Hulp nodig?Stel direct een vraag over Foligain tegen grijs haar
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

foligain tegen grijs haar middel melancor pil grijze haren

Foligain tegen grijs haar

Van € 34.95 voor 31,95
Foligain tegen grijs haar ★★★ (3.4 x 9)

Van Anagen Research

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voorkom of bestrijd het grijs worden van het haar met Foligain Color Rescue supplement tegen grijs wordend haar*.

  • Bevat katalase. De afwezigheid van katalase geeft een kettingreactie waardoor haar grijs wordt.
  • Ondersteunt het lichaam om melanine-pigment te produceren.
  • Helpt het lichaam om grijs haar te herstellen door de slapende of bijna dode pigmentcellen te activeren.

Inhoud: 60 tabletten, voldoende voor 1-2 maanden afhankelijk van de dosering

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Foligain Color Rescue

Al vele jaren hebben wetenschappers het vermoeden dat haar na verloop van tijd grijs wordt omdat een natuurlijk voorkomende "toxide" voorkomt dat het melanine de haarschachten kan verzadigen met kleur. Melanine is de stof die door het lichaam gemaakt wordt en die de haren, huid en ogen kleur geeft. Een team van onderzoekers aan de Universiteit van Bradford in Groot-Brittannië wist te achterhalen wat de precieze biologische en chemische processen zijn. De belangrijkste schuldige blijkt een overmaat aan waterstofperoxide, wat van nature door haarcellen wordt geproduceerd.

Haarcellen van mensen van alle leeftijden produceren een zekere mate van waterstofperoxide. Bij jonge mensen wordt waterstofperoxide snel afgebroken door het enzym katalase in de onschadelijke elementen waterstof en zuurstof. Naarmate we ouder worden, produceren de haarcellen echter kleinere hoeveelheden katalase en wordt er daardoor minder waterstofperoxide afgebroken.

Aangezien de waterstofperoxide zich opstapelt, werkt de melanine niet zo goed meer. In het begin haalt het een beetje kleur uit het haar, waardoor de haren er grijs uit komen te zien. Na verloop van tijd, wanneer het niveau van katalase blijft dalen en het niveau van waterstofperoxide toeneemt, kan het haar veranderen van grijs in wit.

Hoe werkt Foligain Color Rescue?

Foligain tabletten tegen grijs haar bevatten het enzym katalase. Er wordt verondersteld dat de afwezigheid van katalase een kettingreactie veroorzaakt waardoor grijs haar ontstaat. Foligain tegen grijs haar combineert katalase met andere voedingsstoffen die bekend staan om hun effectiviteit in het bevorderen van voller, gezonder en dikker haar.

Foligain tegen grijs haar helpt, om melanocyten (een bepaald type huidcel dat melanine-bevattende organellen produceert) te stimuleren de productie van melanine te verhogen. Dit compenseert de genetische neiging om minder of weinig melanine te produceren. Haarkleur wordt bepaald door het pigment melanine, dat verspreid wordt in het midden van de haarschacht. De mate van kleuring, van blond tot bruin tot zwart, wordt bepaald door het aantal, de grootte en de kleur van de pigment-granules.

Wanneer een haar wordt geproduceerd (door de deling van de epitheliale cellen waar de follikel uit bestaat), hoopt nieuw geproduceerde melanine zich op in de cellen en kleurt het de haren zelf terwijl het uit de follikel groeit. Naarmate we ouder worden, sterven de pigmentcellen in onze haarzakjes geleidelijk af. Wanneer er minder pigmentcellen in een haarzakje zitten, zal dat haar niet meer zoveel melanine bevatten en zal het een meer transparante kleur krijgen - zoals grijs, zilver of wit - terwijl het groeit. Als men ouder wordt, blijven er minder pigmentcellen over om melanine te produceren. Uiteindelijk zal het haar er helemaal grijs of zelfs wit uit komen te zien.

Resultaten
Foligain anti-grijs tabletten remmen het proces van grijs worden, (de snelheid van) het ontstaan van het aantal grijze haren wordt dus verminderd. Daarnaast kunnen reeds witte/grijze haren minder 'wittig' worden of zelfs hun oorspronkelijke kleur terugkrijgen. Het herstellen van kleur, zeker bij reeds langdurig grijze haren, is uiteraard lastiger (en soms niet meer mogelijk) dan het verhinderen of remmen van grijs wordend haar.

*De resultaten kunnen verschillen, omdat mensen op verschillende leeftijden beginnen met het krijgen van grijze haren en geen haarlokken hetzelfde of op hetzelfde moment reageren op een behandeling. Bovendien is verminderen van grijs haar een ingewikkeld en langdurig proces. Resultaten zijn meestal na 6 tot 9 maanden waarneembaar. Lees meer hierover in het artikel Wat te doen tegen grijs wordend haar.

Andere belangrijke ingrediënten in Foligain anti-grijs haar:

  • Paardestaart (7% extract): Dit plantenextract helpt het vocht in het haar te houden en laat het haar er glanzend uitzien, zonder het gevoel van verzadiging door middel van olie. Het bevordert ook sterke haarwortels en beschermt tegen irritatie van de hoofdhuid.
  • Plantensterolen (45% beta-sitosterol): Dit ingrediënt gaat stresshormonen tegen die bijdragen aan de veroudering van het haar. Zoals we weten kunnen stresshormonen bijdragen aan het verlies van haar, evenals vroegtijdig grijs worden.
  • Gerstegras: Bevordert en versterkt de oorspronkelijke haarkleur door te voorkomen dat de moleculaire structuur in het haar voortijdig veroudert. Gerstegras verdikt het haar en vormt een schild ter bescherming van het haar wat ervoor zorgt dat het grijze haar zichzelf elimineert.

Ingrediënten

Actieve ingrediënten en hoeveelheden per dosis (2 tabletten)

Bestanddeel Hoeveelheid per dosering % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 10mg 500%
Foliumzuur 400mcg 100%
Biotine 300mcg 100%
Pantotheenzuur (d-cal. pantothenaat) 300mg 3,000%
Zink (oxide) 10mg 67%
Katalase 5.000 IE *
Paardenstaartextract (7% extract) 100mg *
Saw Palmetto (45% extract) 300mg *
PABA 200mg *
L-Tyrosine 200mg *
Plantensterolen (45% bèta-sitosterol) 100mg *
Brandnetelextract 100mg *
Chlorophyl 10mg *
Fo Ti poeder 10mg *
Gerstegras Sap Poeder 10mg *

*% Dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld

Andere ingrediënten: Gelatine, Magnesiumstearaat, en Silicon Dioxide.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1-2 tabletten per dag in, bijvoorbeeld bij het eten of voor het slapen gaan. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering.

LET OP. Zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en personen met een bekende ziekte dienen een arts te raadplegen voordat ze dit voedingssupplement gebruiken.

Dit product wordt vervaardigd en verpakt in een fabriek waar ook melk, soja, tarwe, ei, pinda's, noten, vis, schaal-en schelpdieren worden verwerkt. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als het zegel is verbroken of ontbreekt. Bewaren op een droge en koele plaats.

Ervaringen (7)

Ook ervaring met Foligain tegen grijs haar? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Foligain tegen grijs haar? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

* Disclaimer voor alle klantenbeoordelingen
De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.
3 sterren
Ik ben 52 jaar en al sinds de geboorte van mijn 2de dochter grijs en sind een half jaar gebruik ik nu Foligain tegen grijs en inmiddels zo'n 50% minder grijs. Ik ga nog 6 maanden door om te kijken of het helemaal verdwijnt zodat ik niet om de 3 weken mijn haar hoef te verven.*
, nederland (31 januari 2018)
3 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Nog steeds geen succes na 6 maanden*

, Schweiz (26 januari 2018)De Haargroeispecialist:
Het remmen van het proces van grijs worden is inderdaad een lastig en langdurig proces. Jammer dat het voor jou te weinig resultaat geeft tot nu toe. De tabletten dienen 6 tot 9 maanden genomen te worden, voordat je de eerste effecten kunt gaan zien. Het is ook belangrijk om de juiste verwachtingen te hebben. Het proces van grijs worden wordt met dit product geremd, (de snelheid van) het ontstaan van het aantal grijze haren wordt dus verminderd. Er is dus een grote kans dat je zonder dit product al veel meer grijze haren had ontwikkeld. Hoe snel dit proces gaat en in hoeverre het proces wordt geremd is erg persoonsgebonden en helaas lastig te voorspellen. Reeds witte/grijze haren kunnen daarnaast minder 'wittig' worden of hun oorspronkelijke kleur terugkrijgen; dit is lastiger dan het remmen van grijs wordend haar. Het product zal het meeste resultaat geven met betrekking tot het remmen van het ontwikkelen van grijze haren.
3 sterren
Ik ben een man van 43 jaar, en gebruik ongeveer twee jaar anti-grijs tabletten. Eerst die van Absonutrix en sinds een paar maanden die van Foligain. Beiden zijn voor mij geen wondermiddel gebleken: nog steeds grijze slapen, maar het zet nu ook door in mijn borsthaar. Heel subtiel vind ik de tabletten van Foligain iets fijner in gebruik, en ik ga voorlopig ook nog door omdat ik niet uitsluit dat het een positief effect heeft op de algehele kwaliteit van mijn haar*
, Nederland (29 december 2017)De Haargroeispecialist:
Het remmen van het proces van grijs worden is inderdaad een lastig en langdurig proces. Het is ook belangrijk om de juiste verwachtingen te hebben. Het proces van grijs worden wordt met dit product geremd, (de snelheid van) het ontstaan van het aantal grijze haren wordt dus verminderd. Reeds witte/grijze haren kunnen daarnaast minder 'wittig' worden of hun oorspronkelijke kleur terugkrijgen. Het product zal het meeste resultaat geven met betrekking tot het remmen van het ontwikkelen van grijze haren. In dit artikel kun je meer lezen over hoe producten tegen grijs haar werken: https://www.haargroeispecialist.nl/informatie/blog/48.wat-te-doen-tegen-grijs-wordend-haar
4 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik gebruik het product voor nog maar 4 maanden en zie een positieve verandering en kan het alleen maar aanbevelen. Als ik het 9 maanden gebruik zal ik geen grijze haren meer hebben.*

, Deutschland (14 maart 2017)
4 sterren
Ik heb van nature ros haar siberisch blond,omdat ik veel reactie kreeg van u hebt een mooie kleur vond ik het zo erg dat ik grijs begin te worden vandaar mijn zoektocht naar wat te doen tegen grijs haar en zo kwam ik in aanmerking met foligain,ik gebruik het nu 1 maand en ik zie geen witte lokken meer,ben tevreden over de service van haargroeispecialist.*
, Wommelgem (8 februari 2017)
2 sterren
Ik gebruik dit product al 6 maand en zie geen verandering. Misschien moet dit product langer gebruikt worden dan 6 maand. Ik ga nog wat volhouden, maar ben voorlopig vrij teleurgesteld in dit product.*
, Belgium (15 december 2016)De Haargroeispecialist:
Dit product dient inderdaad zeker 6-9 maanden gebruikt te worden voor resultaten gezien kunnen worden. Daarnaast is het belangrijk om de juiste verwachtingen te hebben: het proces van grijs worden wordt met dit product geremd, (de snelheid van) het ontstaan van het aantal grijze haren kan worden verminderd. Reeds witte/grijze haren kunnen minder 'wittig' worden.
5 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Ik ga nu beginnen aan de tweede verpakking. Het zou na ongeveer 4 maanden resultaat moeten laten zien. Na de tweede verpakking zal ik vertellen wat er gebeurt. Het belangrijkste is om in het product en de ervaring van andere mensen te vertrouwen. En, nog belangrijker, op deze site vond ik de beste prijzen.*

, Spain (19 mei 2016)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
Anagen Research
Werkwijze
Bevorderen gezondheid hoofdhuid, Bouwstoffen voor gezonde haargroei
Inhoud (stuks)
60
Gemiddelde gebruiksduur
1 maand
Voorgeschreven gebruik
1x per dag

Tags