Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1720)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 21 van 33

5 sterren
Supersnel bezorgd en goede service! Helemaal top :-)*
, NL (7 oktober 2015)
4 sterren
Snelle levering. Binnen 48 uur. Goed verpakt.*
, Nederland (1 oktober 2015)
3 sterren
De bestelling was snel binnen. Ik gebruik de shampoo pas net, kan daar nog niet veel over zeggen. Wel heb ik nog wat vragen, maar die zal ik in de mail stellen.*
, Arnhem (28 september 2015)
5 sterren
Snelle levering, dag later had ik product al binnen*
, veldhoven (28 september 2015)
4 sterren
Revita shampoo de dag na bestelling ontvangen. Goede levering. Belangrijk: middels track en trace is de bezorging te volgen. Nadeel van de levering is dat deze los (zonder toelichting) in een doos wordt geleverd. Bij gebruik van de 500 ml fles is het een beetje proberen om het pompje open te krijgen. Deze springt eruit en als je probeert deze er weer in te duwen dan stroomt de shampoo er uit. Het pompstangetje blijft zichtbaar met shampoo (kleur roze).*
, Lobith (26 september 2015)
4 sterren
Een duidelijke website met goede uitleg van de produkten.
Of de produkten ook werkelijk helpen weten we nog niet.*

, Hoofddorp (25 september 2015)
5 sterren
Top! Snelle levering*
, Nederland (24 september 2015)
5 sterren
Zeer tevreden, goede duidelijke website en super correcte snelle bezorging!
Product nog mee beginnen dus nog geen mening over.*

, Buurmalsen (24 september 2015)
5 sterren
Goede prijzen, goede kwaliteit en een snelle verzending!*
, Gorinchem (19 september 2015)
5 sterren
Snelle levering.*
, nederland (19 september 2015)
4 sterren
Uitstekend product tegen mooie prijs en snelle levering.*
, Den Haag (18 september 2015)
5 sterren
Informatieve website, vlot bezorgd, netjes en discreet verpakt. Nu duimen dat het spul ook een beetje helpt ;-)*
, Rijswijk (16 september 2015)
4 sterren
snelle levering! fijn product*
, Utrecht (16 september 2015)
5 sterren
Fijne website waar je veel informatie kunt vinden. Snelle levering, had pakket volgende dag al binnen. Producten kan ik nog niet beoordelen, afwachten of deze helpen.*
, Kaatsheuvel (11 september 2015)
5 sterren
Binnen 24 uur geleverd, top product en een goede service!! Ben een tevreden klant!! SUPER!! Ga zo door.*
, Zoetermeer (10 september 2015)
5 sterren
100 % tevreden*
, Belgiê (31 augustus 2015)
5 sterren
Goede sercvice en snelle levering. Vooraf aan mijn bestelling had ik enkele vragen over de producten en welke ik het best kon gebruiken in mijn situatie. Ik heb binnen twee dagen een uitgebreide reactie ontvangen met daarin een persoonlijk advies. Naar aanleiding van deze email heb ik meerdere producten besteld, welke de volgende dag al werden bezorgd.*
, Leeuwarden (30 augustus 2015)
5 sterren
Prima!*
, Julianadorp (30 augustus 2015)
5 sterren
Prima webshop!*
, Den Haag (24 augustus 2015)
5 sterren
Goede shop. Goede spullen.*
, Holland (23 augustus 2015)
5 sterren
snelle bezorging van pakket*
, nederland (22 augustus 2015)
4 sterren
Ik had het pakket lekker snel binnen.*
, Amsterdan (13 augustus 2015)
3 sterren
Afwachten wat de producten gaan doen, best duur spul...*
, amsterdam (10 augustus 2015)
4 sterren
Snelle levering en goede service. Pompje hoorde niet standaard bij de Spectral location, alsnog nagestuurd!*
, Leiden (10 augustus 2015)
5 sterren
Snel geleverd.*
, Haarlem (9 augustus 2015)
5 sterren
ik geef jullie een 10, gewoon top, goeie producten, snelle bezorging*
, Rotterdam (9 augustus 2015)
5 sterren
Snelle levering, binnen een dag was het pakketje binnen. Degelijk verpakt en met duidelijke (Engelstalige) toelichting.
Misschien een tip om ook een korte Nedelandstalige toelichting bij te voegen. Niet iedereen is even goed in Engels.
Nu een paar keer gebruikt en het haar voelt prettig aan. Ik verwacht geen wonderen maar ben benieuwd hoe het over enkele maanden gaat.*

, Dronten (7 augustus 2015)
5 sterren
Zeer snelle levering en correcte service. Producten voor de eerste keer geprobeerd en zien er top uit , daarom meteen nog een bestelling geplaatst.

Een tevreden klant !
Vriendelijke Groet
Jos*

, Erpe Mere (Belgie) (7 augustus 2015)
4 sterren
Snelle levering en goede service*
, Alkmaar (6 augustus 2015)
5 sterren
Zeer vlotte afhandeling van de bestelling en een overzichtelijke website.*
, Groningen (4 augustus 2015)
4 sterren
snelle levering, veel betaalmogelijkheden, jammer van maar 1 jaar garantie op de theradome helm.*
, belgie (3 augustus 2015)
3 sterren
Goede en snelle service, bestelling had ik de volgende dag al binnen! Alleen wel jammer dat de Beaver hair building fiber snel vervaagd maar gewoon bijhouden en het werkt prima!*
, Den Haag (2 augustus 2015)
5 sterren
Snelle levering en zeer handige goede communicatie hierover.*
, België Antwerpen Berchem (1 augustus 2015)
5 sterren
Alles verliep prima. Top!*
, Hilversum (1 augustus 2015)
5 sterren
HGS verkoopt hoogwaardige producten. Levering is snel. Prima service.*
, Eelde (31 juli 2015)
4 sterren
Tevreden over de website,maandag besteld dinsdag in huis perfect,was mijn eerste bestelling.*
, Breda (31 juli 2015)
5 sterren
Heel tevreden, aanrader.*
, België (28 juli 2015)
5 sterren
Wat moet ik nog zeggen? Tis allemaal al gezegd.*
, Nederland (27 juli 2015)
5 sterren
Supersnelle levering en goede producten!!!*
, Nederland (27 juli 2015)
5 sterren
Zaterdag alle producten ontvangen. Super snel geleverd en kwaliteit is goed!*
, Coevorden (27 juli 2015)
5 sterren
Overzichtelijke website. Supersnelle bezorging.*
, Nederland (27 juli 2015)
5 sterren
Snelle levering en Goede service.*
, Rotterdam (26 juli 2015)
4 sterren
Goede website en goede produkten, snelle levering.
Mijn haar is wat voller en zeker sterker.*

, Duitsland (25 juli 2015)
5 sterren
Prima prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering*
, Middelkerke (24 juli 2015)
4 sterren
Het is de eerste keer dat ik een product bestel bij de haargroeispecialist. Ik heb er dan ook lang over gedaan voor ik het product bestelde.

De haargroeispecialist heeft mijn vragen keurig beantwoord.

Geen klachten tot nu. De website is duidelijke en overzichtelijk. Alles is goed te vinden.

Ook bij mij kwam de bestelling laat, maar ik las al dat er een staking was bij Post.nl
( wordt er ook eens gestaakt in Nederlandd ;) )*

, België (23 juli 2015)
1 sterren
Moest te lang wachten op mijn bestelling...*
, Rotterdam (20 juli 2015)De Haargroeispecialist:
Door de stakingen bij PostNL werd een deel van onze pakketten te laat bezorgd. We vinden het vervelend dat u en onze klanten de dupe zijn geworden van een conflict tussen PostNL en de pakketbezorgers. Alle pakketbezorgers zijn vandaag (20 juli) weer aan het werk gegaan. Morgen zal de bezorging weer normaal verlopen.
3 sterren
Lange levering terwijl op de website staat voor half negen besteld morgen in huis. Bij de bestelling stond 2 werkdagen en bij mij duurde t een week*
, almere (19 juli 2015)De Haargroeispecialist:
Door de stakingen bij PostNL werd een deel van onze pakketten te laat bezorgd. We vinden het vervelend dat u en onze klanten de dupe zijn geworden van een conflict tussen PostNL en de pakketbezorgers.
5 sterren
Duidelijke informatie en snelle levering. Kwaliteitsproducten!*
, Groningen (18 juli 2015)
5 sterren
Snelle levering. Nooit problemen.*
, Barendrecht (17 juli 2015)
4 sterren
goede duidelijke website, snelle en correcte bezorging.*
, nederland (17 juli 2015)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: