Hulp nodig?Stel direct een vraag over Foligain tegen grijs haar
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Gratis verzending vanaf € 35
Anders slechts € 2,95 verzendkosten
foligain tegen grijs haar middel pil grijze haren

Foligain tegen grijs haar

Van € 34.95 voor 31,95
Foligain tegen grijs haar ★★★★ (3.8 x 5)

Van Anagen Research

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voorkom of bestrijd het grijs worden van het haar met Foligain Color Rescue supplement tegen grijs wordend haar.

  • Bevat katalase. De afwezigheid van katalase geeft een kettingreactie waardoor haar grijs wordt
  • Ondersteunt het lichaam om melanine pigment te produceren
  • Helpt het lichaam om grijs haar te herstellen naar de oorspronkelijke haarkleur door slapende of bijna dode pigmentcellen te activeren

Inhoud: 60 tabletten

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Foligain Color Rescue

Al vele jaren hebben wetenschappers het vermoeden dat haar na verloop van tijd grijs wordt omdat een soort van natuurlijk voorkomende "toxide" voorkomt dat het melanine de haarschachten kan verzadigen met kleur (melanine is de stof die door het lichaam gemaakt wordt dat de haar, huid en ogen kleur geeft). Maar een team van onderzoekers aan de Universiteit van Bradford in Groot-Brittannië wist te achterhalen wat de precieze biologische en chemische processen zijn. De belangrijkste schuldige, blijkt, is een overmaat aan waterstofperoxide, die van nature door haarcellen wordt geproduceerd.

Haarcellen van mensen van alle leeftijden produceren een zekere mate van waterstofperoxide. Bij jonge mensen wordt waterstofperoxide snel afgebroken door het enzym katalase in de onschadelijke elementen waterstof en zuurstof. Naarmate we ouder worden, produceren de haarcellen echter kleinere hoeveelheden katalase en wordt er daardoor minder waterstofperoxide afgebroken.

Aangezien het bleekmiddel opstapelt, werkt de melanine niet zo goed meer. In het begin haalt het een beetje kleur uit het haar, waardoor de haren er grijs uit komen te zien. Na verloop van tijd, wanneer het niveau van katalase blijft dalen en het niveau van waterstofperoxide toeneemt, verandert het haar van grijs naar wit. Het hele mechanisme wordt verstoord door een te grote hoeveelheid waterstofperoxide, een sterk geconcentreerde vorm van zuurstof.

Hoe werkt Foligain Color Rescue?

Foligain Color Rescue bevat het enzym katalase. Er wordt verondersteld dat de afwezigheid van katalase een kettingreactie veroorzaakt waardoor grijs haar ontstaat. Foligain Color Rescue combineert katalase met andere voedingsstoffen die bekend staan voor hun effectiviteit in het bevorderen van vollere, gezonder en dikker haar.

Foligain Color Rescue helpt om melancocytes te stimuleren in het lichaam om de  productie van melanine pigment te verhogen. Dit compenseert een genetische neiging om minder of weinig melanine te produceren. Haarkleur wordt bepaald door een pigment bekend als melanine, dat verspreidt wordt in het midden van de haarschacht. De mate van kleuring, van blond tot bruin tot zwart, wordt bepaald door het aantal, de grootte en de kleur van de pigment granules. Wanneer het haar wordt geproduceerd door de deling van de epitheliale cellen waar de follikel uit bestaat, accumuleert nieuw geproduceerde melanine in de cellen en kleurt het de haren zelf terwijl het uit de follikel groeit. Naarmate we ouder worden, sterven de pigmentcellen in onze haarzakjes langzaam. Wanneer er minder pigmentcellen in een haarzakje zitten, zal dat haar niet meer zoveel melanine bevatten en zal het een meer transparante kleur krijgen - zoals grijs, zilver  of wit  - terwijl het groeit. Als men ouder wordt, blijven er minder pigmentcellen over om melanine te produceren. Uiteindelijk zal het haar er helemaal grijs of zelfs wit uit komen te zien.

Foligain Color Rescue werkt door slapende of bijna dode celpigmenten te activeren en daardoor het lichaam te helpen om grijs haar te herstellen naar de oorspronkelijke haarkleur. De resultaten kunnen verschillen omdat mensen op verschillende leeftijden beginnen met het krijgen van grijze haren en geen haarlokken hetzelfde of op hetzelfde moment reageren op een behandeling. Het verschil is meestal in 4 tot 9 maanden te zien.

Andere belangrijke ingrediënten in Foligain Color Rescue:

Paardestaart (7% extract): Helpt het vocht in het haar te houden en laat haar er glanzend en helder uit zien, zonder het gevoel van verzadiging door middel van olie. Het bevordert ook sterke haarwortels en beschermt tegen irritatie van de hoofdhuid.

Plantensterolen (45% beta-sitosterol): Dit ingrediënt gaat stresshormonen tegen die bijdragen aan de veroudering van het haar. Zoals we weten kunnen stresshormonen bijdragen aan het verlies van haar, evenals vroegtijdig grijs worden.

Gerstegras: Bevordert en versterkt de oorspronkelijke haarkleur door te voorkomen dat de moleculaire structuur in het haar voortijdig verouderd. Gerstegras verdikt het haar en vormt met exterieure voedingsstoffen een schild ter bescherming van het haar wat ervoor zorgt dat het grijze zichzelf  elimineert.

Ingrediënten

Actieve ingrediënten en hoeveelheden per dosis (2 tabletten)

Bestanddeel Hoeveelheid per dosering % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 10mg 500%
Foliumzuur 400mcg 100%
Biotine 300mcg 100%
Pantotheenzuur (d-cal. pantothenaat) 300mg 3,000%
Zink (oxide) 10mg 67%
Katalase 5.000 IE *
Paardenstaartextract (7% extract) 100mg *
Saw Palmetto (45% extract) 300mg *
PABA 200mg *
L-Tyrosine 200mg *
Plantensterolen (45% bèta-sitosterol) 100mg *
Brandnetelextract 100mg *
Chlorophyl 10mg *
Fo Ti poeder 10mg *
Gerstegras Sap Poeder 10mg *

*% Dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld

Andere ingrediënten: Gelatine, Magnesiumstearaat, en Silicon Dioxide.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1-2 tabletten per dag in, bijvoorbeeld bij het eten of voor het slapen gaan. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering.

LET OP. Zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en personen met een bekende ziekte dienen een arts te raadplegen voordat ze dit voedingssupplement gebruiken.

Dit product wordt vervaardigd en verpakt in een fabriek waar ook melk, soja, tarwe, ei, pinda's, noten, vis, schaal-en schelpdieren worden verwerkt. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als het zegel is verbroken of ontbreekt. Bewaren op een droge en koele plaats.

Ervaringen (4)

Ook ervaring met Foligain tegen grijs haar? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Foligain tegen grijs haar? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

4 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik gebruik het product voor nog maar 4 maanden en zie een positieve verandering en kan het alleen maar aanbevelen. Als ik het 9 maanden gebruik zal ik geen grijze haren meer hebben.

, Deutschland (14 maart 2017)
4 sterren
Ik heb van nature ros haar siberisch blond,omdat ik veel reactie kreeg van u hebt een mooie kleur vond ik het zo erg dat ik grijs begin te worden vandaar mijn zoektocht naar wat te doen tegen grijs haar en zo kwam ik in aanmerking met foligain,ik gebruik het nu 1 maand en ik zie geen witte lokken meer,ben tevreden over de service van haargroeispecialist.
, Wommelgem (8 februari 2017)
2 sterren
Ik gebruik dit product al 6 maand en zie geen verandering. Misschien moet dit product langer gebruikt worden dan 6 maand. Ik ga nog wat volhouden, maar ben voorlopig vrij teleurgesteld in dit product.
, Belgium (15 december 2016)De Haargroeispecialist:
Dit product dient inderdaad zeker 6-9 maanden gebruikt te worden voor resultaten gezien kunnen worden. Daarnaast is het belangrijk om de juiste verwachtingen te hebben: het proces van grijs worden wordt met dit product geremd, (de snelheid van) het ontstaan van het aantal grijze haren kan worden verminderd. Reeds witte/grijze haren kunnen minder 'wittig' worden.
5 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik ga nu beginnen aan de tweede verpakking. Het zou na ongeveer 4 maanden resultaat moeten laten zien. Na de tweede verpakking zal ik vertellen wat er gebeurt. Het belangrijkste is om in het product en de ervaring van andere mensen te vertrouwen. En, nog belangrijker, op deze site vond ik de beste prijzen.

, Spain (19 mei 2016)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
Anagen Research
Werkwijze
Bevorderen gezondheid hoofdhuid, Bouwstoffen voor gezonde haargroei
Inhoud (stuks)
60
Gemiddelde gebruiksduur
1 maand
Voorgeschreven gebruik
1x per dag

Tags