Hulp nodig?Stel direct een vraag over Foligain haargroei capsules
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Gratis verzending vanaf € 35
Anders slechts € 2,95 verzendkosten
foligain haargroei capsules zaagbladpalm haaruitval

Foligain haargroei capsules

Van € 40.95 voor 40,95
Foligain haargroei capsules ★★★★ (4.2 x 22)

Van Anagen Research

Beschikbaarheid: Op voorraad

Foligain ondersteunt bij het bestrijden van erfelijke haaruitval (mannelijke kaalheid). Deze vorm van kaalheid kan het beste worden bestreden door het hormoon di-hydrotestosteron (DHT) te onderdrukken. Foligain bevat ingrediënten die DHT tegengaan en de haargroei kunnen bevorderen, waaronder Saw Palmetto extract (Zaagbladpalm) en Beta-Sitosterol. De effectiviteit van Saw Palmetto en Beta-Sitosterol zijn vastgesteld in wetenschappelijke studies.

Foligain bevat natuurlijke vitaminen, mineralen, DHT blokkers en substanties die haargroei stimuleren.

Foligain kan veilig worden gebruikt en begint te werken vanaf het eerste gebruik, hoewel het tijd kost om resultaten waar te nemen. Na een aantal weken zou de haaruitval moeten afnemen, het nieuwe haar groeit vervolgens sterker en dikker terug. Na 6-9 maanden zouden de eerste resultaten zichtbaar moeten zijn.

Inhoud: 120 capsules

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Ingrediënten

Active ingrediënten en hoeveelheden per dosis (2 capsules)

 • Niacin 40mg
 • Vitamine B-6 30mg
 • Foliumzuur 200mcg
 • Biotine 1000mcg
 • Pantotheenzuur 30mg
 • Iodine 150mcg
 • Zink 15mg
 • Koper (in de vorm van Gluconaat) 3mg
 • Ginkgo Biloba (50:1) extract 100mg
 • Saw Palmetto extract (Zaagbladpalm) 320mg
 • Brandnetel 4:1 extract (Urtica Dioica) 300mg
 • Beta-Sitosterol 100mg
 • Taurine 100mg
 • Jaborandi blad (Pilocarpus) 100mg
 • Amerikaans Ginseng Wortelextract 50mg

Overige (niet-actieve) ingrediënten:

Calcium carbonate, MCC, vegetable stearic acid, sodium croscarmellose (modified cellulose), vegetable magnesium stearate, confectioners glaze.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1-2 capsules per dag in, bijvoorbeeld bij het eten of voor het slapen gaan.

Ervaringen (16)

Ook ervaring met Foligain haargroei capsules? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Foligain haargroei capsules? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

4 sterren
Ik merk dat mijn haren dikker worden en mijn haaruitval veel minder is geworden. Ik gebruik het ook in combinatie met Revita shampoo en heb geen andere klachten. Zeer tevreden!
, Amsterdam (11 april 2017)
4 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik ben 51, man, en heb alopecia androgenetica. Heb zeven jaar zonder bijwerkingen Dutasteride genomen. Sinds een half jaar niet meer, omdat de douane de levering blokkeert. Daardoor weer sterke haaruitval gekregen. Gedurende drie weken nu neem ik Foligain tabletten, shampoo en conditioner. Het haarverlies is volledig gestopt. We zullen zien hoe het gaat. Ik kom over drie maanden hierop terug.

, Wien (28 februari 2017)
3 sterren
ik denk dat het helpt. Geen zware haaruitval meer het blijft wel dunner worden maar veel trager
, leuven (21 februari 2017)
4 sterren
Gebruik het nu al een tijdje en er is zichtbaar verschil. Kleine haartjes groeien terug, dus zeer te spreken!
, Coevorden (16 februari 2017)
4 sterren
Ik heb het gevoel dat mijn haren sterker zijn sinds ik het inneem en dikker lijken. En ik denk ook dat mijn inham iin mijn haarlijn minder fel zichtbaar is. Maar ik heb wel het gevoel dat overal op mijn lichaam (zoals mijn armen) meer en feller zichtbare haren zijn bij gekomen(weet niet of dit normaal is,). Maar ik ben niet zeker of het helpt zorgen dat mijn haarlijn niet verder naar achter gaat.
, België (6 februari 2017)
4 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ben blij met dit product. Ik gebruik het nu 6 maanden. Nieuwe haren zijn zichtbaar in de inhammen in het bijzonder. Ik gebruik het in combinatie met Rogaine en Regenepure DR & NT, dus daarom ben niet in staat om te zeggen of de nieuwe haargroei te danken is aan de Foligain capsules of een synergetische combinatie van alle 3. Het is het proberen waard voor iedereen die is niet enthousiast is over het nemen van Propecia, maar wel behoefte heeft aan een natuurlijke DHT remmer.

, Dublin (22 december 2016)
4 sterren
Ik gebruik het al geruime tijd, of het echt werkt tegen haaruitval betwijfel ik. Ik weet wel dat het helpt om mijn haar goed te voeden en sterk houd.
Ik ga binnenkort wel die van Neofolics proberen omdat daar geen vitamine B6 in zit, deze vitamine is eigenlijk minder goed voor het lichaam omdat die er niet uitgaat en men er bijwerkingen(gevoelloosheid in de benen) van kan krijgen.

, Duitsland (19 oktober 2016)
3 sterren
Het aantal sterren moest ingevuld maar is nergens op gebaseerd, ik weet het gewoon niet. Ook bij mensen die niets gebruiken kan de uitval stagneren. Ben nu even gestopt, kijken wat er gebeurt. Het gaat me om de reden dat ik gestopt ben, ik zou graag een product zonder vitamines willen omdat grote hoeveelheden ter discussie staan. Nu weer actueel door het programma Radar. Bij 2 capsules wordt de maximale hoeveelheid B6 overschreden en dan heb je nog niets gegeten.... De klachten die hierdoor veroorzaakt worden zijn niet om mee te spotten. Maar in zijn algemeenheid heb ik al eerder bij de Haargroeispecialist aangegeven dat een product zónder vitamines veel beter is. Wil je toch aanvullen dan is daarvoor genoeg te koop. Dit is een Amerikaanse fabrikant, misschien dat de Nederlandse concurrent die hier ook aangeboden wordt zijn product kan aanpassen.
, Nieuwe Niedorp (6 september 2016)De Haargroeispecialist:
Bepaalde vitamines zijn essentieel voor een gezonde haargroei. Veel hiervan krijg je niet eenvoudig binnen via het voedsel, bv. foliumzuur. Bovendien kan het zijn dat als de haarzakjes niet optimaal kunnen functioneren, bijv. door ziekte, medicatie, stress, er eerder een tekort aan vitamines ontstaat en een hogere dosering nodig is. Naast de belangrijkste vitamines en mineralen voor gezonde haargroei bevat dit supplement ook vooral veel haargroei stimulerende en DHT-remmende ingredienten. Bij de meeste vitamines geldt dat een teveel hiervan door het lichaam snel wordt uitgescheiden via de urine. Voor vitamine B6 werkt dit anders. De aanbevelingen voor vitamine B6 verschillen sterk tussen verschillende landen. Foligain capsules voldoen aan de Amerikaanse normen. Bij mensen die gevoelig zijn voor vitamine B6 kan het beter zijn om 1 capsule per dag te nemen, of over te stappen op de Nederlandse 'Neofollics Tablets' die inderdaad geen vitamine B6 bevatten.
5 sterren
Foligain haargroei capsules gebruik ik nu al ongeveer een half jaar tot een jaar, waarbij ik merk dat ik in het begin duidelijk haren erbij kreeg (nu ook maar minder snel te zien) en ook mijn haar uitval stopte. Hierbij dus een tevreden klant die die capsules van Foligain nog heel lang zal gebruiken. Top product!!
, Spijkenisse (27 juni 2016)
5 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
overtuigende resultaten
Ik gebruik het al een aantal jaar als aanvulling op nanoxidil.

, france (22 mei 2016)
4 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ben begonnen Foligain capsules te gebruiken in 2013.
Je moet het probleem echt aanpakken met voeding in combinatie met de lotions en shampoo (topisch).
Hoe dan ook, ik kan alleen maar aanraden om de haargroei capsules in combinatie met DNC-N en Revita te gebruiken.

, Nuremberg (25 januari 2016)
5 sterren
Ben een man van 46 en had sinds een jaar of 2 last van haaruitval.
Gebruik Foligain nu 6 maanden. Neem er 2 in voor het slapen gaan.
Kan na 6 maanden gebruik wel zeggen dat het bij mij wel wat doet. Heb totaal geen haaruitval meer, slechts een paar haren tijdens het douchen.
Mijn haren zijn een stuk dikker en het lijkt erop dat er wel wat haar is bijgekomen. Vooral bovenop, wat minder bij de kruin. Helemaal worden zoals het was, dat geloof ik niet, maar als er nog een beetje bijkomt en het niet meer uitvalt ben ik tevreden.
Ik heb geen last van bijwerkingen, dus ga voorlopig door.

, Nederland (1 maart 2015)
5 sterren
Snelle service, volgende dag in huis en goed product waar ik na 1 half jaar gebruik resultaat zie ( foligain capsules)
, Friesland (22 december 2014)
5 sterren
Ik ben een man van 35 jaar en gebruik nu bijna een jaar Foligain i.c.m. Spectral DNC-N en Revita Shampoo. Haaruitval is inmiddels geheel gereduceerd tot normaal natuurlijk verloop. De meeste last van haaruitval ervaarde ik altijd in het voorjaar en najaar. Dit najaar heb ik voor het eerst in jaren in het geheel geen verhoogd haaruitval ervaren. In de "inhammen" ontdek ik zelfs weer kleine haartjes die opnieuw beginnen te groeien.

Ik gebruik de producten als volgt: 's-morgens shampoo revita (na eerst met goedkopere shampoo de haarproducten ((wax)) eruit te wassen). Na afdrogen direct Spectral DNC-N en 5 minuten in laten trekken. Daarna haar droog föhnen en wax aanbrengen. Foligain direct na ontbijt en voor het slapen gaan (dus trouw 2x daags).

Enige nadeel Foligain: gebruik op lege maag wekt bij mij misselijkheid op.

, Amsterdam (9 december 2014)
4 sterren
Ben een man van 29 jaar en gebruik Foligain als alternatief voor Finasteride. Of het werkt is moeilijk te beoordelen, maar de ingrediënten hebben hun werking bewezen.
, nederland (9 december 2013)
4 sterren
Ik ben overgestapt finasteride op Foligain, omdat ik van fina volgens mij Gyno kreeg (mn tepel is was opgezet en het voelde ook pijnlijk aan). Ik gebruik Foligain nu twee maanden en het bevalt goed, heb geen last van de bijwerkingen die ik eerder had, maar constateer geen toename van haaruitval. Prima alternatief dus.
(6 oktober 2011)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
Anagen Research
Een goede behandeling bij
Erfelijke haaruitval (AGA), Alle typen haarverlies
Werkwijze
DHT remmend, Bouwstoffen voor gezonde haargroei
Inhoud (stuks)
120
Gemiddelde gebruiksduur
2 maanden
Voorgeschreven gebruik
1x per dag
Goed te combineren met