Hulp nodig?Stel direct een vraag over HGS dermaroller (0.3mm)
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

hgs dermaroller 0 3mm kopen prijs haargroei derma roller

HGS dermaroller (0.3mm)

Van € 24.95 voor 19,95
HGS dermaroller (0.3mm) ★★★★★ (4.7 x 3)

Van HGS

Beschikbaarheid: Op voorraad

Het gebruik van een Dermaroller voor het behandelen van de huid wordt ook wel Microneedling genoemd. De titanium micronaaldjes dringen door in de bovenste huidlagen zonder schade of bloedingen te veroorzaken.

Topische lotions zoals Spectral.DNC-N (Nanoxidil), Neofollics Lotion en Mino­xidil zullen beter worden opgenomen door de huid. Hierdoor kan de werking van de lotions effectiever zijn*. Daarnaast heeft het gebruik van de Dermaroller los van een lotion ook een positieve invloed op de haargroei.

De roller is verkrijgbaar in 3 verschillende naaldlengtes:

  • medium (0,3mm), voor de minder ervaren gebruiker en gevoelige huidtypen
  • lang (0,5mm), voor de ervaren gebruiker
  • extra lang (1,0mm), voor de ervaren gebruiker

We raden aan de Dermaroller na gebruik te reinigen met alcohol. Je kunt hiervoor de reinigingsvloeistof met 70% alcohol bestellen.

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

HGS Dermaroller

De Dermaroller heeft de kenmerken van een medisch instrument, maar kan veilig en gemakkelijk thuis worden gebruikt. De Dermaroller maakt de huid beter doordringbaar zonder deze te beschadigen. De huid herstelt zich snel na gebruik, maar tot die tijd zal de huid significant meer capaciteit hebben om lotions te absorberen.

De naalden zijn zeer kort (afhankelijk van het gekozen model 0,3mm, 0,5mm of 1,0mm), dus het enige dat je voelt bij het gebruik is een tintelend gevoel van de huid. Gebruik de Dermaroller op de scalp/hoofdhuid minimaal 12 uur vóór de behandeling om de porieën te openen en de huid beter doordringbaar te maken.

Eigenschappen van de HGS Dermaroller:

  • 192 titanium micronaalden
  • Diverse naaldlengten
  • Vergroot de opname van topische lotions voor toename van effectiviteit
  • Comfortabel ontwerp, makkelijk in gebruik
  • Geleverd in steriele, luchtdichte verpakking
  • Gaat bij dagelijks gebruik tot 6 maanden mee

* De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.

Gebruiksaanwijzing

Keuze dermaroller
Wanneer je voor het eerst een dermaroller gaat gebruiken kun je het beste beginnen met de medium naaldlengte.

Wanneer je nog niet eerder een lotion hebt gebruikt of bent overgestapt naar een andere lotion, dan adviseren wij de dermaroller niet direct tegelijk te gebruiken met de (nieuwe) lotion. Probeer eerst de lotion voor twee weken en bekijk hoe je hierop reageert. Daarna kun je de dermaroller aan je regime toevoegen.

Frequentie
In studies naar de effectiviteit van de dermaroller werd de dermaroller 1 keer per week gebruikt. Een relatief lage frequentie van 1 keer per week heeft dus al effect.

Mocht je de dermaroller vaker willen gebruiken, dan is ons advies deze niet meer dan 2-3 keer per week te gebruiken, omdat de huid tijd nodig heeft om te herstellen na de behandeling. Gebruik de roller dan in de eerste weken maximaal twee keer per week. Wanneer de huid gewend is geraakt aan het gebruik kun je de frequentie naar behoefte verhogen.

Gebruik
De dermaroller hoef je maar heel zachtjes over de hoofdhuid heen te rollen, veel druk uitoefenen is niet nodig. Voor een juiste behandeling rol je in vaste patronen meerdere malen over het huidoppervlak dat je wilt behandelen met een topische lotion.

De dermaroller maakt de huid beter doordringbaar zonder deze te beschadigen. De huid herstelt zich zeer snel na gebruik, maar tot die tijd zal de huid significant meer capaciteit hebben om lotions te absorberen.

Voorzichtigheid is geboden bij het combineren van een lotion met een dermaroller. Doordat de absorptie veel sterker is dan normaal, kan de lotion bijwerkingen geven die je normaal niet van de lotion hebt. Denk dan vooral aan irritatie van de hoofdhuid. Houd dus goed in de gaten hoe je op de behandeling reageert.

Om overgevoeligheden zoveel mogelijk te voorkomen, adviseren wij 12 uur tussen het gebruik van de dermaroller en de lotion te houden. Aangezien onze lotions geen tot weinig bijwerkingen hebben en milder ingrediënten bevatten, kan de lotion wellicht eerder aangebracht worden, maar ons advies is dan om dit langzaam op te bouwen en te zien hoe je huid erop reageert.

Hygiëne
Spoel de Dermaroller na elke behandeling onder heet kraanwater af en schud het vervolgens droog. Spray of leg de naalden van de Dermaroller in een alcoholconcentratie om het te desinfecteren. Stop de Dermaroller na gebruik terug in het doosje. Een re-sterilisatie in een vaatwasser of schoonmaken in een ultrasound bad is niet gewenst. Dit zal het apparaat beschadigen. Gebruik nooit een chemisch- of schoonmaakmiddel. Vanuit hygiënisch oogpunt is het niet verstandig de Dermaroller door anderen te laten gebruiken.

Waarschuwing
Bij huidziektes of beschadigingen van de huid mag de Dermaroller beslist niet worden gebruikt. Als je huid overgevoelig blijkt te zijn voor de behandeling stop dan direct het gebruik. Wanneer je klachten ondervindt van het gebruik van de dermaroller in combinatie met het gebruik van topische lotions, stop dan direct het gebruik van de Dermaroller.

Microneedling

Microneedling met behulp van een Dermaroller is een populaire methode voor het behandelen van de huid. Microneedling is een therapie die eenvoudig kan worden toegepast en voor diverse aandoeningen kan worden gebruikt. Variërend van het behandelen van acné, striae, haaruitval en voor beter opname van stoffen in de huid.

De Dermaroller bevalt zeer dunne naalden, vergelijkbaar met de naalden die bij Acupunctuur worden gebruikt. De micronaalden penetreren de toplagen van de (hoofd)huid zonder daarbij schade te veroorzaken. Deze penetratie zorgt voor een toename in de absorptie van topische behandelingen die worden gebruikt bij het voorkomen van haaruitval en hergroei te stimuleren. Voorbehandeling door middel van microneedling vergroot de absorptie van topische behandeling tot wel 5x of meer.

Onderzoek toont aan dat microneedling een grote bijdrage kan leveren in de behandeling van haaruitval. Topische behandeling is effectiever als de actieve ingrediënten in de hoofdhuid kunnen worden opgenomen. De Dermaroller creërt duizenden openingen in de opperhuid waardoor de actieve ingrediënten in de lotion makkelijker bij aan het haarzakje kunnen komen.

Ervaringen (3)

Ook ervaring met HGS dermaroller (0.3mm)? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met HGS dermaroller (0.3mm)? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

* Disclaimer voor alle klantenbeoordelingen
De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.
5 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Na het lezen van fora over haarverlies en verschillende artikelen over mogelijke effecten van een dermaroller voor mensen die last hebben van haarverlies, besloot ik dit item toe te voegen aan mijn regime. Dus ik kocht een goedkope Chinese dermaroller en kon deze slechts 1 week te gebruiken omdat het kapot ging tijdens het gebruik. Het volgende dat ik deed was deze dermaroller en ik maak er sindsdien graag gebruik van. Goed product*

, Torino (11 juli 2017) over HGS dermaroller (1.0mm)
4 sterren
In de ochtend gebruik ik de Dermaroller, in de avond gebruik ik Spectral DNC-N. Heb het idee dat deze combinatie goed werkt bij mij.*
, Leiden (3 november 2013) over HGS dermaroller (0.2mm)
5 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Uitstekende kwaliteit hoofdhuid roller ! Ik gebruik dit in combinatie met Nanoxidil .*

(4 januari 2012)

Productinformatie

Productinformatie

Geschikt voor
Mannen en vrouwen
Merk
HGS
Een goede behandeling bij
Alle typen haarverlies
Werkwijze
Verbeterde opname topische behandeling, Stimulatie hoofdhuid
Gemiddelde gebruiksduur
6 maanden
Lengte van naalden
0.3mm
Goed te combineren met