Hulp nodig?Stel direct een vraag over Spectral.F7
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Gratis verzending vanaf € 35
Anders slechts € 2,95 verzendkosten
spectral f7 astressin b astressinb spectralf7 kaufen

Spectral.F7

Van € 34.95 voor 34,95
Spectral.F7 ★★★★ (4 x 2)

Van DS Laboratories

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spectral.F7 is een lotion die de algemene gezondheid van het haar verbetert, de haargroei stimuleert en de dikte van het haar bevordert. Deze lotion is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met dunner (wordend) haar en haarverlies (niet-erfelijk), bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, stress, ouderdom. Ook is de lotion algemeen in te zetten om de kwaliteit van het haar te verbeteren.

Spectral.F7 bevat onder meer Astressin-B, een peptidecomplex bestaande uit 33 aminozuren, waarvan onderzoek heeft aangetoond dat het - onder andere - stresshormonen reduceert.

De lotion vormt een opzichzelfstaande behandeling bij haarverlies, maar is ook in te zetten als effectiviteitsbevorderaar (‘booster’) van andere behandelingen (ook lotions) tegen haarverlies.

Inhoud: 60 ml

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Spectral.F7

Spectral.F7 maakt het haar dikker en sterker, vermindert haaruitval en helpt het haar sneller te groeien. Deze lotion is uitermate geschikt voor de behandeling van dun haar, haarverlies en/of een slechte kwaliteit van het haar als gevolg van o.a. stress, ziekte, ouderdom en andere niet-erfelijke oorzaken.

De lotion bevat onder meer Astressin-B en koperpeptiden. Astressin-B is een peptide complex van 33 aminozuren dat stresshormonen reduceert, haaruitval tegengaat en nieuwe haargroei stimuleert, de diameter van de haarschacht vergroot en de productie van keratine stimuleert. Astressin-B heeft uitgebreide media-aandacht gekregen als gevolg van opmerkelijke resultaten.

Koper peptiden zorgen voor een verbeterde doorbloeding van de hoofdhuid en werken ontstekingsremmend.

Spectral.F7 kan als afzonderlijke behandeling gebruikt worden om haarverlies tegen te gaan en de kwaliteit van het haar te verbeteren. Daarnaast werkt Spectral.F7 als 'booster' van de effectiviteit van andere lotions en haargroei stimulerende producten zoals shampoos.

De lotion is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, is prettig in gebruik en is niet vet of plakkerig.

Gebruiksaanwijzing

Breng 2 keer per dag 6 sprays lotion aan en masseer de lotion in de hoofdhuid. Spoel de lotion niet uit.

Gebruik je de Spectral.F7 als een booster van een andere lotion? Wacht dan minimaal 10 minuten na het gebruik van een andere lotion voordat je de Spectral.F7 aanbrengt.

Gebruik de lotion minimaal 3 maanden om het effect te kunnen beoordelen. Blijf de lotion gebruiken wanneer de oorzaak van het haarverlies nog niet is weggenomen, of voor blijvend gezonder en dikker haar.

Ingrediënten

Water, glycerin, propandiol, lecithin, phenoxyethanol, caprylyl glycol, glycine soja (soybean) oil, octapeptide-2, polysorbate 20, acetyl tripeptide-45 d-phenylalanyl octapeptide-14 norleucyl pentapeptide-38 methyl leucyl decapeptide-26 norleucyl glutamyl methyl leucyl isoleucinamide, copper tripeptide-1, disodium edta

Ervaringen (2)

Ook ervaring met Spectral.F7? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Spectral.F7? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

4 sterren
Gebruik F7 nu een paar maanden alleen voor mijn inhammen en lijkt effect te hebben. Donsharen beginnen meer dikte te krijgen.
(24 februari 2012)
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik gebruik F7 in combinatie met Minoxidil voor een extra impuls aan de effectiviteit van Minoxidil. Ik ben op dit moment op de helft van mijn eerste flesje en hoop dat ik in een aantal maanden resultaat zie.

, Norway (30 november 2011)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
DS Laboratories
Een goede behandeling bij
Dunner wordend haar, Haaruitval door stress-hormonen
Werkwijze
Reductie stresshormonen in haarzakjes
Inhoud (ml)
60
Gemiddelde gebruiksduur
1 maand
Voorgeschreven gebruik
1-2x per dag
Goed te combineren met