik ik in combinatie met de shampoo (om de dag) en vanaf 3 maanden neem ik ook de tablets.
Er is weer hoop.*

, Sneek (8 juli 2016)
3 sterren
Ik gebruik de lotion nu 5 weken. Ik merk nog geen vermindering van de haaruitval, wellicht komt dat nog. Het is een fijne lotion. Een nadeel is wel dat het pompje continu verstopt zit, hierdoor komt de lotion er niet goed uit. Misschien kan de fabrikant hier iets op verzinnen.*
, Nederland (29 juni 2016)De Haargroeispecialist:
De kans op verstopping van de sprayer is inderdaad aanwezig doordat er veel natuurlijke ingrediënten in de lotion zitten waarvan de minuscule bestanddelen tot verstopping kunnen leiden. Het is daarom aan te raden om het pompje regelmatig door te spoelen met warm water. Bovendien is het belangrijk om na het gebruik van de lotion het dopje op de spraymond te plaatsen. Wanneer dit niet mag baten, dan kunnen wij een nieuwe sprayer opsturen. Stuur ons een e-mail of geef dit aan bij de bestelling.
5 sterren
Na drie maanden intensief gebruik van de lotion is mijn haaruitval volledig gestopt! Ik kan niet anders zeggen dat ik tot op heden erg tevreden ben over het resultaat! De lotion is wel dikker dan andere lotions, maar trekt goed in. Heb een keer een verstopte sprayer gehad, maar heb van de Haargroeispecialist een vervangende sprayer ontvangen*
, Utrecht (21 juni 2016)
5 sterren
Goede service en goed resultaat.*
, Hoofddorp (17 juni 2016)
4 sterren
Fijn in gebruik, niet vet en trekt snel in. Over de resultaten kan ik nog geen uitspraken doen, ik ben nu 3 weken bezig en halverwege de eerste flacon.*
, NL (19 april 2016)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
Neofollics Hair Technology
Een goede behandeling bij
Erfelijke haaruitval (AGA), Dunner wordend haar, Alle typen haarverlies
Werkwijze
DHT remmend, Stimulatie en versterking haargroei, Verlenging groeicyclus van het haar
Inhoud (ml)
100
Gemiddelde gebruiksduur
1 maand
Voorgeschreven gebruik
2x per dag
Goed te combineren met