Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1497)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 26 van 29

4 sterren
De bestelling die wij bij U plaatsten werd correct door de Post geleverd.
Het heeft wel een 5 tal dagen geduurd (met weekend erbij geteld).*

, Belgiê (15 januari 2014)
5 sterren
zeer goede service met een snelle levering.
ga zo door*

, den haag (13 januari 2014)
3 sterren
snelle bezorging!

geen handleiding in de verpakking, terwijl er op de bon wel naar verwezen wordt.

de flacon had gelekt, niet superveel, maar hoort natuurlijk niet.*

, Schiedam (12 januari 2014)De Haargroeispecialist:
De handleiding van de door u bestelde shampoo staat op de fles. Uiteraard is de gebruiksaanwijzing ook te vinden op de productpagina op onze website. Wat jammer dat de fles wat gelekt heeft, we gaan kijken hoe we dit kunnen oplossen.
4 sterren
Een goede webshop met uitstekende producten, maar helaas een trage levering naar Antwerpen.*
, antwerpen (10 januari 2014)
5 sterren
Overzichtelijke website en een zeer snelle levering. Ik had de Regenepure shampoo en Anti grey capsules besteld, volgende dag al afgeleverd! Goede producten ook!*
, Meppel (9 januari 2014)
5 sterren
Zeer snelle levering*
, Nederland (5 januari 2014)
5 sterren
Snelle levering, heldere gebruiksaanwijzing bij alle goederen en een zeer behulpzame en nette klantenservice! Kortom, alles wat je zoekt in een goede webshop.*
, Amsterdam (30 december 2013)
4 sterren
Snel en discreet verzonden.
Prima spullen!

Zal vast vaker bestellen hier.*

, Rotterdam (20 december 2013)
5 sterren
Prima services*
, Nederland (15 december 2013)
5 sterren
Zeer tevreden over de producten en over de levertijd.
De volgende dag stond mijn pakket al klaar.
Meer bestellingen zullen zeker volgen.*

, Hengstdijk (14 december 2013)
5 sterren
super service en snel vrijdag besteld maandag was al thuis bedankt .zeker aanrader*
, Heerhugowaard (9 december 2013)
5 sterren
Keurige levering. Binnen 2 dagen was het pakketje binnen. Geen op of aanmerkingen. Aanrader!*
, Arnhem (9 december 2013)
5 sterren
Supersnelle levering. Van te voren was een vermoedelijke leverdatum aangegeven (4dgn).
Het kwam echter al na 1 dag!
Bij vragen via email snel een antwoord terug, fijn
Bestelde product bevalt meer als goed. Na 4 keer gebruikt te hebben, ziet mijn haar er al zoveel beter uit.*

, Nederland (6 december 2013)
4 sterren
REvita gekocht.. Snel bezorgd. Nu even uitproberen,,,*
, Amersfoort (5 december 2013)
5 sterren
Producten opnieuw snel en netjes geleverd. Weer heel tevreden met mijn bestelling!*
, Groningen (4 december 2013)
5 sterren
Behoorlijke snel geleverd en lever kwaliteit producten. Net een nieuw product gekocht ook van dit product verwacht ik geen wonderen. Al hoop ik het stiekem wel! Maar omdat ik het hier heb gekocht weet ik tenminste dat er een goede kans is dat het mijn haar verbeterd!

Deze site verkoop geen troep!*

, Rütterdüm (4 december 2013)
5 sterren
Bestel sinds 2012 mijn producten via deze webwinkel en altijd zijn mijn pakketten binnen 2 dagen in perfecte staat in huis.
Ga zo door HGS en je hebt een vaste klant voor het leven.*

, Nederland (3 december 2013)
5 sterren
Heb al meerdere bestellingen gedaan.
Bezorging prima geregeld en als er vragen of opmerkingen zijn over het geleverde product worden die meteen serieus genomen en behandeld.*

, Geleen (3 december 2013)
4 sterren
Dit was mijn eerste bestelling, alles is zeer vlot verlopen.*
, België (3 december 2013)
5 sterren
Product was zoals beloofd binnen twee dagen bezorgd!*
, Nederland (3 december 2013)
5 sterren
Snelle levering en Goede winkel voor haargroei producten. 30-11-2013*
, Rotterdam (30 november 2013)
5 sterren
de volgende dag al in huis*
, Zwolle (28 november 2013)
5 sterren
Snelle levering. Zeer goed product en ik ben blij met het resultaat. De site ziet er vertrouwelijk uit en ik kom tot de conclusie dat het ook vertrouwelijk is. Chapeau.*
, Vlaardingen (25 november 2013)
5 sterren
Keurig op tijd kwam mijn bestelling binnen. Kan mijn
Ervaring met de producten nog niet melden.*

, Acquoy (20 november 2013)
5 sterren
snelle levering!!!*
, Zaandam (15 november 2013)
4 sterren
Revita shampoo + conditioner besteld via website. Volgende dag al binnen. Maar de hele verzenddoos en verpakking zat onder de (oranje) shampoo. Bleek het tijdens de verzending lek geraakt te zijn, leek mij de verantwoordelijkheid van de Haargroeispecialist. Eén mailtje, zelfde dag antwoord met de opmerking dat ze me meteen een nieuwe fles opsturen. Geniale service dus! Top.*
, Amersfoort (14 november 2013)
4 sterren
Overzichtelijke website....goede prijzen en snelle levering.
Nu maar hopen dat de wimpers gaan groeien:)*

, Heeg (14 november 2013)
4 sterren
prima website snelle levering van de producten pas begonnen met het gebruik van revita shampoo en conditioner dus we wachten af of het haar weer voor de oogjes komt ruikt in ieder geval heerlijk.*
, alphen a/d rijn (12 november 2013)
4 sterren
Duidelijke website, snelle levering en keurig verpakt.
Ben net pas begonnen met het product, dus weet nog niet of het werkt, maar als het werkt bestel ik zeker weer hier.*

, Maastricht (12 november 2013)
5 sterren
Het versturen is super snel en goed gegaan. Er werd in de email gezegd dat ik het dinsdag binnen zou krijgen, maar kreeg het zaterdags al binnen:)
Zeer tevreden, het ging makkelijk en snel.*

, Beverwijk (11 november 2013)
4 sterren
Goede service.
Het bestelde product was er binnen twee dagen.*

, Nederland (7 november 2013)
5 sterren
Goede afhandeling.
Product was binnen enkele dagen binnen*

, de bilt (1 november 2013)
4 sterren
Duidelijke site en bestelling wordt prima geleverd. Goed en degelijk ingepakt.

Onlangs had ik 2x een zelfde product opgestuurd gekregen, terwijl ik 2 aparte producten had besteld.

Na een mailtje hierover werden mij twee opties geboden voor een oplossing.

Kijk dat is nu service!

Nu wachten op mijn waardecheque.*

, Maassluis (31 oktober 2013)
5 sterren
Goede, duidelijke site.

Met zeer snelle levering. Top*

, Rotterdam (31 oktober 2013)
5 sterren
Het is een hele goede site ,goede uitleg van de medewerkers en redelijk snel een reactie.
Op de dag zelf besteld en 2 dagen daarna al in huis.
Ik heb nog nooit zo snel een aankoop via internet in huis gehad. Prima service, en veel succes gewenst.*

, België (30 oktober 2013)
4 sterren
Ervaring tot nu toe: een duidelijke site, goed advies, snelle levering.
Hoop nu op een goed resultaat!!!*

, eindhoven (30 oktober 2013)
4 sterren
Klasse kwaliteit
Snelle levering, top kwaliteit producten. Super service*

, Rotterdam (30 oktober 2013)
5 sterren
Goede service, producten snel geleverd.*
, Hengelo (30 oktober 2013)
5 sterren
Voor de korrekte en snelle toezending.*
, 's-Hertogenbosch (29 oktober 2013)
5 sterren
Goede service! Ik kreeg het binnen de verwachte tijd dus super fijn. Voor de rest ook een hele fijne website maar alle duidelijke en gewenste informatie. Ik hoop dat het product ook goed zijn werk doet.*
, Nederland (28 oktober 2013)
5 sterren
Super snelle levering van een super product*
, Maarssen (22 oktober 2013)
5 sterren
Zeer snelle verzending van de produkten.*
, België (19 oktober 2013)
5 sterren
Superproducten. Snelle levering. Echt een aanrader*
, medemblik (13 oktober 2013)
5 sterren
Goede en duidelijke webwinkel met de juiste info over producten en uitleg en gebruiksaanwijzing. Levering binnen 24 gekregen ..*
, Houten (12 oktober 2013)
5 sterren
Goede kwaliteit, snelle levering.*
, Hengelo ov (7 oktober 2013)
5 sterren
Super snel,super goed!
Ik ben heel blij met het resultaat.*

, Oss,Nederland (4 oktober 2013)
5 sterren
Goed product snel geleverd!*
, Utrecht (3 oktober 2013)
5 sterren
Goede website en makkelijk te bestellen! Levering is ook bijzonder snel. De volgende dag had ik het product al in huis.*
, Meppel (3 oktober 2013)
5 sterren
Snelle levering,product als omschreven en goed verpakt/bezorgd.*
, Groningen (27 september 2013)
5 sterren
heel tevreden over de service*
, beco (26 september 2013)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: