Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1720)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 24 van 33

5 sterren
Had het pakketje een dag na de bestelling al binnen, netjes hoor. Duidelijke website.*
, Den Haag (19 februari 2015)
5 sterren
Voor de tweede keer producten besteld, super tevreden, snelle discrete verpakking en altijd binnen de 24u antwoord op eventuele vragen!! Er komen zeker nooit nog andere haarproducten in huis.*
, Bilzen/ Belgie (19 februari 2015)
5 sterren
110 procent tevreden*
, Belgié (17 februari 2015)
5 sterren
Snelle service, betrouwbaar.*
, Nederland (17 februari 2015)
5 sterren
Fijne site, goede producten,snelle levering.*
, Lommel(belgie) (15 februari 2015)
5 sterren
Snelle levering, bestelling netjes verpakt
Niet al te duur kortom goede adres om je producten te bestellen .mvg*

, eindhoven (14 februari 2015)
5 sterren
Heb Nanoxidil en MSM poeder besteld.
Van Nanoxidil kan ik nog niets zeggen,heb het pas vandaag gebruikt voor de eerste maal omdat Minoxidil niet goed hielp bij mij.
Heb 9 maanden Minoxidil 5% gebruikt van bij de apotheker,maar krijg geen nieuwe haren,de uitval is wel gestopt.
Ben enorm benieuwd of Nanoxidil zal werken bij mij,ik ga het eerst enkele maanden moeten gebruiken om te kunnen oordelen.
Wat de MSM poeder betreft,het smaakt een beetje bitter,maar als ik op de informatie betreffende het produkt afga,wil het wel proberen.
Ik drink het ook in een glas sinaasappelsap,is minder bitter.
Complimenten voor de Haargroeispecialist,bestelling was twee dagen later al in mijn bezit,perfect verpakt.
Het overzicht als men een bestelling plaatst en de afhandeling is gewoon perfect van deze winklel.
Nu nog hopen dat de produkten hun werk doen.
Dank u !!*

, belgie (13 februari 2015)
4 sterren
Ik ben zeer tevreden over de producten en de service van de Haargroeispecialist. Prompte levering, een probleempje met een foutief ingevoerde bestelling werd door de serviceafdeling binnen een uur opgelost.
Ben zéér tevreden over de Keratin Thickening Shampoo: mijn haar heeft er in tijden niet zo goed uitgezien.*

, Den Haag (13 februari 2015)
4 sterren
Snelle bezorging en een mooi overzichtelijke site.*
, Nederland (12 februari 2015)
5 sterren
Voldoet volledig aan de verwachting.
Snelle levering.*

, Belgie (12 februari 2015)
5 sterren
Snelle levering, goed verpakt, goede site*
, Den Haag (11 februari 2015)
5 sterren
Snelle levering en keurig verpakt*
, Utrecht (11 februari 2015)
5 sterren
Prima webshop. Snelle levering en gratis naar België.*
, Middelkerke, België (10 februari 2015)
5 sterren
Goede en duidelijke informatie gekregen over vragen gesteld.*
, Nederland (10 februari 2015)
4 sterren
Snelle en correcte levering!*
, België (8 februari 2015)
5 sterren
Top geregeld!!*
, Zwolle (7 februari 2015)
5 sterren
Goede producten en supersnelle levering.*
, Rotterdam (7 februari 2015)
5 sterren
Super snelle levering en uiteraard netjes ingepakt. Het is echt een aanrader.*
, Rotterdam (3 februari 2015)
5 sterren
Ik heb de ervaring dat bestellingen altijd op tijd bezorgd worden. De website is overzichtelijk. Alle producten voldoen aan mijn verwachtingen, behalve die ene...*
, Leeuwarden (3 februari 2015)
5 sterren
Prima website, veel keuze en een snelle afhandeling! Bestelde producten krijg ik altijd binnen 2 dagen binnen*
, Meppel (2 februari 2015)
5 sterren
snelle levering*
, zaandam (1 februari 2015)
5 sterren
Makkelijk te bestellen. Snel in huis.*
, Amsterdam (29 januari 2015)
5 sterren
alles vlot verlopen*
, belgie (28 januari 2015)
5 sterren
Over de producten zelf kan ik nog niet oordelen, maar wel over de uitstekende service!*
, Evergem (27 januari 2015)
5 sterren
Over de producten zelf kan ik nog niet oordelen, maar wel over de uitstekende service!*
, Evergem (27 januari 2015)
5 sterren
Heel tevreden over de haargroeispecialist. Hele snelle bezorging en discrete verpakking. Geen verbeteringen, top!!*
, Tiel (27 januari 2015)
5 sterren
Voor het eerst via deze website nanodixil besteld, na eerder via een andere website ( langere levertijd) besteld te hebben.

# snelle levering zoals beloofd
# prima prijs
# snel en makkelijk bestellen en betalen
# track en trace

Kortom ik kom zeker terug.*

, Almelo (26 januari 2015)
5 sterren
Prima assortiment, goede prijzen, levering conform afspraak, aan te raden, werking van product is nog onbekend*
, Enschdde (26 januari 2015)
4 sterren
Jxj jksksiuu hsh sjjs. Dskizinn snnsjkzj dd jsjjznn. Jjjnz (kan niet typen, haar zit voor mijn ogen)*
, Binnenmaas (25 januari 2015)
4 sterren
Snelle afhandeling, product moet ik nog afwachten maar ben benieuwd*
, Amstelveen (24 januari 2015)
5 sterren
Snelle en correcte levering in discrete verpakking. Prima producten. Vragen worden snel en goed beantwoord per mail. Kortom een voorbeeldige webshop.*
, Sittard (24 januari 2015)
5 sterren
Mooie website, snelle service en goede informatie! De geleverde producten voldoen aan de verwachting.
De Revita shampoo en Spectral CSF lotion hebben ervoor gezorgd dat het haaruitval na drie maanden gebruik is gestopt (op normaal dagelijks uitval na). Er groeien nog geen nieuwe haren, maar dat kan ook eigenlijk niet in zo'n korte tijd. Voorlopig ga ik er dus nog even mee door.*

, Tilburg (22 januari 2015)
4 sterren
Goede en snelle service!*
, Belgie (21 januari 2015)
5 sterren
Zeer tevreden over de snelle en discrete levering. Ik gebruik de producten Revita shampoo en Revita COR voor het eerst en nog te kort om die goed te kunnen beoordelen. Het haar voelt echter heel goed aan na de eerste wassingen.

Het hele proces van aanbrengen en uitspoelen duurt wel eindeloos, maar je moet er wat voor over hebben.*

, Nederland (19 januari 2015)
5 sterren
's avonds om 20.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd.
Producten prima. Gebruik ruim een jaar Revita shampoo en conditioner. Effectief en zeer zuinig in gebruik hoewel ik lang haar heb.
Aanrader. Zo ook de lotion CSF.*

, Diemen (18 januari 2015)
5 sterren
Snelle levering, de bestelling verliep verder soepel.*
, Houten (17 januari 2015)
5 sterren
Goeie service ik kreeg het product keurig verpakt in huis. Verder doet het product wat het moet doen. Ik ben zeer tevreden.*
, hoofddorp (15 januari 2015)
5 sterren
deze sterren staan voor de prima verwerking en aflevering van mijn bestelling.
Ik ben pas 2 dagen bezig, dus kan nog geen beoordeling geven over het product.*

, amsterdam (15 januari 2015)
5 sterren
Zoals gewoonlijk weer helemaal top!! Snelle levering, alleen jammer dat de postbode te lui is is om het even naar boven te brengen. Maar goed, verder ben ik zoals altijd weer tevreden over het product (Beaver Professional Haarvezels). Doet ook veel langer mee dan bijvoorbeeld van het merk Nanogeen.
Top!! Bedankt!!*

, Zoetermeer (14 januari 2015)
3 sterren
de verzending was niet op tijd*
, hamme belgie (14 januari 2015)
5 sterren
Nog onvoldoende ervaring met de producten om ze te kunnen beoordelen, maar de levering was supersnel en de productinformatie zeer duidelijk.

AvL, Friesland*

, Hemrik (14 januari 2015)
5 sterren
Keurige site en goede afhandeling van de bestelling. Mijn pakket was binnen 2 dagen binnen!*
, Voorschoten (13 januari 2015)
5 sterren
Snelle levering, goede prijs en uitstekende service! Zelfs na een fout in de bestelling van mij kon het product zonder problemen worden geruild.*
, Nederland (11 januari 2015)
5 sterren
Snelle en correcte levering, zeer goede service en vlotte terugbetaling bij retourzending.
Niets negatief te melden. Bedankt.*

, België (9 januari 2015)
3 sterren
Het is een prima website met goede producten en service*
, rotterdam (8 januari 2015)
4 sterren
Ben tevreden over de levering van mijn goederen*
, België (8 januari 2015)
4 sterren
snelle levering en fijn dat het discreet is verpakt.*
, leiden (8 januari 2015)
5 sterren
Ben zeer tevreden, krijg uitgebreide en goede uitleg.
Alles word netjes en snel bezorgd.*

, Twist, Duitsland (6 januari 2015)
4 sterren
Het bestelde snel in huis, geen klachten.*
, Nederland (5 januari 2015)
4 sterren
Tweemaal een bestelling geplaatst: gebruiksvriendelijke website en keurige afhandeling.*
, Den Haag (4 januari 2015)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: