Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1430)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 26 van 28

5 sterren
goede product en snel verzenden.*
, Nederland (14 augustus 2013)
5 sterren
Ik ben heel blij met mijn hair fibers want ik kocht altijd Toppik maar die is zeker 2x zo duur. Dus met die van jullie kan ik heel lang vooruit. En de snelheid waarmee mijn bestelling kwam is top. Mogelijk dat ik meerdere producten ga bestellen bij jullie website.*
, Blokker (14 augustus 2013)
4 sterren
Een overzichtelijke webshop, snelle levering. De volgende keer bestel ik Regenepure DR weer hier.*
, Sittard (14 augustus 2013)
5 sterren
2 flesjes Regenepure DR besteld, maar ééntje in de doos. Mailtje gestuurd, vlug antwoord gekregen en de volgende dag heb ik het andere flesje alsnog gekregen. Top service!*
, België (11 augustus 2013)
5 sterren
Goede website, prima service en een korte levertijd!*
, Langraaf (8 augustus 2013)
5 sterren
Uitstekende levertijd, prima verpakt, voldoende keuze op de website.*
, Nederland (1 augustus 2013)
5 sterren
zeer tevreden product was zeer snel binnen mvg*
, nederland (29 juli 2013)
5 sterren
Snelle levering, goede uitleg en makkelijk bestellen.
Ik ben erg tevreden.*

, Nederland (25 juli 2013)
5 sterren
Prima site, correcte behandeling, snelle en discrete levering. Mijn aankopen op dit gebied gaan nu allemaal via deze site.*
, Sittard (25 juli 2013)
4 sterren
Snelle levering en prima verpakt*
, groningen (25 juli 2013)
5 sterren
goede en snelle service*
, Nederland (18 juli 2013)
5 sterren
Levering perfect op tijd, netjes ingepakt. Zoals het hoort dus. Een tevreden klant bij!*
, Oostende (18 juli 2013)
5 sterren
Geweldig!!!
Wat de service betreft een dikke 10,bestelling sneller als dat ik had verwacht!
Er zat maar een dag tussen bestellen en leveren,dus toppie!
Ook de vraag en het antwoordt erop wat ik kreeg was geweldig en de oplossing die men bood!

Of het product gaat helpen,is natuurlijk nog afwachten!
Maar ben ook nog pas een 1 1/2 week bezig,dus moet nog even geduld hebben.

Alle hoop op een goede afloop is voorlopig nog aanwezig,daar ik last van stress heb en een medicijn gebruikte wat haaruitval kan veroorzaken.

We wachten dus nog even de tijd af zoals staat vermeld in de bijsluiter en op de site.

Vrg Joey*

, Roosendaal (13 juli 2013)
4 sterren
Overzichtelijke site en een prima en snelle afhandeling van orders. Pakketjes zien er ook altijd prima uit! Nog geen 5 sterren omdat de producten die ik geprobeerd heb nog niet aan mijn verwachtingen voldoen. Ook zijn de producten duur en dan te bedenken dat andere sites er nog een paar Euro bovenop gooien. Mijn keuze heb ik dus bepaald door de prima service en ook door het feit dat ze bij sommige producten net even goedkoper zijn. Verder zou ik het fijn vinden als de HGS op bepaalde reviews een antwoord zou geven als deze niet geloofwaardig zijn. Er staat bv. dat iemand binnen een maand gebruik van Spectral DNC-N bijna al zijn haren terug kreeg. Ja, en ik ben een kabouter en woon in het bos.*
, Holland (11 juli 2013)
5 sterren
Goede prijs & snelle levering!*
, Nederland (11 juli 2013)
5 sterren
Goede prijs & snelle levering!*
, Nederland (11 juli 2013)
5 sterren
Mijn ervaring bij de HGS is super
ik bestel alleen nog maar mijn shampoo etc bij deze website
alle lof voor de goede service
bedankt daarvoor*

, westervoort (10 juli 2013)
5 sterren
Duidelijke website, snelle bezorging, goed verpakt en zeer goede producten.*
, Dordrecht (8 juli 2013)
5 sterren
Snelle bezorging en snelle reactie op vragen via e-mail.*
, Den Haag (2 juli 2013)
4 sterren
Snelle Service*
, Nederland (2 juli 2013)
4 sterren
Levering was snel binnen! Ben benieuwd hoe het werkt.*
, Nederland (1 juli 2013)
1 sterren
heb een mail gestuurd met een vraag maar na een week nog geen antwoord*
, Almere (28 juni 2013)De Haargroeispecialist:
Uw email van vorige week hebben we niet ontvangen. Een email van 3 dagen geleden hebben wij wel ontvangen, onze reactie hierop duurde inderdaad langer dan het maximum van één werkdag die men van ons gewend is. Onze excuses hiervoor. We hebben uw vraag vanmiddag beantwoord.
5 sterren
mijn bestelling is binnen 24 u. door TNT post bezorgd.*
, den haag (28 juni 2013)
5 sterren
Mijn eerste ervaring met deze winkel.
Goed verpakt en snel verzonden,prima.*

, Roermond (24 juni 2013)
5 sterren
Alleen maar lovende woorden voor deze webshop. Ik had het product op woensdag besteld en kreeg de volgende dag al een mail met de melding dat het pakketje verzonden was. Het product werd netjes afgeleverd in een stevig en neutraal doosje.*
, Nederland (24 juni 2013)
5 sterren
Het is de snelste en beste service dat ik tot nu toe heb meegemaakt. Binnen 30 uur had ik mijn bestelling thuis ontvangen.

Alles op de site is duidelijk en overzichtelijk.

Beter kan niet! Ga zo door*

, Utrecht (24 juni 2013)
5 sterren
bestelling was supersnel binnen. vorige week donderdag besteld en vrijdag in huis met natuurlijk de juiste artikelen:) super.*
, zwolle (24 juni 2013)
5 sterren
Goede service. Niks te klagen. Mijn bestelling was er binnen 2 dagen.*
, Amsterdam (20 juni 2013)
4 sterren
goede en snelle levering*
, nederland (19 juni 2013)
4 sterren
Super snelle verzending.*
, Nederland (19 juni 2013)
5 sterren
Heel heel goed, met de belgische post was mijn pakket verloren geraakt.ze hadden het opnieuw gestuurd en de dag erna al in huis

Ik ben zeer tevreden van deze shop en zijn producten.*

, Belgie (19 juni 2013)
5 sterren
Altijd de beste service :D

Producten hebben me leven veranderd, bedankt Mark voor de goede zorgen!

Groetjes een trouwe klant.*

, Nederland (18 juni 2013)
5 sterren
Topproduct en snelle levering!*
, belgie (17 juni 2013)
5 sterren
Ik had een probleem met mijn bestelling Nanoxidil post had het pakket verloren terwaarde van 98 euro

Haargroeispecialist heeft onmiddelijk een nieuwe zending gedaan met een tracknr en het wordt morgen al geleverd.

Ook nog heb ik een kortingsbon ontvangen voor het ongemak.toppie!!!!*

, Belgie (13 juni 2013)
2 sterren
Na 3 dagen zelf even moeten vragen hoe het zit met mijn bestelling.

Ze gaan het uitzoeken en het zal misschien binnenkort zijn dat ze het gaan verzenden volgens hun...
???
Ik moet helaas maar 2 sterren geven omdat de opvolging en beloofde snelle levertijd blijkbaar niet altijd werkt zoals behoren.

Ik zal meer sterren geven als ik de bestelling binnenkort dus zal kunnen ontvangen en het product kan testen.*

, Belgie (13 juni 2013)De Haargroeispecialist:
Helaas bleek er een probleem te zijn geweest bij het zenden van de bestelling. We zijn er direct mee aan de slag gegaan en hebben het zo snel mogelijk opgelost.
5 sterren
Erg tevreden met de service van de Haargroeispecialist. Zeer snelle levering - maandag besteld, dinsdag al in huis! Het product is netjes en discreet verpakt en ook fijn; het pakketje vereist een handtekening dus de postbode geeft het niet zomaar af bij de buren wat ik erg prettig vind.*
, Amsterdam (12 juni 2013)
5 sterren
Site is top , producten zijn super.
Levering was in 2 dagen in Belgie!

Top!*

, Belgie (11 juni 2013)
5 sterren
Snelle levering! Ook wordt je netje op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Keurig en klantvriendelijk!*
, Nederland (6 juni 2013)
5 sterren
Stond dat mijn bestelling niet op voorraad was en vrijdag zou binnen komen. Ik zou de bestelling dus na vrijdag kunnen verwachten. Vol verbazing kwam de bestelling van maandag, woensdag al binnen. Ik kreeg netjes een track and trace dus al met al een goede ervaring*
, Nederland (5 juni 2013)
5 sterren
geleverd zoals het hoort*
, eindhoven (5 juni 2013)
5 sterren
Echt een super site! Ik bestel hier vooral mijn shampoo (regenepure) en mijn shampoo wordt echt altijd super snel geleverd. Altijd binnen 1/2 dagen. Ik bedank ook de website eigenaars hiervoor!*
, Rhoon (4 juni 2013)
5 sterren
De levering was ontzettend snel, ik had mijn pakket de dag na de bestelling al in huis. Mijn producten waren netjes verpakt en zijn in goede staat aangekomen. De site is overzichtelijk, er zijn naar mijn mening geen onzinproducten in de verkoop, en het kortingsysteem is ook een heel mooi idee. Niets dan lof voor deze webshop! Ik hoop dat ik met hulp van deze webshop mijn haaruitval enigszins kan bestrijden.*
, Utrecht (4 juni 2013)
5 sterren
Goedkope producten wat niet ten koste gaat van de service & levering. Duidelijke e-mails met track&trace. Ook goed verpakt en zeer snel geleverd. Zoals het hoort.*
, Nederland (28 mei 2013)
5 sterren
Snel leveringstijd ... En Perfect customer Service*
, Enschede (27 mei 2013)
5 sterren
Eerste bestelling al meteen de dag erna netjes ontvangen*
, Oirsbeek (23 mei 2013)
5 sterren
Snelle levering en per omgaande reaktie per mail op vraag nav levering. Uitstekend.*
, bavel (23 mei 2013)
5 sterren
Geweldige site waar je makkelijk en veilig kan bestellen en supersnelle levering gisteren besteld vandaag in huis.*
, Rotterdam (23 mei 2013)
5 sterren
Snelle levering, goede communicatie via email en het product was netjes verpakt.*
, Nederland (23 mei 2013)
5 sterren
snelle levering*
, lelystad (18 mei 2013)
4 sterren
What you see is what you get, gewoon goed!*
, Dordrecht (17 mei 2013)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: