Hulp nodig?Stel direct een vraag over Spectral.F7 (Astressin-B)
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Gratis verzending vanaf € 35
Anders slechts € 2,95 verzendkosten
spectral f7 astressin b astressinb spectralf7 kaufen

Spectral.F7 (Astressin-B)

Van € 34.95 voor 34,95
Spectral.F7 (Astressin-B) ★★★★ (4 x 2)

Van DS Laboratories

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spectral.F7 is een lotion voor de bestrijding van haaruitval door stress. Deze lotion bevat Astressin-B, een peptide die stresshormonen reduceert.

Daarnaast bevat de lotion meerdere ingrediënten (zoals koperpeptiden en aminozuren) die de groei en de keratineproductie stimuleren, waardoor de dikte van het haar toeneemt.

Door de toevoeging van extra ingredienten werkt het ook als effectiviteitsbevorderaar voor andere lotions. Spectral.F7 is dus een goede toevoeging op andere haargroeimiddelen en lotions.

Inhoud: 60 ml

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Spectral.F7 Astressin-B

Spectral.F7 bevat Astressin-B, een peptide die stresshormonen reduceert. Astrissin-B heeft uitgebreide media-aandacht gekregen als gevolg van opmerkelijke resultaten. Uit vervolgonderzoek door DS Laboratories bij menselijke vrijwilligers bleek de lotion verrassend effectief te zijn.

Daarnaast stimuleert de lotion de haargroei en bevordert het de dikte van het haar.

Daarnaast werkt Spectral.F7 als 'booster' van de effectivteit van andere lotion. Spectral.F7 is dus een goede toevoeging aan de behandeling met andere haargroeimiddelen en lotions.

Het kan als een enkelvoudige therapie gebruikt worden als het dunner worden van het haar in een vroeg stadium verkeert. Het is erg handig in gebruik, en het product laat een aangename textuur achter, niet vet of plakkerig.

Belangrijkste kenmerken:

  • Spectral.F7 beschikt over uiterst pure astressin-B, een complex peptide met 33 aminozuren, dat stresshormonen in het haar reduceert.
  • Extra ingrediënten Proharin β4 en koperacetaat zijn toegevoegd om de effectiviteit en stabiliteit te verhogen.
  • De behandeling is volledig vrij van vaak voorkomende bijwerkingen zoals irritatie, huidreacties en andere vormen van ongemak.

Gebruiksaanwijzing

Ter verbetering van een bestaande topische behandelingen, gebruik 10 sprays van Spectral.F7 en masseer het in uw hoofdhuid na uw reguliere behandeling of voordat u 's morgens uw normale avond behandeling begint. Wacht minstens 10 minuten tussen de producten. Als Spectral.F7 wordt gebruikt als een stand-alone behandeling, meestal als haar net begint met dunner worden, gebruik dan het zowel 's morgens en' s avonds.

Ingrediënten

Deionized water, astressin-B, octapeptide-2 (proharin-β4), bis(tripeptide-1) copper acetate, lecithin, sodium oleate, glycerin, phenoxyethanol, caprylyl glycol

Ervaringen (2)

Ook ervaring met Spectral.F7 (Astressin-B)? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Spectral.F7 (Astressin-B)? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

4 sterren
Gebruik F7 nu een paar maanden alleen voor mijn inhammen en lijkt effect te hebben. Donsharen beginnen meer dikte te krijgen.
(24 februari 2012)
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik gebruik F7 in combinatie met Minoxidil voor een extra impuls aan de effectiviteit van Minoxidil. Ik ben op dit moment op de helft van mijn eerste flesje en hoop dat ik in een aantal maanden resultaat zie.

, Norway (30 november 2011)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
DS Laboratories
Een goede behandeling bij
Dunner wordend haar, Haaruitval door stress-hormonen
Werkwijze
Reductie stresshormonen in haarzakjes
Inhoud (ml)
60
Gemiddelde gebruiksduur
1 maand
Voorgeschreven gebruik
1-2x per dag
Goed te combineren met