Hulp nodig?Stel direct een vraag over Spectral.DNC-S lotion
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

spectral dnc s lotion minoxidil kopen dncs spectraldncs

Spectral.DNC-S lotion

Van € 41.95 voor 41,95
Spectral.DNC-S lotion ★★★★ (3.8 x 8)

Van DS Laboratories

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spectral DNC-S is ontwikkeld voor mannen en vrouwen met erfelijk haarverlies in een gevorderd stadium. De lotion kan de haargroei stimuleren en haarverlies verminderen*. Spectral DNC-S bevindt zich in twee verschillende compartimenten om zo de ingrediënten in de lotion stabiel te houden en de effectiviteit te verbeteren.

Inhoud: 60 ml, voldoende voor 1 maand.

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Spectral DNC-S

Verschillende ingrediënten in de formule openen de ionkanalen zodat de haargroei gestimuleerd kan worden en de opname van voedingsstoffen voor het haar kan bevorderen. Spectral.DNC-S bevat veel natuurlijke ingrediënten waardoor de kans op bijwerkingen minimaal is. Spectral DNC-S lotion is neutraal van geur en kleur en niet vettig.

Actieve ingredienten:

  • Azelaïnezuur
  • Piroctone olamine
  • Tallol
  • Cafeïne
  • Aminexil
  • Adeno­sine
  • Koper tripeptide-1
  • Procyanidine B2

* De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Breng 5 sprays aan op de hoofdhuid, daar waar het haar dunner wordt. Masseer de lotion in de hoofdhuid en laat de lotion intrekken gedurende de dag.

Gebruik de lotion 2 keer per dag. De eerste resultaten kunnen worden waargenomen na drie maanden. Consistent gebruik van de lotion is belangrijk, zodat de beste resultaten kunnen worden bereikt.

Spectral.DNC-S wordt afgeraden als je zwanger bent/wilt worden of als je borstvoeding geeft.

Ingrediënten

Ingrediënten compartiment 1:

Alcohol denat., Glycereth26, Water, Tallol, Azelaic Acid, Ganoderma lucidum (mushroom reishi) extract, PPG-3 benzyl ether myristate, Piroctone olamine, Sodium hydroxide, Lavandula angustifolia (lavender) herb oil.

Ingrediënten compartiment 2:

Water, Propylene glycol, Glycerin, Adeno­sine, Caffeine, Diaminipyrimidine oxide, Dextrose, Lysophophatidic acid, Lecithin, Lysolecithin, Procyanidin B2, Phenolsulfonphthalein, Sodium chloride, Sodium phosphate, Disodium phosphate, Myristoyl pentapeptide-17, Copper tripeptide-1, Phospholipids, Retinol, Phenoxyethanol, Caprycyl glycol, Hydrolyzed proanthocyanidin.

Ervaringen (5)

Ook ervaring met Spectral.DNC-S lotion? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Spectral.DNC-S lotion? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

* Disclaimer voor alle klantenbeoordelingen
De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.
4 sterren
Tevreden gebruiker. Haar wordt donkerder en voller. Echter vooral bovenop! Gebruik het nu zon 4 maanden en hiervoor de Neofollics. Met dit product ben ik meer tevreden.*
, België (13 juli 2018)
4 sterren
Ik gebruik de spectral DNC-S nu al 3,5 maand voor mijn dunner wordend haar , inhammen en kruin. Ben zelf 28 jaar en heb last van haarverlies sinds me 21e. Mijn bevinding is na 3 maanden dat me haren dikker zijn, minder haar uitval heb en er een aanzienlijk haargroei is. Dit moet de komende 3 maanden uitwijzen dat ook de “baby” haartjes groeien. Ik ben tevreden over het gebruik tot nu toe, echter hou ik me
Strikt aan de volgende procedure:

- 2x per dag Spectral DNC S spuiten en inwrijven (ochtend - avond)
- Gebruik van dermaroller om de 3 dagen om de vloeistof door se hoofdhuid optimaal te laten opnemen.
- Haargroei shampoo

Ik zal over 3-4 maanden nog een review plaatsen over de voortgang.

Mbt de prijs, vind ik dat haargroeispecialist een “ abbonement” vorm moet aanbieden dat je maandelijks je supply geleverd krijgt tegen bepaalde korting of gratis haarshampoo*

, Rotterdam (2 oktober 2017)
4 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik krijg veel van nieuwe haren en oude haar is sterker en dikker geworden. Ik gebruik DNC -S nu voor 3 maanden. Ik heb Mino­xidil en pro­pecia jarenlang gebruikt zonder meer haar te krijgen. Dus DNC-S werkt dus!
Ja het is vettig, dus ik gebruik het na het werk en in het weekend en mijn kussen wordt geel / bruin, dus ik was het vaker.
Vermijd het grote probleem :
Om te voorkomen dat de pomp blokkeert wat wordt veroorzaakt door de componenten klontert / kristallen vormt zoals suiker. Schud de container krachtig voor ten minste 10 minuten het eerste gebruik. En ten minste 1 min. elk dag voor gebruik. Dit lost de brokken / kristallen. Persoonlijk heb ik de container gescheiden en gebruik de 2 flessen solo waardoor ik kan controleren dat er geen klonten / kristallen in de vloeistof zitten. Waarom geen 5 sterren? omdat het vettig en geschud moet maar het werkt!*

, Denmark (1 april 2014)
2 sterren
Zo vet als motorolie en daarom ga ik niet eens afwachten of het werkt. Misschien is het niet zo erg als je gemillimeterd haar hebt, maar voor een vrouw met 'n halflang, steeds dunner wordend kapsel, is het ronduit deprimerend om deze kleffige zooi aan te brengen - wat ook nog eens heel moeilijk is met de twee onhandige spuitmonden. Heb recensies opgezocht op 't net en zie dat iedereen over deze variant klaagt; eigenlijk zouden jullie 't uit het assortiment moeten halen.*
, Wijnandsrade (13 januari 2014)De Haargroeispecialist:
Deze lotion is inderdaad behoorlijk vettig. Voor vrouwen met lang haar zijn de lotions Spectral.CSF en Spectral.RS makkelijker aan te brengen en ze laten geen residu achter. Met de bijgeleverd rode kap zijn de twee spuitmondjes van de DNC-S samenvoegen tot één.
5 sterren
Werkt heel goed! Alleen jammer dat het vettig is.
Ik kan absoluut niet klagen als je kijkt naar het resultaat tot nu toe. Je voelt dat het werkt en ben ook helemaal overgestapt, naar mijn mening is deze Spectral het beste.

Absoluut aan te raden! :)*

, Zuid-Holland (27 mei 2013)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
DS Laboratories
Een goede behandeling bij
Erfelijke haaruitval (AGA), Dunner wordend haar
Werkwijze
DHT remmend, Stimulatie en versterking haargroei, Ontstekingsremmend, Verlenging groeicyclus van het haar, Bevorderen gezondheid hoofdhuid, Bouwstoffen voor gezonde haargroei
Inhoud (ml)
60
Gemiddelde gebruiksduur
1 maand
Voorgeschreven gebruik
2x per dag