Hulp nodig?Stel direct een vraag over Spectral.F7 lotion
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

spectral f7 lotion astressin b astressinb spectralf7 kaufen

Spectral.F7 lotion

Van € 37.95 voor 37,95
Spectral.F7 lotion ★★★★★ (4.5 x 3)

Van DS Laboratories

Beschikbaarheid: Op voorraad

De lotion Spectral.F7 is ontwikkeld om de algemene gezondheid van het haar te verbeteren, de haargroei te stimuleren en de dikte van het haar te bevorderen.

Deze lotion is geschikt voor mannen en vrouwen met licht haarverlies (niet-erfelijk) en dunner (wordend) haar, bijvoorbeeld als gevolg van stress en ouder worden. Ook is de lotion algemeen in te zetten om de kwaliteit van het haar te verbeteren en als preventieve behandeling tegen haarverlies*.

Daarnaast is Spectral.F7 in te zetten als effectiviteitsbevorderaar (‘booster’) van andere behandelingen (ook lotions) tegen haarverlies.

Inhoud: 60 ml

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Spectral.F7

Spectral.F7 kan het haar dikker en sterker maken, kan de haaruitval verminderen en helpt het haar sneller te groeien. Deze lotion kan worden ingezet bij de behandeling van licht haarverlies, dunner wordend haar en/of een slechte kwaliteit van het haar, als gevolg van stress, ouderdom en andere niet-erfelijke oorzaken.

Daarnaast kan de lotion ingezet worden als 'booster' om de effectiviteit van andere producten tegen haarverlies te vergroten. Ook producten die ingezet worden tegen erfelijk haarverlies. Zo kan Spectral.F7 in combinatie met Spectral.DNC-N worden gebruikt om de effectiviteit hiervan de verhogen.

Spectral.F7 bevat onder meer Astressin-B en koperpeptiden. Astressin-B is een peptide complex van 33 aminozuren dat stresshormonen reduceert, haaruitval tegengaat en nieuwe haargroei stimuleert, de diameter van de haarschacht vergroot en de productie van keratine stimuleert. Astressin-B heeft uitgebreide media-aandacht gekregen als gevolg van opmerkelijke resultaten.

Koper peptiden zorgen voor een verbeterde doorbloeding van de hoofdhuid en werken ontstekingsremmend.

De lotion is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, is prettig in gebruik en is niet vet of plakkerig.

* De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.

Gebruiksaanwijzing

Breng 2 keer per dag 6 sprays lotion aan en masseer de lotion in de hoofdhuid. Spoel de lotion niet uit.

Gebruik je de Spectral.F7 als een booster van een andere lotion? Wacht dan minimaal 10 minuten na het gebruik van een andere lotion voordat je de Spectral.F7 aanbrengt.

Gebruik de lotion minimaal 3 maanden om het effect te kunnen beoordelen. Blijf de lotion gebruiken wanneer de oorzaak van het haarverlies nog niet is weggenomen, of voor blijvend gezonder en dikker haar.

Ingrediënten

Water, Glycerin, Propandiol, Lecithin, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Glycine soja (soybean) oil, Octapeptide-2, Polysorbate 20, Astressin-B, Copper tripeptide-1, Disodium EDTA

Video

Deze video toont de oude verpakking. De werking is nog wel hetzelfde.

Ervaringen (3)

Ook ervaring met Spectral.F7 lotion? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Spectral.F7 lotion? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

* Disclaimer voor alle klantenbeoordelingen
De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.
5 sterren
Ik gebruik Spectral F7 sinds April dit jaar, samen met Neofollics Sh shampoo en Co Conditioner.
Het gaat bij mij, zo blijkt, om stress gerelateerde haaruitval. Door stress van het werk en een scheiding, zag ik mijn haar steeds dunner worden, ook werd de structuur van het haar anders, dun vlas. Vrienden en familie begonnen opmerkingen te maken dat ik kaal werd. In mijn wanhoop ben ik op zoek gegaan op internet en heb ik op hoop van zegen bestelt bij www.haargroeispecialist.nl
nu 7 maanden verder, heb ik weer een goede kop met haar terug gekregen. Dus voor mijv5 sterren.Geen kale plekken meer en dikker haar. Ook een goede tip:Ik neem ook vloeibare aminozuren wat erg goed is voor haar en huid*

, Nederland (28 november 2017)
4 sterren
Gebruik F7 nu een paar maanden alleen voor mijn inhammen en lijkt effect te hebben. Donsharen beginnen meer dikte te krijgen.*
(24 februari 2012)
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik gebruik F7 in combinatie met Mino­xidil voor een extra impuls aan de effectiviteit van Mino­xidil. Ik ben op dit moment op de helft van mijn eerste flesje en hoop dat ik in een aantal maanden resultaat zie.*

, Norway (30 november 2011)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
DS Laboratories
Een goede behandeling bij
Dunner wordend haar, Haaruitval door stress-hormonen
Werkwijze
Reductie stresshormonen in haarzakjes
Inhoud (ml)
60
Gemiddelde gebruiksduur
1 maand
Voorgeschreven gebruik
1-2x per dag
Goed te combineren met