Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1430)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 23 van 28

5 sterren
De bestelling was precies te volgen en kwam op de afgesproken tijd. Netjes verpakt.*
, Urk (19 juni 2014)
5 sterren
Het is een beste winkel in hele internet. Snel bezorgen en goed verpaking. Bedankt voor Uw werk.*
, Nederland (19 juni 2014)
5 sterren
ik ben echt tevreden. Beste winkel in hele internet! Altijd goed verpakking en snel inlevering. Bedankt voor Uw werk.*
, Nederland (16 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering, goed product.*
, Nederland (15 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering, prima verpakt!
Nu nog even afwachten of het product echt werkt!
Ik hoop dat ik over een tijdje mooie wimpers heb!*

, Nederland (15 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering, goed verpakt, goede prijs.*
, IJsselstein (14 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering en het product is super!!*
, Antwerpen (13 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering perfecte service maar nog te vroeg het product te kunnen beoordelen.*
, Echt (9 juni 2014)
5 sterren
Zeer overzichtelijke site met goede informatie over de producten.
Communicatie uitstekend. Levering duurt 2 werkdagen, ik kon daarop rekenen.
Omdat ik last kreeg van haaruitval en haardunning gebruik ik, vrouw, 65 j, sinds 8 maandenn de Revita shampoo en conditioner en bovendien de lotion Spectral DNC-N. Ik heb lang sluik haar. Haaruitval stopte na 6 weken gebruik helemaal, afgezien van het normale dagelijkse haarverlies. Door gebruik van de lotion groeide het haar bij de haarlijn op het voorhoofd terug. Bovendien werd het haar duidelijk dikker en sterker.
Nu gebruik ik de lotion Spectral CSF. Deze lotion vind ik prettiger in gebruik, lichter wat de samenstelling betreft en neutraler van kleur waardoor mijn grijze lokken hun mooie kleur behouden.
Tot nu toe is het resultaat uitstekend en ik ben erg tevreden over de producten. De shampoo is zuinig in gebruik. En een flesje lotion is voldoende voor een maand.
In de loop van de tijd is de haarverzorging routine geworden, maar in het begin vergde het wassen enige oefening en tijd. Dagelijks wassen en 2x per dag gebruik van de lotion heeft geresulteerd in een prachtige haardos.
Op dit moment was ik het haar om de dag en de haarlotion gebruik ik 1x per dag.
Goede producten die ik kan aanbevelen en bovendien een prima service van de Haargroeispecialist.*

, Amsterdam (9 juni 2014)
5 sterren
De producten van de haargroeispecialist werken echt!!!! De producten helpen mij de strijd aan te gaan met erfelijke haaruitval. Ik kan alleen maar zeggen probeer het en je komt er vanzelf achter.*
, Zutphen (7 juni 2014)
5 sterren
Heel erg tevreden! De site is overzichtelijk en het product werd heel snel geleverd. Was de eerste keer dat ik hier wat besteld had en zeker niet de laatste keer.*
, Kudelstaart (7 juni 2014)
5 sterren
Prima!!

Pakket binnen 2 dagen binnen !!*

, nederland (5 juni 2014)
4 sterren
Snelle levering en heldere website*
, Amsterdam (5 juni 2014)
5 sterren
Goede site en een snelle toezending.*
, Ede (3 juni 2014)
4 sterren
Zeer snelle en correcte levering*
, Apeldoorn (3 juni 2014)
5 sterren
Duidelijke info en snelle verzending.*
, Gouda (3 juni 2014)
5 sterren
Snelle en correcte service. Ik had mijn pakket binnen 2 dagen binnen. Ik heb de haarvitamines en de Argan olie voor mezelf en mijn moeder besteld. We zijn benieuwd hoe het voor ons werkt. En zijn ook erg enthousiast over de Foligain haar capsules. Alle vitamines die van belang zijn voor je haar zit in 1 capsule. Fantastisch. Ik was al een tijd op zoek naar tabletten die meerdere vitamines voor het haar bevatten. Ik heb de site gelijk aanbevolen aan familie en vrienden.*
, Den Haag (2 juni 2014)
4 sterren
Ik vond de communicatie rondom de bezorging fijn; duidelijk & snel!*
, Nijmegen (1 juni 2014)
5 sterren
Ongelofelijk zo snel als ik de bestelling bezorgd kreeg, petje af voor de haargroeispecialist!*
, nederland (30 mei 2014)
5 sterren
Uitstekend, deskundig advies, en snelle levering!*
, Nederland (27 mei 2014)
5 sterren
Dik in orde, geeft vertrouwen.
Doe zo verder groeten van Yves*

, begie (23 mei 2014)
4 sterren
Sneller levering, goede uitleg over het product. Ik ben tevreden. Nu hopen dat het product werkt*
, Amstelveen (21 mei 2014)
4 sterren
Ze doen wat ze beloven, prijstechnisch prima!*
, Dordrecht (8 mei 2014)
5 sterren
Zeer snelle verzending en zeer betrouwbaar!*
, Utrecht (6 mei 2014)
5 sterren
Hele goede webside en snel service en de bestellingen binnen 2 dagen al in huis.*
, Amsterdam (4 mei 2014)
4 sterren
Duidelijke en overzichtelijke website
Rond 21.00 s`avonds besteld en volgende dag al ontvangen! Netjes verpakt....ben zeer tevreden.*

, bergschenhoek (4 mei 2014)
5 sterren
Goede service, Had een vraag en binnen 2 dagen een antwoord zo hoort het. Over de verzending ook geen klachten, rond 19.00 besteld en de volgende dag in huis TOP. nu nog alleen kijken of het spul werkt*
, Den Haag (1 mei 2014)
5 sterren
*
, nederland (30 april 2014)
5 sterren
1 woord super, gisteren besteld volgende dag bezorgd
en kwalitatief en prijs verhouding de beste

bedankt en tot ziens voor de volgende bestelling*

, almelo (30 april 2014)
3 sterren
Nette Site. Snelle levering.
Prima producten.*

, Spijkenisse (29 april 2014)
5 sterren
Zeer goed advies deze heren weten waar ze over praten ben nog nooit zo gemotiveerd geweest als nu om de kaalheid de oorlog te verklaren.
Bezorging een dikke 10, navigeren op de website super makkelijk.*

, Almere (28 april 2014)
5 sterren
Over het product kan ik nog geen concrete beoordeling geven. Heb nog niet veel ervaring is pas de tweede keer dat ik bestel met Revita shampoo & conditioner

voor de haargroei specialist:

1. Info van website over het betreffende product is duidelijk:punt 10

2. Het bestellen van goederen is duidelijk en zichtbaar: punt 10

3.betalings opties is duidelijk en veel keuze om te betalen, mijn voorkeur gaat naar IDEAL betalen: punt 10

4. verdere communicatie via email na plaatsing bestelling: punt 10

5. Leveringsduur hoe snel heeft u het product in mijn ervaring zeer snel ene dag bestellen volgende dag in huis: punt 10

Ga zo door HGS.*

, Nederland (dutch) (25 april 2014)
5 sterren
Binnen twee werkdagen netjes geleverd. Product super!*
, Rotterdam (25 april 2014)
4 sterren
goed en snel*
, zwolle (25 april 2014)
4 sterren
Mijn eerste bestelling kreeg ik pas na 2 maanden vanwege een leveringsprobleem bij de fabrikant. De afleverdatum werd steeds verschoven. Dat was dus echt balen. Hiervoor zou ik eigenlijk maar 1* moeten geven.
Maar de tweede bestelling kreeg ik mooi binnen 2 dagen. Daarvoor weer 5*....Bovendien ben ik heel tevreden met het product. Ik heb het Revita EPS serum gekocht. Na 3 weken gebruik merk ik dat mijn wimpers voller worden. Ook heb ik het idee dat ze een heel klein beetje gegroeid zijn....even afwachten nog en hopen dat het serum inderdaad doet wat er beloofd wordt, de wimpers verlengen. Alleen vanwege de eerste levering een sterretje minder!
Verder prima service. Op vragen kreeg ik binnen 2 dagen antwoord. En de producten werden goed verpakt verzonden.*

, Heerlen (24 april 2014)
4 sterren
Goede service*
, Nederland (21 april 2014)
4 sterren
snel toegezonden en discreet verpakt*
, capelle (21 april 2014)
5 sterren
Scherpe prijs en snelle levering! Prima!*
, Nederland (21 april 2014)
4 sterren
snelle levering, volgende dag al!
Jammer dat de omschrijving op de bijsluiter uitsluitend in het Engels is. Ben benieuwd naar de werking.
Hoop dat de shampoo werkt en het haar niet meer zo erg uitvalt..*

, Tilburg (20 april 2014)
5 sterren
Zeer snelle afhandeling. Geweldig!! Nu nog Het product nog proberen....*
, Heemskerk (20 april 2014)
5 sterren
bestelling was snel en keurig geleverd ook fijn dat het discreet was en je niet kon zien dat er haargroeiproducten in zat ga zeker vaker hier bestellen*
, s-hertogenbosch (19 april 2014)
5 sterren
prima Service en logistiek, website uitstekende voorlichting, nu hopen dat het product werkt.*
, Capelle Ad IJssel (18 april 2014)
5 sterren
Goede overzichtelijke website.
Tevens ook goede service.*

, streefkerk (17 april 2014)
1 sterren
Nou product besteld en na 2 weken nog steeds niet binnen.*
, Nederland (13 april 2014)De Haargroeispecialist:
We begrijpen dat u gewend bent om uw bestelling snel in huis te hebben. Een levertijd van enkele dagen is voor ons ook normaal. Zoals aangegeven was op onze website was het door u bestelde product uitverkocht. Door capaciteitsproblemen vanuit de fabrikant is de levertijd langer geworden. Inmiddels zijn alle openstaande bestellingen verzonden.
5 sterren
Dit is gewoon een Top Site. Had hem veel eerder willen ontdekken, iets meer reclame maken dus !!!
Product besteld, via Ideal betaald en binnen 3 werkdagen in huis. Wat wil men nog meer vanuit de luie stoel? TOP*

, Leeuwarden (11 april 2014)
5 sterren
Goede webshop. Alleen jammer dat je het product niet de volgende dag in huis hebt. Maar.... Dan heb je ook wat!!
Ik gebruikte voorheen altijd Nanogen. Maar Beaver is veel beter!! Je doet er 2x zolang mee en veel goedkoper dan Nanogen. Ik ben er blij mee!!*

, Zoetermeer (11 april 2014)
5 sterren
Al 2 de keer besteld..
zeer snelle bezorging / levering.
bedankt voor the snelle afhandeling.
Ik zal deze zeker iedereen aanraden...*

, amsterdam (10 april 2014)
5 sterren
Goede service! Ik heb mijn product binnen 1 dag ontvangen.*
, Rotterdam (6 april 2014)
5 sterren
Fijne duidelijke site. Snelle levering.. Kan de producten nog niet beoordelen want heb ze net pas ontvangen.*
, NL (2 april 2014)
5 sterren
Duidelijke site, snelle beantwoording bij vragen via de mail, professioneel, snelle bezorging. Geen op- of aanmerkingen.*
, Groningen (2 april 2014)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: