Hulp nodig?Stel direct een vraag over Spectral.DNC-S
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Gratis verzending vanaf € 35
Anders slechts € 2,95 verzendkosten
spectral dnc s minoxidil kopen dncs spectraldncs haargroeispecialistnl

Spectral.DNC-S

Van € 44.95 voor 44,95
Spectral.DNC-S ★★★★ (3.7 x 5)

Van DS Laboratories

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spectral DNC-S is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen met erfelijk haarverlies in een gevorderd stadium

De formulering van de lotion is vernieuwd, waardoor deze niet vettig meer is en prettig is in gebruik.

Inhoud: 60 ml, voldoende voor twee maanden.

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Spectral DNC-S

Spectral DNC-S is ontwikkeld voor mannen en vrouwen met erfelijk haarverlies in een gevorderd stadium. De lotion stimuleert de haargroei en vermindert haarverlies.

Verschillende ingrediënten in de formule openen de ionkanalen voor verbeterde haargroei en opname van voedingsstoffen voor het haar. Spectral.DNC-S bevat veel natuurlijke ingrediënten waardoor de kans op bijwerkingen minimaal is.

Spectral DNC-S bevindt zich in twee verschillende compartimenten om zo de ingrediënten in de lotion stabiel te houden en de effectiviteit te verbeteren.

Door de nieuwe formulering is Spectral DNC-S lotion neutraal van geur en kleur en niet vettig.

Ingrediënten

Ingrediënten compartiment 1:

C12-15 alkyl benzoate, rosin, lactic acid, alcohol, benzyl alcohol, pyrrolidinyl dianminopyramidine oxide, acetylsalicylic acid, adenosine, diaminopyrimidine oxide (Aminexil), Argania spinosa kernerl oil, retinol, copper tripeptide-1

Ingrediënten compartiment 2:

C12-15 alkyl benzoate, glycereth-26, glycerin, alcohol, Malus domestica fruit extract (procyanidin B-2), glucose, phenolsulfonphthalein, silicone quaternium-16, butyloctanol, underceth-11, underceth-5

Ervaringen (3)

Ook ervaring met Spectral.DNC-S? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Spectral.DNC-S? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

4 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik krijg veel van nieuwe haren en oude haar is sterker en dikker geworden. Ik gebruik DNC -S nu voor 3 maanden. Ik heb Minoxidil en Propecia jarenlang gebruikt zonder meer haar te krijgen. Dus DNC-S werkt dus!
Ja het is vettig, dus ik gebruik het na het werk en in het weekend en mijn kussen wordt geel / bruin, dus ik was het vaker.
Vermijd het grote probleem :
Om te voorkomen dat de pomp blokkeert wat wordt veroorzaakt door de componenten klontert / kristallen vormt zoals suiker. Schud de container krachtig voor ten minste 10 minuten het eerste gebruik. En ten minste 1 min. elk dag voor gebruik. Dit lost de brokken / kristallen. Persoonlijk heb ik de container gescheiden en gebruik de 2 flessen solo waardoor ik kan controleren dat er geen klonten / kristallen in de vloeistof zitten. Waarom geen 5 sterren? omdat het vettig en geschud moet maar het werkt!

, Denmark (1 april 2014)
2 sterren
Zo vet als motorolie en daarom ga ik niet eens afwachten of het werkt. Misschien is het niet zo erg als je gemillimeterd haar hebt, maar voor een vrouw met 'n halflang, steeds dunner wordend kapsel, is het ronduit deprimerend om deze kleffige zooi aan te brengen - wat ook nog eens heel moeilijk is met de twee onhandige spuitmonden. Heb recensies opgezocht op 't net en zie dat iedereen over deze variant klaagt; eigenlijk zouden jullie 't uit het assortiment moeten halen.
, Wijnandsrade (13 januari 2014)De Haargroeispecialist:
Deze lotion is inderdaad behoorlijk vettig. Voor vrouwen met lang haar zijn de lotions Spectral.CSF en Spectral.RS makkelijker aan te brengen en ze laten geen residu achter. Met de bijgeleverd rode kap zijn de twee spuitmondjes van de DNC-S samenvoegen tot één.
5 sterren
Werkt heel goed! Alleen jammer dat het vettig is.
Ik kan absoluut niet klagen als je kijkt naar het resultaat tot nu toe. Je voelt dat het werkt en ben ook helemaal overgestapt, naar mijn mening is deze Spectral het beste.

Absoluut aan te raden! :)

, Zuid-Holland (27 mei 2013)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
DS Laboratories
Een goede behandeling bij
Erfelijke haaruitval (AGA), Dunner wordend haar
Werkwijze
DHT remmend, Stimulatie en versterking haargroei, Ontstekingsremmend, Verlenging groeicyclus van het haar, Bevorderen gezondheid hoofdhuid, Bouwstoffen voor gezonde haargroei
Inhoud (ml)
60
Gemiddelde gebruiksduur
2 maanden
Voorgeschreven gebruik
2x per dag