Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1430)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 15 van 28

5 sterren
Ben nu bijna een jaar aan het experimenteren met diverse producten tegen haaruitval. Lukt redelijk. Jammer dat de hoofd jeuk niet onder controle is te krijgen. Komt waarschijnlijk door medicijngebruik.
Ik vind "Haargroeispecialist" verreweg de beste op dit gebied. Goede website, tijdige bezorging en nuttige service om vragen te stellen. Indien dit telefonisch zou kunnen, zou dat nog een pluspunt zijn.
Maar over het algemeen ....... niets dan lof!*

, Rhenen (2 november 2015)
5 sterren
Prima webshop! Goede producten die echt helpen en heel klantvriendelijke medewerkers, die bereid zijn je van persoonlijk advies te voorzien.*
, Utrecht (1 november 2015)
5 sterren
snelle levering en goed werkende producten!*
, belgie (29 oktober 2015)
5 sterren
Goede service en de producten zijn zeer goed, beter dan de huis en tuin shampoos.*
, Nederland (27 oktober 2015)
5 sterren
Zeer duidelijke en nette web winkel.
Bericht over wanneer verzending was verzonden.
Levertijd 1 dag. Super!*

, Rotterdam (25 oktober 2015)
5 sterren
Zeer snelle levering. Nu het product nog uitproberen.*
, Holland (23 oktober 2015)
5 sterren
Goede service en netjes verpakt. Tevreden dus.*
, Nederland (22 oktober 2015)
5 sterren
Snelle levering, keurig en neutraal verpakt.
Vorige keer iets geretourneerd en werd prima geholpen.*

, Deurne (21 oktober 2015)
5 sterren
Goede service,en snelle levering.*
, Nederland (19 oktober 2015)
5 sterren
Snelle en correcte levering. Een oordeel over het product kan ik pas over enkele maanden geven.*
, Tilburg (19 oktober 2015)
4 sterren
Goede, fijne, uitgebreide site. Groot pluspunt dat er veel informatie wordt gegeven over de producten en dat de ingrediëntenlijst erbij wordt vermeld.

Punt van verbetering: graag de mogelijkheid om bestellingen bij een PostNL punt af te kunnen laten leveren in plaats van uitsluitend bij mij thuis.

Ben een vaste klant geworden hoor!*

, Nederland (18 oktober 2015)De Haargroeispecialist:
Bedankt voor uw suggestie om onze service te verbeteren. We werken er momenteel aan om dit systeem (PakjeGemak) te integreren in onze webshop. Tot die tijd kunt u de gewenste afhaallocatie aangeven via het opmerkingenveld en dan verwerken wij dit handmatig.
5 sterren
Snelle levering. Goede service!*
, Capelle (17 oktober 2015)
5 sterren
Duidelijke, vlotte website. Ik plaatste mijn bestelling op woensdagnamiddag en het keurige pakket werd al op vrijdagochtend bij me thuis over de grens (België) geleverd.*
, België (17 oktober 2015)
4 sterren
Snelle levering*
, Dordrecht (17 oktober 2015)
5 sterren
Aanbod van kwalitatief hoogwaardige produkten, aantrekkelijk geprijsd. Snelle levering en discreet verpakt. Wat mij betreft zijn vooral de Revita shampoo en de Spectral DNC-N (nanoxidil) topprodukten, omdat ze doen wat ze beloven. Na 3 weken gebruik valt het haar aanzienlijk minder uit, is de structuur verbeterd en liggen er geen hele dotten haar meer in het putje na het wassen.( vrouw 52 jr. , ong 10 jaar last van diffuse haaruitval, maar geen kale plekken of breder wordende scheiding- onbekende oorzaak)*
, AMSTERDAM (16 oktober 2015)
5 sterren
Tot nu toe is wel de eerste keer dat ik bestel tevreden hoe de producten werken moet ik nog afwachten*
, maastricht (16 oktober 2015)
5 sterren
Top service, snelle levering en niet duur! Super.*
, Amsterdam (15 oktober 2015)
5 sterren
Goede en snelle levering, zal hier in de toekomst vaker bestellen!*
, Nederland (14 oktober 2015)
5 sterren
Zeer uitgebreide en duidelijke toelichting over het product. Informatie gemakkelijk te vinden op de site. Zeer snelle levering van de producten.*
, Nederland (12 oktober 2015)
5 sterren
Hele duidelijk site met veel informatie over de producten.
Mijn bestelling was de volgende dag in huis en ben heel tevreden!
Ga zeker vaker hier producten bestellen en andere mensen het aanraden!!
Top!!*

, Elst (9 oktober 2015)
5 sterren
ik ben zeer tevreden van de haargroeispecialist.
De msm die ik kocht in zakken van 500 gram is van zeer goede kwaliteit en spotgoedkoop in verhouding tot msm in capsules waar dan ook weinig inzit.
Ook een zeer vlotte en vlugge verzending.
Ik kan de haargroeispecialist ten zeerste aanraden en weet zelfs meer dan vijf redenen om bij de haargroeispecialist te kopen.*

, zele België (9 oktober 2015)
5 sterren
Service was zoals ze beloofd was, dag van aankomst van het pakket werd gerespecteerd, traceercode om pakket te volgen ok.
Ook goed verpakt, pakket zag er perfect uit bij aankomst.
Niets negatief te melden, volledig volgens schema verlopen.*

, Arendonk (9 oktober 2015)
4 sterren
Informatie gevraagd , daarna de bestelling opgegeven
en na 2 dagen had ik het pakketje al in huis.
Track en Trace gevolgd,erg snel. Geweldig
De Regene pure heb ik al meer gebruikt dus daar heb ik al ervaring mee Vlotte reactie op mijn vragen.
Vertrouwde en goede website.en ook met de betaling.
Met vriendelijke groet.*

, Beverlo,België (8 oktober 2015)
5 sterren
Supersnel bezorgd en goede service! Helemaal top :-)*
, NL (7 oktober 2015)
4 sterren
Snelle levering. Binnen 48 uur. Goed verpakt.*
, Nederland (1 oktober 2015)
3 sterren
De bestelling was snel binnen. Ik gebruik de shampoo pas net, kan daar nog niet veel over zeggen. Wel heb ik nog wat vragen, maar die zal ik in de mail stellen.*
, Arnhem (28 september 2015)
5 sterren
Snelle levering, dag later had ik product al binnen*
, veldhoven (28 september 2015)
4 sterren
Revita shampoo de dag na bestelling ontvangen. Goede levering. Belangrijk: middels track en trace is de bezorging te volgen. Nadeel van de levering is dat deze los (zonder toelichting) in een doos wordt geleverd. Bij gebruik van de 500 ml fles is het een beetje proberen om het pompje open te krijgen. Deze springt eruit en als je probeert deze er weer in te duwen dan stroomt de shampoo er uit. Het pompstangetje blijft zichtbaar met shampoo (kleur roze).*
, Lobith (26 september 2015)
4 sterren
Een duidelijke website met goede uitleg van de produkten.
Of de produkten ook werkelijk helpen weten we nog niet.*

, Hoofddorp (25 september 2015)
5 sterren
Top! Snelle levering*
, Nederland (24 september 2015)
5 sterren
Zeer tevreden, goede duidelijke website en super correcte snelle bezorging!
Product nog mee beginnen dus nog geen mening over.*

, Buurmalsen (24 september 2015)
5 sterren
Goede prijzen, goede kwaliteit en een snelle verzending!*
, Gorinchem (19 september 2015)
5 sterren
Snelle levering.*
, nederland (19 september 2015)
4 sterren
Uitstekend product tegen mooie prijs en snelle levering.*
, Den Haag (18 september 2015)
5 sterren
Informatieve website, vlot bezorgd, netjes en discreet verpakt. Nu duimen dat het spul ook een beetje helpt ;-)*
, Rijswijk (16 september 2015)
4 sterren
snelle levering! fijn product*
, Utrecht (16 september 2015)
5 sterren
Fijne website waar je veel informatie kunt vinden. Snelle levering, had pakket volgende dag al binnen. Producten kan ik nog niet beoordelen, afwachten of deze helpen.*
, Kaatsheuvel (11 september 2015)
5 sterren
Binnen 24 uur geleverd, top product en een goede service!! Ben een tevreden klant!! SUPER!! Ga zo door.*
, Zoetermeer (10 september 2015)
5 sterren
100 % tevreden*
, Belgiê (31 augustus 2015)
5 sterren
Goede sercvice en snelle levering. Vooraf aan mijn bestelling had ik enkele vragen over de producten en welke ik het best kon gebruiken in mijn situatie. Ik heb binnen twee dagen een uitgebreide reactie ontvangen met daarin een persoonlijk advies. Naar aanleiding van deze email heb ik meerdere producten besteld, welke de volgende dag al werden bezorgd.*
, Leeuwarden (30 augustus 2015)
5 sterren
Prima!*
, Julianadorp (30 augustus 2015)
5 sterren
Prima webshop!*
, Den Haag (24 augustus 2015)
5 sterren
Goede shop. Goede spullen.*
, Holland (23 augustus 2015)
5 sterren
snelle bezorging van pakket*
, nederland (22 augustus 2015)
4 sterren
Ik had het pakket lekker snel binnen.*
, Amsterdan (13 augustus 2015)
3 sterren
Afwachten wat de producten gaan doen, best duur spul...*
, amsterdam (10 augustus 2015)
4 sterren
Snelle levering en goede service. Pompje hoorde niet standaard bij de Spectral location, alsnog nagestuurd!*
, Leiden (10 augustus 2015)
5 sterren
Snel geleverd.*
, Haarlem (9 augustus 2015)
5 sterren
ik geef jullie een 10, gewoon top, goeie producten, snelle bezorging*
, Rotterdam (9 augustus 2015)
5 sterren
Snelle levering, binnen een dag was het pakketje binnen. Degelijk verpakt en met duidelijke (Engelstalige) toelichting.
Misschien een tip om ook een korte Nedelandstalige toelichting bij te voegen. Niet iedereen is even goed in Engels.
Nu een paar keer gebruikt en het haar voelt prettig aan. Ik verwacht geen wonderen maar ben benieuwd hoe het over enkele maanden gaat.*

, Dronten (7 augustus 2015)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: