Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1497)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 24 van 29

5 sterren
Supersnelle levering ,maar ik gebruik het product net,als het goed bevalt ,koop ik hier weer nieuw*
, Nederland (14 juli 2014)
5 sterren
Prima service. Goed verpakt. Bestelling geplaatst , volgende dag binnen.*
, Holland (14 juli 2014)
5 sterren
vlug geleverd, goed product, geen klachten.*
, Gentbrugge, België (14 juli 2014)
5 sterren
5 sterren
Heel erg tevreden! De site is overzichtelijk en het product werd heel snel geleverd. Was de eerste keer dat ik hier wat besteld had en zeker niet de laatste keer*

, Wassenaar (13 juli 2014)
5 sterren
Goede site en perfecte service*
, Enschede (12 juli 2014)
5 sterren
Prima en overzichtelijke website, scherpste prijs en snelle levering. Product was goed en netjes verpakt.
Ik hoef niet meer verder te zoeken.*

, Nederland (12 juli 2014)
5 sterren
Top organisatie! De volgende dag binnen. Mijn complimenten haargroeispecialist!*
, Veghel (8 juli 2014)
5 sterren
Reeds meerdere bestellingen geplaatst.
(regenepure shampoo/conditioner.)

Ik ben erg tevreden over het product en de snelle levering!

Top ga zo door!!

Mvg,

Pim*

, Emmen (7 juli 2014)
5 sterren
Snelle levering en goede service top!*
, Nederland (7 juli 2014)
5 sterren
goede informatie en snelle verzending*
, Utrecht (5 juli 2014)
5 sterren
Goede informatie, compleet en snelle verzending.*
, Duitsland (3 juli 2014)
5 sterren
Goede en snelle service. Gebruik revita nog niet zolang, dus of het werkt weet ik nog niet.*
, Oss (28 juni 2014)
5 sterren
Geweldige service, snel bezorgd en advies op maat!*
, Rotterdam (27 juni 2014)
5 sterren
Ik vind de klantenservice zeer vriendelijk en word de bestelling wel op tijd bezorgd en snel ook nog. Elke mail wordt wel goed beantwoord.

Ga zo door Haargroeispecialist...*

, Maassluis (27 juni 2014)
5 sterren
Ik ben zeer tevreden over de aflevering van het product. Ik gebruik het product (Regenepure) sinds 2 dagen. Over de werking van het product kan ik niks zeggen. Wel is de shampoo heel gebruiksvriendelijk en geeft tevens een heel fijn gevoel op het hoofd.*
, Breda (26 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering*
, Nederland (21 juni 2014)
5 sterren
Alleen maar lovende woorden voor deze webshop. Ik had het product op in het weekend besteld en kreeg de maandag al een mail met de melding dat het pakketje verzonden was. woensdag was het product geleverd. Het product werd netjes afgeleverd in een stevig en neutraal doosje.
ben zeer tevreden van hen product, echt een aanrader!*

, belgie (20 juni 2014)
5 sterren
Keurige site, razendsnelle levering!*
, EINDHOVEN (20 juni 2014)
5 sterren
De bestelling was precies te volgen en kwam op de afgesproken tijd. Netjes verpakt.*
, Urk (19 juni 2014)
5 sterren
Het is een beste winkel in hele internet. Snel bezorgen en goed verpaking. Bedankt voor Uw werk.*
, Nederland (19 juni 2014)
5 sterren
ik ben echt tevreden. Beste winkel in hele internet! Altijd goed verpakking en snel inlevering. Bedankt voor Uw werk.*
, Nederland (16 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering, goed product.*
, Nederland (15 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering, prima verpakt!
Nu nog even afwachten of het product echt werkt!
Ik hoop dat ik over een tijdje mooie wimpers heb!*

, Nederland (15 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering, goed verpakt, goede prijs.*
, IJsselstein (14 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering en het product is super!!*
, Antwerpen (13 juni 2014)
5 sterren
Snelle levering perfecte service maar nog te vroeg het product te kunnen beoordelen.*
, Echt (9 juni 2014)
5 sterren
Zeer overzichtelijke site met goede informatie over de producten.
Communicatie uitstekend. Levering duurt 2 werkdagen, ik kon daarop rekenen.
Omdat ik last kreeg van haaruitval en haardunning gebruik ik, vrouw, 65 j, sinds 8 maandenn de Revita shampoo en conditioner en bovendien de lotion Spectral DNC-N. Ik heb lang sluik haar. Haaruitval stopte na 6 weken gebruik helemaal, afgezien van het normale dagelijkse haarverlies. Door gebruik van de lotion groeide het haar bij de haarlijn op het voorhoofd terug. Bovendien werd het haar duidelijk dikker en sterker.
Nu gebruik ik de lotion Spectral CSF. Deze lotion vind ik prettiger in gebruik, lichter wat de samenstelling betreft en neutraler van kleur waardoor mijn grijze lokken hun mooie kleur behouden.
Tot nu toe is het resultaat uitstekend en ik ben erg tevreden over de producten. De shampoo is zuinig in gebruik. En een flesje lotion is voldoende voor een maand.
In de loop van de tijd is de haarverzorging routine geworden, maar in het begin vergde het wassen enige oefening en tijd. Dagelijks wassen en 2x per dag gebruik van de lotion heeft geresulteerd in een prachtige haardos.
Op dit moment was ik het haar om de dag en de haarlotion gebruik ik 1x per dag.
Goede producten die ik kan aanbevelen en bovendien een prima service van de Haargroeispecialist.*

, Amsterdam (9 juni 2014)
5 sterren
De producten van de haargroeispecialist werken echt!!!! De producten helpen mij de strijd aan te gaan met erfelijke haaruitval. Ik kan alleen maar zeggen probeer het en je komt er vanzelf achter.*
, Zutphen (7 juni 2014)
5 sterren
Heel erg tevreden! De site is overzichtelijk en het product werd heel snel geleverd. Was de eerste keer dat ik hier wat besteld had en zeker niet de laatste keer.*
, Kudelstaart (7 juni 2014)
5 sterren
Prima!!

Pakket binnen 2 dagen binnen !!*

, nederland (5 juni 2014)
4 sterren
Snelle levering en heldere website*
, Amsterdam (5 juni 2014)
5 sterren
Goede site en een snelle toezending.*
, Ede (3 juni 2014)
4 sterren
Zeer snelle en correcte levering*
, Apeldoorn (3 juni 2014)
5 sterren
Duidelijke info en snelle verzending.*
, Gouda (3 juni 2014)
5 sterren
Snelle en correcte service. Ik had mijn pakket binnen 2 dagen binnen. Ik heb de haarvitamines en de Argan olie voor mezelf en mijn moeder besteld. We zijn benieuwd hoe het voor ons werkt. En zijn ook erg enthousiast over de Foligain haar capsules. Alle vitamines die van belang zijn voor je haar zit in 1 capsule. Fantastisch. Ik was al een tijd op zoek naar tabletten die meerdere vitamines voor het haar bevatten. Ik heb de site gelijk aanbevolen aan familie en vrienden.*
, Den Haag (2 juni 2014)
4 sterren
Ik vond de communicatie rondom de bezorging fijn; duidelijk & snel!*
, Nijmegen (1 juni 2014)
5 sterren
Ongelofelijk zo snel als ik de bestelling bezorgd kreeg, petje af voor de haargroeispecialist!*
, nederland (30 mei 2014)
5 sterren
Uitstekend, deskundig advies, en snelle levering!*
, Nederland (27 mei 2014)
5 sterren
Dik in orde, geeft vertrouwen.
Doe zo verder groeten van Yves*

, begie (23 mei 2014)
4 sterren
Sneller levering, goede uitleg over het product. Ik ben tevreden. Nu hopen dat het product werkt*
, Amstelveen (21 mei 2014)
4 sterren
Ze doen wat ze beloven, prijstechnisch prima!*
, Dordrecht (8 mei 2014)
5 sterren
Zeer snelle verzending en zeer betrouwbaar!*
, Utrecht (6 mei 2014)
5 sterren
Hele goede webside en snel service en de bestellingen binnen 2 dagen al in huis.*
, Amsterdam (4 mei 2014)
4 sterren
Duidelijke en overzichtelijke website
Rond 21.00 s`avonds besteld en volgende dag al ontvangen! Netjes verpakt....ben zeer tevreden.*

, bergschenhoek (4 mei 2014)
5 sterren
Goede service, Had een vraag en binnen 2 dagen een antwoord zo hoort het. Over de verzending ook geen klachten, rond 19.00 besteld en de volgende dag in huis TOP. nu nog alleen kijken of het spul werkt*
, Den Haag (1 mei 2014)
5 sterren
*
, nederland (30 april 2014)
5 sterren
1 woord super, gisteren besteld volgende dag bezorgd
en kwalitatief en prijs verhouding de beste

bedankt en tot ziens voor de volgende bestelling*

, almelo (30 april 2014)
3 sterren
Nette Site. Snelle levering.
Prima producten.*

, Spijkenisse (29 april 2014)
5 sterren
Zeer goed advies deze heren weten waar ze over praten ben nog nooit zo gemotiveerd geweest als nu om de kaalheid de oorlog te verklaren.
Bezorging een dikke 10, navigeren op de website super makkelijk.*

, Almere (28 april 2014)
5 sterren
Over het product kan ik nog geen concrete beoordeling geven. Heb nog niet veel ervaring is pas de tweede keer dat ik bestel met Revita shampoo & conditioner

voor de haargroei specialist:

1. Info van website over het betreffende product is duidelijk:punt 10

2. Het bestellen van goederen is duidelijk en zichtbaar: punt 10

3.betalings opties is duidelijk en veel keuze om te betalen, mijn voorkeur gaat naar IDEAL betalen: punt 10

4. verdere communicatie via email na plaatsing bestelling: punt 10

5. Leveringsduur hoe snel heeft u het product in mijn ervaring zeer snel ene dag bestellen volgende dag in huis: punt 10

Ga zo door HGS.*

, Nederland (dutch) (25 april 2014)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: