Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1497)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 21 van 29

5 sterren
Goede en snelle service !*
, Nederland (22 december 2014)
5 sterren
Snelle service, volgende dag in huis en goed product waar ik na 1 half jaar gebruik resultaat zie ( foligain capsules)*
, Friesland (22 december 2014)
5 sterren
ZEER BETROUWBARE FIRMA.BESTELLING PERFECT ONLINE TE VOLGEN. PROUCT IS ZEER GOED IN ZIJN SOORT*
, SINT NIKLAAS BELGIE (20 december 2014)
5 sterren
Topproduct. Levertijd is erg snel en de klantenservice is erg behulpzaam !!*
, Nederland (20 december 2014)
4 sterren
Nette overzichtelijke website, makkelijk producten te bestellen. Keurige site en goede afhandeling van de bestelling.*
, Apeldoorn (19 december 2014)
5 sterren
super snelle bezorging, prima producten*
, nederland (15 december 2014)
5 sterren
Goede uitleg, snelle verzending, tot nu toe tevreden!*
, Duitsland (14 december 2014)
5 sterren
Professioneel, top service, snelle Levering!

Ik gebruik de keratine shampoo en conditioner sinds 2 weken.. en mijn haar lijkt al wat dikker te zijn ook het haaruitval lijkt verminderden.

Ik ben zeer tevreden !*

, Nijmegen (13 december 2014)
4 sterren
Netjes geleverd en verpakt veel producten in een overzichtelijke webshop. Helaas geen antwoord gekregen op een vraag die ik in het scherm "opmerkingen" had geplaatst.*
, Nijmegen (12 december 2014)De Haargroeispecialist:
Excuus, we hebben uw vraag alsnog direct beantwoord.
4 sterren
Snelle levering, Order ziet er goed uit,*
, Eindhoven (11 december 2014)
4 sterren
Ik gebruik de nanoxidil nu een week met de spectral shampoo en ik merk wel dat mijn haar reageerd, het is na een week al in betere conditie maar ik kan op dit moment nog niet zeggen of mijn haar gaat teruggroeien.
Ik heb wel goede hoop omdat daar waar ik kaal lijk te zijn nog erg veel minuscule haartjes heb die misschien weer actief worden met het gebruik van deze kuur maar hoelang dat kan duren zou ik niet weten.
Ik zal over een maand een update plaatsen.*

, groningen (6 december 2014)
3 sterren
ja als het helpt schijf ik heel facebook vol ... geloof maar dat ik het doorpraat afwachten dus....*
, roosendaal (5 december 2014)
5 sterren
Ik begon al 3 dagen met revita and spectral-DNC.N ik ben nog aan het wachten voor de resultaat ik hop dat mijn haar terug groeien ik vraag me af als ik moet die producten lang gebruiken of gewoon voor een bepaalde period*
, Weert (4 december 2014)
5 sterren
Super*
, Nederland (4 december 2014)
5 sterren
gewoon goed !*
, Utrecht (1 december 2014)
5 sterren
Snelle levertijd en de producten die ik tot nu toe heb werken langzamerhand. Ik denk dat de resultaat nog lang kan duren.*
, Nederland (1 december 2014)
5 sterren
Perfecte snelle levering. Een aanrader.*
, Amsterdam (1 december 2014)
5 sterren
Levering was gewoon super snel! Ben echt tevreden mee en shampoo werkt super..me haar voelt steviger en iets voller aan.. heb vertrouwen in dat het werkt,
De revita shampoo.
hoop alleen dat het in de toekomst ook in de winkels verkocht worden..bijv De Tuinen*

, Wormer (30 november 2014)
5 sterren
Gewoon een prima bedrijf. Bestelling shampoo na 1 dag binnen. Eerdere ervaringen zijn ook positief. Aanrader.*
, NL (30 november 2014)
5 sterren
Snelle levering en gekregen hetgeen ik besteld had.

Tevreden dus.*

, Houten (25 november 2014)
5 sterren
Snelle levering, product in goede orde ontvangen!*
, Nederland (25 november 2014)
3 sterren
Van de week regenpure besteld. Had het product binnen 2 dagen binnen. Dus top. Wel een mail gestuurd met een vraag over het product maar tot op heden nog geen reactie.*
, Adam (22 november 2014)De Haargroeispecialist:
We hadden u direct een antwoord gegeven op uw vraag. Waarschijnlijk is deze in uw spambox te vinden. Voor de zekerheid hebben we hem nogmaals verzonden.
4 sterren
Duidelijke web shop
Snelle bezorging*

, Zoetermeer (20 november 2014)
2 sterren
IK kan dit nog niet weten, want het effect duurt 3-4 maanden. Even geduld dus haargroeispecialist. Als het product echt die grijze haren laat verdwijnen, zoals wordt gezegd, dan zal ik het ook bij anderen sterk aanprijzen. Werkt het echter niet en de haargroeispecialist probeert zich er onderuit te praten, dan zal ik vernietigend kunnen oordelen. Dus nog even geduld opbrengen.*
, Oosthuizen (20 november 2014)
5 sterren
Zeer tevreden over de verpakking en snelheid van het bezorgen.... discreet!

Over de producten kan ik nog niks zeggen aangezien ik ze voor het eerst gebruik...

beoordeling 5 sterren waard dankzij de snelle service en discrete verpakking...*

, utrecht (19 november 2014)
4 sterren
paar weken geleden de Foligain capsules besteld.
Helaas waren deze niet op voorraad.
En moest ik er even opwachten.

Dank U Wel, haargroeispecialist voor het andere aanbod,
wat ik van U kreeg.

Inmiddels zijn de Foligain capsules binnen en ben ik met de kuur begonnen.
De werking hiervan moet ik nog even afwachten.
Maar 'k heb er veel vertrouwen in.
'n prima site je krijg altijd snel antwoordt, als iets niet duidelijk is.'n aanrader voor ieder, die met haar problemen te maken heeft.
mvg. m.v.l.*

, Hendrik-Ido-Ambacht (19 november 2014)
5 sterren
zeer goede argan olie vooral voor droge haren . en een snelle bezorging. d.u.w.*
, maastricht (19 november 2014)
5 sterren
Uitstekende service voor een 1e bestelling. Was de volgende dag al binnen. Ook snel reactie op een mail die ik erachteraan had gestuurd. Duidelijke website. Het produkt (Beaver Keratine Haarvezels) is perfect en zal het zeker weer bestellen.*
, Delden (16 november 2014)
4 sterren
Snelle levering in discrete verpakking. Bestelling zou vanaf dinsdag worden geleverd omdat een arikel niet op voorraad was. Bestelling kwam op woensdag.*
, apeldoorn (16 november 2014)
5 sterren
Als het product net zo goed is als de service, dan ben ik
helemaal tevreden!*

, Soest (15 november 2014)
5 sterren
Top produkten en zeer goede levering*
, Gent (13 november 2014)
5 sterren
Prima service; 's middags besteld, volgende dag in huis. Ik heb één keer besteld. De producten zaten netjes in een doos met bubbelplastic in de loze ruimte. De producten waren geseald bij de dop en dus zeker ongeopend (shampoo).*
, Amsterdam (11 november 2014)
4 sterren
Snelle levering en overzichtelijk*
, Vught (11 november 2014)
5 sterren
Keurige site en goede afhandeling. prima producten.*
, Amsterdam (10 november 2014)
5 sterren
Een hele goede en snelle service . Ook werd een ingestuurde vraag van mij heel snel beantwoord. Nu nog even afwachten of alles goed werkt , maar ik ben positief gestemd .*
, Duiven (10 november 2014)
5 sterren
Ik ben blij de site gevonden te hebben. Eindelijk een oplossing voor mijn haarverlies kunnen vinden. Jammer is echter dat alles in het Engels op de producten staat, maar goed.... ik kom er wel uit.*
, Nederland (10 november 2014)
5 sterren
Goede service*
, Groningen (9 november 2014)
1 sterren
Ik ben zeer teleurgesteld over de duur van levering. Op de site staat 1-2 dagen of zelfs de volgende dag in huis. Dit klopt echter niet!! Ik moest een paar dagen wachten.*
, Amsterdam (9 november 2014)De Haargroeispecialist:
Onze excuses voor de vertraging. Ook wij vinden een snelle verwerking van alle betaling per overschrijving zeer belangrijk.
5 sterren
Heel erg klantvriendelijk en niet te beroerd om je tegemoet te komen. Ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en helpen je een weloverwogen keuze te maken. Zeer aan te raden en ik zal ook zeker hier blijven bestellen.*
, Utrecht (8 november 2014)
4 sterren
Bestelling makkelijk te plaatsen. Komen afspraken goed na.*
, Nederland (8 november 2014)
4 sterren
4 sterren voor de snelle goede levering. Over de producten zelf kan ik nog niets zeggen. De lotion Spectral DNC.N gebruik ik nu iets van twee maanden. Eerst gebruikte ik het zoals voorgeschreven 2 keer per dag, maar na een maand gebruik ik het 1 keer per dag´s avonds. 2 keer was niet praktisch, aangezien ik blond haar heb, het een bruine lotion is. ´s Ochtends voor ik naar mijn werk ga, ik het niet praktisch qua drogen, opmaken etc. De shampoo Revita LT heb ik voor het eerst besteld. Fijne shampoo ruikt goed, fijn in gebruik. Ik hoop dat ik na een half jaar verbetering zie. Mijn haar is erg dun vooral boven op de kruin en midden scheiding. De hoofdhuid schemert er doorheen. Verder slik ik via mijn homeopaat sinds kort biotine. Ben benieuwd of deze combinatie van drie producten gaat werken over een paar maanden. Ik zal dan weer berichten.*
, Hoogeveen (2 november 2014)
3 sterren
Het is voor mij nog moeilijk zo onmogelijk om het product te beoordelen omdat ik het nu pas drie dagen gebruik. Ik hoop werkelijk dat ik over een aantal maanden een goede beoordeling kan geven vanwege mijn enorme haaruitval vermoedelijk door de vele medicijnen die ik geslikt heb en wat nu bijna niets meer is. Vraagt u mij dus over enkele maanden nogmaals , dan zal ik zeker een beter antwoord kunnen geven. Ik heb drie sterren aangekruist vanwege de nette bezorging , maar helaas miste ik wel de beschrijving in het Nederlands , dat heb ik van uw site af moeten halen.*
, Duiven (1 november 2014)
5 sterren
Fijne service, snelle levering en goed advies!*
, Lage Zwaluwe (30 oktober 2014)
5 sterren
Dankzij dit produkt (Keratine Haarvezels) hoef ik nog geen haarstukjes of pruikje te gebruiken.
Verder een prima vlotte service. Petje af.*

, Nederland (29 oktober 2014)
4 sterren
Prima verzending*
, belgie (28 oktober 2014)
4 sterren
zie geen tefoonnummer*
, franeker (27 oktober 2014)De Haargroeispecialist:
We hebben geen telefonische klantenservice omdat het zeer kostbaar is om goed opgeleid personeel continue bereikbaar te hebben. Als gespecialiseerde webwinkel krijgen we daarvoor te weinig klantenvragen. We beantwoorden daarom alle vragen via email.
4 sterren
Ik ben vrouw van 33 jaar .heb ik veel haren van vooraan verloren.de reden weet ik niet.ben naar huisarts geweest hij zeg ik kan niks voor u doen geen idee wat moet u gebruiken...ik ben naar huis erg boos verdrietig bijna depressie gehad door mijn verlies haar ik weet niet hoe dat geboorte bij mij het was langzaam geweest tot ik begin te horen van anderen mensen dat ik een bijna kaal hoofd zou krijgen als ik niet snel iets doen,toen ik toevallig ,gegoogelt haaruitval problemen heb deze site gevonden .ik heb gelijk revita schampo en conditioner bestelt en ook spectral .ik ben nu een week bezig ik hoop dat ik een mooie resultaten kreeg.ik weet niet hoeveel sterren moet ik doen maar mijn gevoel tot nu toe is positieve daarom ga ik voor 4 sterren*
, Rotterdam (26 oktober 2014)
5 sterren
Top service en hele goede producten!! De producten hebben zichtbaar resultaat!*
, Nederland (25 oktober 2014)
5 sterren
Ik ben zeer tevreden over deze webshop. Bestellingen worden altijd netjes op tijd geleverd en vragen worden snel en duidelijk beantwoord.*
, Rotterdam (24 oktober 2014)
5 sterren
Overzichtelijk bestelsysteem, bestelling was volgende dag binnen.*
, Zoetermeer (24 oktober 2014)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: