Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1430)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 24 van 28

5 sterren
Heel goede service - goede prijzen in vergelijking met andere sites ... artikelen snel ontvangen....*
, Amsterdam (2 april 2014)
5 sterren
snelle levering, goeie info op de website. Top!*
, nederland (30 maart 2014)
5 sterren
snelle levering, goede service met vragen over produkten, goede prijzen, dus een aanrader.*
, nederweert (29 maart 2014)
5 sterren
duidelijke site, veel info, grote keuze, correcte service en punctuele levering, kortom: topshop!*
, belgie (26 maart 2014)
5 sterren
Service is top! Snelle levering!*
, België (23 maart 2014)
5 sterren
Snelle levering*
, Oss (21 maart 2014)
5 sterren
Geweldig snel geleverd ben benieuwd nh resultaat*
, Apeldoorn (20 maart 2014)
3 sterren
Service goed, nu nog hopen dat de producten net zo goed zijn want heb nog geen ervaring hiermee.*
, naaldwijk (19 maart 2014)
5 sterren
Goede service en snelle verzending!*
, Amsterdam (9 maart 2014)
5 sterren
Zoals altijd weer op tijd bezorgd.
Ik heb een haartransplantatie gehad. Ik gebruik Spectral.DNC-N spray. Süper tevreden de baby haartjes zijn stuk sterker geworden. Ik spray bijna een jaar.*

, Rotterdam (6 maart 2014)
5 sterren
Mijn eerste bestelling, snelle levering, netjes ingepakt.*
, H.I.Ambacht (5 maart 2014)
4 sterren
De bezorging is op tijd en conform de mededeling. Over het product zelf, Beaver keratine vezels kan ik nog geen gedegen oordeel geven omdat ik nog niet lang genoeg heb gebruikt. Op het oog ziet het niet anders uit dan het product dat ik eerder kocht (Toppik) wat wel duurder is. Overigens heb ik hele goede ervaringen gehad met Toppik en hoop bij een volgende beoordeling ook tot dezelfde conclusie te komen over dit product.*
, Nederland (2 maart 2014)
5 sterren
Om te beginnen: het product (Revita shampoo) doet wat is beloofd, dat is natuurlijk het belangrijkste. Maar de webwinkel levert ook nog eens snel en betrouwbaar. Wat wil je dan nog meer... Goed bezig! Vijf sterren.*
, Nederland (26 februari 2014)
5 sterren
Zeer snelle levering. Product precies zoals weergegeven op de website. Geheel was goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Prima dienst!*
, Nederland (26 februari 2014)
4 sterren
Goede service, netjes ingepakt en snel ontvangen.*
, Nederland (26 februari 2014)
5 sterren
Overzichtelijke webshop, snelle levering en ben een fan van Regenepure. Top!*
, Nederland (24 februari 2014)
4 sterren
Snelle levering, goede producten.*
, Bergen op Zoom, NL (24 februari 2014)
5 sterren
Alles goed verlopen en snel!*
, Belgie (21 februari 2014)
5 sterren
Onlangs mijn tweede bestelling hier gedaan. Het bestellen ging makkelijk, de levering was snel en de producten waren netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden. Een goede webshop dus.*
, Rotterdam (21 februari 2014)
5 sterren
voor de eerste keer hier shampoo besteld, snelle discrete levering.*
, Nederland (19 februari 2014)
5 sterren
Antigrey capsules besteld en wederom een snelle levering! Goede webshop!*
, Meppel (12 februari 2014)
5 sterren
Duidelijke site, heldere informatie en snelle, correcte levering. Prima!*
, Drempt (10 februari 2014)
5 sterren
Prima site, professioneel, duidelijk en gebruikersvriendelijk.
Duidelijkheid over bestelling, levering en een supersnelle bezorging.

Als het product ook zo werkt dan ben ik zeeeeeeer te vreden*

, Maastricht (5 februari 2014)
4 sterren
goede site,snelle afhandeling van de bestelling*
, flevoland (5 februari 2014)
4 sterren
hoi

ik heb een goede beoordeling geplaats puur voor de leveringservice. ik heb iets bestelt maar ben er pas 2 dagen mee bezig dus mijn goede ervaringen kan ik nog ik nog niet plaatsen.*

, amsterdam (29 januari 2014)
5 sterren
Snelle levering, goede producten.
Concrete informatie over producten en behulpzame gebruiksaanwijzingen.

Helemaal top!*

, Nederland (28 januari 2014)
5 sterren
Prima site, professioneel, duidelijk en gebruikersvriendelijk.
Duidelijkheid over bestelling, levering en een supersnelle bezorging.

26 januari 2014*

, Duivendrecht (26 januari 2014)
3 sterren
in de handleiding stond niet alles wat ik wilde weten.
bestelling snel gestuurd*

, Utrecht (25 januari 2014)
5 sterren
Snelle levering!*
, Nederland (23 januari 2014)
5 sterren
snelle bezorging en een goede site.*
, venlo (16 januari 2014)
5 sterren
Binnen 1 werkdag geleverd. Top! Als de shampoo nu ook nog zijn werk doet, dan ben ik helemaal tevreden.*
, Echt (16 januari 2014)
5 sterren
Dinsdag ochtend besteld woensdag in huis top site*
, Tegelen (16 januari 2014)
4 sterren
De bestelling die wij bij U plaatsten werd correct door de Post geleverd.
Het heeft wel een 5 tal dagen geduurd (met weekend erbij geteld).*

, Belgiê (15 januari 2014)
5 sterren
zeer goede service met een snelle levering.
ga zo door*

, den haag (13 januari 2014)
3 sterren
snelle bezorging!

geen handleiding in de verpakking, terwijl er op de bon wel naar verwezen wordt.

de flacon had gelekt, niet superveel, maar hoort natuurlijk niet.*

, Schiedam (12 januari 2014)De Haargroeispecialist:
De handleiding van de door u bestelde shampoo staat op de fles. Uiteraard is de gebruiksaanwijzing ook te vinden op de productpagina op onze website. Wat jammer dat de fles wat gelekt heeft, we gaan kijken hoe we dit kunnen oplossen.
4 sterren
Een goede webshop met uitstekende producten, maar helaas een trage levering naar Antwerpen.*
, antwerpen (10 januari 2014)
5 sterren
Overzichtelijke website en een zeer snelle levering. Ik had de Regenepure shampoo en Anti grey capsules besteld, volgende dag al afgeleverd! Goede producten ook!*
, Meppel (9 januari 2014)
5 sterren
Zeer snelle levering*
, Nederland (5 januari 2014)
5 sterren
Snelle levering, heldere gebruiksaanwijzing bij alle goederen en een zeer behulpzame en nette klantenservice! Kortom, alles wat je zoekt in een goede webshop.*
, Amsterdam (30 december 2013)
4 sterren
Snel en discreet verzonden.
Prima spullen!

Zal vast vaker bestellen hier.*

, Rotterdam (20 december 2013)
5 sterren
Prima services*
, Nederland (15 december 2013)
5 sterren
Zeer tevreden over de producten en over de levertijd.
De volgende dag stond mijn pakket al klaar.
Meer bestellingen zullen zeker volgen.*

, Hengstdijk (14 december 2013)
5 sterren
super service en snel vrijdag besteld maandag was al thuis bedankt .zeker aanrader*
, Heerhugowaard (9 december 2013)
5 sterren
Keurige levering. Binnen 2 dagen was het pakketje binnen. Geen op of aanmerkingen. Aanrader!*
, Arnhem (9 december 2013)
5 sterren
Supersnelle levering. Van te voren was een vermoedelijke leverdatum aangegeven (4dgn).
Het kwam echter al na 1 dag!
Bij vragen via email snel een antwoord terug, fijn
Bestelde product bevalt meer als goed. Na 4 keer gebruikt te hebben, ziet mijn haar er al zoveel beter uit.*

, Nederland (6 december 2013)
4 sterren
REvita gekocht.. Snel bezorgd. Nu even uitproberen,,,*
, Amersfoort (5 december 2013)
5 sterren
Producten opnieuw snel en netjes geleverd. Weer heel tevreden met mijn bestelling!*
, Groningen (4 december 2013)
5 sterren
Behoorlijke snel geleverd en lever kwaliteit producten. Net een nieuw product gekocht ook van dit product verwacht ik geen wonderen. Al hoop ik het stiekem wel! Maar omdat ik het hier heb gekocht weet ik tenminste dat er een goede kans is dat het mijn haar verbeterd!

Deze site verkoop geen troep!*

, Rütterdüm (4 december 2013)
5 sterren
Bestel sinds 2012 mijn producten via deze webwinkel en altijd zijn mijn pakketten binnen 2 dagen in perfecte staat in huis.
Ga zo door HGS en je hebt een vaste klant voor het leven.*

, Nederland (3 december 2013)
5 sterren
Heb al meerdere bestellingen gedaan.
Bezorging prima geregeld en als er vragen of opmerkingen zijn over het geleverde product worden die meteen serieus genomen en behandeld.*

, Geleen (3 december 2013)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: