Hulp nodig?Stel direct een vraag over Spectral.CSF lotion
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

spectral csf lotion ervaringen review spectralcsf nl

Spectral.CSF lotion

Van € 37.95 voor 37,95
Spectral.CSF lotion ★★★★★ (4.7 x 6)

Van DS Laboratories

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spectral.CSF is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Deze lotion is met name geschikt voor vrouwen met haarverlies en dunner (wordend) haar als gevolg van hormonale veranderingen, bijvoorbeeld na een zwangerschap of de overgang. In deze lotion zijn ingrediënten gebruikt die volgens klinische studies effectief zijn bij het tegengaan van dit vrouwelijk haarverlies.

Inhoud: 60 ml, voldoende voor één maand of meer.

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Spectral.CSF

Spectral.CSF is het eerste product dat speciaal is ontwikkeld voor haarverlies bij vrouwen. Haarverlies waarvan de oorzaak veelal met een verander(en)de hormoonbalans te maken heeft, zoals na het stoppen of beginnen met de pil, na een zwangerschap of tijdens/na de overgang.

Ook zorgen de actieve ingrediënten van Spectral.CSF voor het verdikken van het haar en een gezondere hoofdhuid en haarfollikel*.

De lotion bevat onder andere Adeno­sine. In onafhankelijke studies blijkt Adeno­sine zelfs het bekende middel Mino­xidil te overtreffen. Adeno­sine geeft hetzelfde effect, maar zonder de bijwerkingen zoals schommelingen in bloeddruk.

Spectral.CSF heeft een lichte textuur dat ervoor zorgt dat het gemakkelijk is in gebruik, óók bij langer haar en zodat het prima in te passen is bij de ochtend en avond routine van de vrouw. Spectral CSF kan prima naast andere stylingproducten gebruikt worden.

Eigenschappen van Spectral.CSF:

  • Bevat ingrediënten die vooral bij vrouwen effectief zijn tegen haarverlies
  • Bevat voedingsstoffen die een gezonde haargroei en hoofdhuid ondersteunen
  • Mild voor de huid en fijn in gebruik
  • Klinisch bewezen voor verdikking van het haar

* De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.

Gebruiksaanwijzing

Breng tweemaal daags zes sprays (in totaal) aan op de hoofdhuid, daar waar het haar dunner wordt. Masseer de lotion goed in de hoofdhuid. Was de handen vervolgens met zeep. Voor een optimale werking is het aan te bevelen na gebruik minimaal vier uur te wachten met het wassen van het haar.

Het product mag niet worden gebruikt door zwangere en/of borstvoedende vrouwen.
Spectral.CSF is alleen voor topisch gebruik (op de hoofdhuid). Overschrijd niet de aanbevolen dagelijkse dosis. Indien irritatie ontstaat, stop dan het gebruik en raadpleeg een dokter.

Ingrediënten

Water, Propylene glycol, Glycolic acid, Lactic acid, Adeno­sine, Hydroxyethylcellulose, Aloe barbadensis leaf juice, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Caprylyl glycol, Malus domestica fruit cell culture extract, Diaminopyrimidine oxide, Fragrance (parfum), Panax ginseng extract, Hexamidine diisethionate, Copper tri-peptide-1, Glycerin, Xanthan gum, Acetyl tyrosine, Arginine, Zinc gluconate, Lecithin, Propanediol, Glycine soja (soyabean) oil, Octapeptide-2, Disodium EDTA

Ervaringen (6)

Ook ervaring met Spectral.CSF lotion? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Spectral.CSF lotion? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

* Disclaimer voor alle klantenbeoordelingen
De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.
4 sterren
Ben 50jr en al hele lange tijd in de overgang. Het is wel bewerkelijk maar heb wel het idee dat het een goede toevoeging is op het behoud van mn haar en haargroei.*
, Schiphol zuidoost (26 november 2015)
5 sterren
Snelle levering. Product is makkelijk aan te brengen en mijn haar zit daarna ook nog goed. De haren die uitgevallen waren komen weer terug en de haaruitval is minder geworden.*
, nieuw vennep (6 november 2015)
5 sterren
Ik ben een vrouw van 31 met lang krullend haar en begon de tweede helft van vorig jaar opeens heel snel mijn haren te verliezen. Het was vastgesteld op erfelijk haarverlies, maar mogelijk versneld door stress en te lage ferritine waarde. Ik ben naast het slikken van ijzerpillen ook Spectral.CSF gaan gebruiken. Na een paar weken verminderde de haaruitval, en na anderhalve maand durfde ik al hardop te zeggen dat het genormaliseerd was naar gewoonlijk dagelijks haarverlies. Mijn haar voelde ook veel steviger aan en mijn hoofdhuid ook: weerbaarder. Na drie maanden gaf de dermatoloog ook aan dat mijn hoofdhuid weer rustig leek. Naast tweemaal daags CSF gebruikte ik ook de arganolie conditioner en waste ik mijn haren slechts twee keer per week heel voorzichtig met zo natuurlijk mogelijke producten zonder chemische troep.
Vriendinnen geven inmiddels (na bijna 5 maanden gebruik) aan dat mijn haardos weer voller oogt dan toen ik begon met Spectral.CSF, en ook ik heb het idee dat ik vooraan bij de haargrens weer korte nieuwe haartjes begin te krijgen. Nog niet overal, maar mijn haar lijkt echt weer een beetje op te knappen en je kan niet meer zo duidelijk op mijn hoofd kijken - daar hoef ik nu niet meer mijn haar voor in rare bochten te klemmen met speldjes. Ik heb wel onlangs mijn lange lokken tot aan mijn schouders af moeten knippen omdat de langste haren echt beschadigd en enorm uitgedund waren, en na deze knipbeurt lijken mijn haren opnieuw nóg voller en lijken er nóg minder haren uit te vallen. Ik ga dus nog een tijdje hiermee door, twee keer per dag. Als ik écht ervan overtuigd ben dat mijn haargroei weer gezond is, ga ik proberen af te bouwen. Ik ben dus in ieder geval vooralsnog zeer tevreden. Hopen dat dit zo blijft!*

, Utrecht (7 maart 2015)
5 sterren
Mijn haaruitval is door het gebruik van de lotion verminderd, ik zag al snel resultaat. Lotion is d.m.v. een pipet makkelijk aan te brengen en te verdelen over de hoofdhuid. De eerste tijd heb ik het 2x per dag aangebracht nu de haaruitval normaal is doe ik het nog maar 1x per dag.

Kortom, Ik ben positief over Spectral CSF om dat het bij mij heeft geholpen.*

, Nederland (14 februari 2015)
4 sterren
Gebruik nu ongeveer een jaar Spectral CSF en merk zichtbaar resultaat. Ik ben 56 jaar en merkte door de jaren heen dat mijn haar steeds dunner werd. Met name aan de voorkant. Als je altijd in het bezit bent geweest van een goede haardos is het wel even slikken als je je haar zienderogen dunner ziet worden. Door het gebruik van Spectral CSF speciaal voor vrouwen zie ik door het haar heen allemaal nieuwe jonge haartjes verschijnen. Het is prettig in gebruik omdat het een lotion is en je na het inbrengen niets meer in het haar ziet. Het vraagt wel even geduld maar het resultaat mag er zijn!*
, Wageningen (12 november 2014)
5 sterren
Zeer overzichtelijke site met goede informatie over de producten.
Communicatie uitstekend. Levering duurt 2 werkdagen, ik kon daarop rekenen.
Omdat ik last kreeg van haaruitval en haardunning gebruik ik, vrouw, 65 j, sinds 8 maandenn de Revita shampoo en conditioner en bovendien de lotion Spectral DNC-N. Ik heb lang sluik haar. Haaruitval stopte na 6 weken gebruik helemaal, afgezien van het normale dagelijkse haarverlies. Door gebruik van de lotion groeide het haar bij de haarlijn op het voorhoofd terug. Bovendien werd het haar duidelijk dikker en sterker.
Nu gebruik ik de lotion Spectral CSF. Deze lotion vind ik prettiger in gebruik, lichter wat de samenstelling betreft en neutraler van kleur waardoor mijn grijze lokken hun mooie kleur behouden.
Tot nu toe is het resultaat uitstekend en ik ben erg tevreden over de producten. De shampoo is zuinig in gebruik. En een flesje lotion is voldoende voor een maand.
In de loop van de tijd is de haarverzorging routine geworden, maar in het begin vergde het wassen enige oefening en tijd. Dagelijks wassen en 2x per dag gebruik van de lotion heeft geresulteerd in een prachtige haardos.
Op dit moment was ik het haar om de dag en de haarlotion gebruik ik 1x per dag.
Goede producten die ik kan aanbevelen en bovendien een prima service van de Haargroeispecialist.*

, Amsterdam (9 juni 2014)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Vrouwen
Merk
DS Laboratories
Een goede behandeling bij
Dunner wordend haar
Werkwijze
Stimulatie en versterking haargroei, Verlenging groeicyclus van het haar, Bevorderen gezondheid hoofdhuid
Inhoud (ml)
60
Gemiddelde gebruiksduur
1 maand
Voorgeschreven gebruik
2x per dag
Goed te combineren met