Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1497)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 27 van 29

5 sterren
Goede website,snel geleverd. Uitstekend!!!*
, nederland (24 september 2013)
5 sterren
Tot nu toe zijn alle mijn bestellingen snel aangekomen. Ik heb tot nu toe geen slecht ervaringen met haargroeispecialist. Ik heb al een jaar shampoo bij ze gekocht en al deed het product geen wonderen zag ik wel effect. Daarom hun product kwaliteit hoge standaard hebben.*
, Rotterdam (21 september 2013)
5 sterren
Netjes discreet verpakt. Hele snelle levering.*
, Amsterdam (20 september 2013)
5 sterren
Super snel geleverd! Bevalt goed!*
, Alphen aan den Rijn (17 september 2013)
5 sterren
Zeer correct*
, Schilde (16 september 2013)
5 sterren
perfect product en supersnelle levering!*
, Almelo (14 september 2013)
5 sterren
Prima webshop. Snelle levering en goede producten.*
, Nederland (14 september 2013)
5 sterren
Hele snelle levering (binnen 1 dag). Netjes discreet verpakt. Scherpe prijs en goede kwaliteit.*
, Leiden (9 september 2013)
5 sterren
Heldere site, supersnelle levering en nu afwachten hoe het werkt*
, Nederland (6 september 2013)
5 sterren
Mijn 2e bestelling en zeer tevreden. Tijdigheid is top.*
, Nederland (30 augustus 2013)
4 sterren
De HGS is een betrouwbaar bedrijf die zorgt voor een snelle en duidelijke afwikkeling van verkoop van haar producten. Snelle levering en via mailcontact blijf ik op de hoogte van mijn bestelling. Producten zijn goed en scherp geprijsd.*
, Wageningen (30 augustus 2013)
5 sterren
snelle levering!*
, turnhout (28 augustus 2013)
4 sterren
snel en volledig geleverd.

prima!*

, Ede (28 augustus 2013)
5 sterren
Ben zeer tevreden!*
, Nederland (28 augustus 2013)
5 sterren
Duidelijke overzichtelijke site. Snelle levering en snel reactie na een vraag via de mail!
Vele bedrijven zouden er een vb van kunnen nemen!
aug 2013*

, Nijmegen (27 augustus 2013)
5 sterren
Duidelijke site en snelle levering. Zo hoort een internetwinkel te werken!*
, Beverwijk (23 augustus 2013)
5 sterren
Het product (Revita) doet wat het belooft en de webshop óók. Dat wil zeggen: de producten zijn makkelijk te vinden, er wordt goede, duidelijke informatie over gegeven en bestellingen worden snel geleverd.*
, Oegstgeest (17 augustus 2013)
5 sterren
Snelle service, voor herhaling vatbaar!*
, Nederland (17 augustus 2013)
5 sterren
goede product en snel verzenden.*
, Nederland (14 augustus 2013)
5 sterren
Ik ben heel blij met mijn hair fibers want ik kocht altijd Toppik maar die is zeker 2x zo duur. Dus met die van jullie kan ik heel lang vooruit. En de snelheid waarmee mijn bestelling kwam is top. Mogelijk dat ik meerdere producten ga bestellen bij jullie website.*
, Blokker (14 augustus 2013)
4 sterren
Een overzichtelijke webshop, snelle levering. De volgende keer bestel ik Regenepure DR weer hier.*
, Sittard (14 augustus 2013)
5 sterren
2 flesjes Regenepure DR besteld, maar ééntje in de doos. Mailtje gestuurd, vlug antwoord gekregen en de volgende dag heb ik het andere flesje alsnog gekregen. Top service!*
, België (11 augustus 2013)
5 sterren
Goede website, prima service en een korte levertijd!*
, Langraaf (8 augustus 2013)
5 sterren
Uitstekende levertijd, prima verpakt, voldoende keuze op de website.*
, Nederland (1 augustus 2013)
5 sterren
zeer tevreden product was zeer snel binnen mvg*
, nederland (29 juli 2013)
5 sterren
Snelle levering, goede uitleg en makkelijk bestellen.
Ik ben erg tevreden.*

, Nederland (25 juli 2013)
5 sterren
Prima site, correcte behandeling, snelle en discrete levering. Mijn aankopen op dit gebied gaan nu allemaal via deze site.*
, Sittard (25 juli 2013)
4 sterren
Snelle levering en prima verpakt*
, groningen (25 juli 2013)
5 sterren
goede en snelle service*
, Nederland (18 juli 2013)
5 sterren
Levering perfect op tijd, netjes ingepakt. Zoals het hoort dus. Een tevreden klant bij!*
, Oostende (18 juli 2013)
5 sterren
Geweldig!!!
Wat de service betreft een dikke 10,bestelling sneller als dat ik had verwacht!
Er zat maar een dag tussen bestellen en leveren,dus toppie!
Ook de vraag en het antwoordt erop wat ik kreeg was geweldig en de oplossing die men bood!

Of het product gaat helpen,is natuurlijk nog afwachten!
Maar ben ook nog pas een 1 1/2 week bezig,dus moet nog even geduld hebben.

Alle hoop op een goede afloop is voorlopig nog aanwezig,daar ik last van stress heb en een medicijn gebruikte wat haaruitval kan veroorzaken.

We wachten dus nog even de tijd af zoals staat vermeld in de bijsluiter en op de site.

Vrg Joey*

, Roosendaal (13 juli 2013)
4 sterren
Overzichtelijke site en een prima en snelle afhandeling van orders. Pakketjes zien er ook altijd prima uit! Nog geen 5 sterren omdat de producten die ik geprobeerd heb nog niet aan mijn verwachtingen voldoen. Ook zijn de producten duur en dan te bedenken dat andere sites er nog een paar Euro bovenop gooien. Mijn keuze heb ik dus bepaald door de prima service en ook door het feit dat ze bij sommige producten net even goedkoper zijn. Verder zou ik het fijn vinden als de HGS op bepaalde reviews een antwoord zou geven als deze niet geloofwaardig zijn. Er staat bv. dat iemand binnen een maand gebruik van Spectral DNC-N bijna al zijn haren terug kreeg. Ja, en ik ben een kabouter en woon in het bos.*
, Holland (11 juli 2013)
5 sterren
Goede prijs & snelle levering!*
, Nederland (11 juli 2013)
5 sterren
Goede prijs & snelle levering!*
, Nederland (11 juli 2013)
5 sterren
Mijn ervaring bij de HGS is super
ik bestel alleen nog maar mijn shampoo etc bij deze website
alle lof voor de goede service
bedankt daarvoor*

, westervoort (10 juli 2013)
5 sterren
Duidelijke website, snelle bezorging, goed verpakt en zeer goede producten.*
, Dordrecht (8 juli 2013)
5 sterren
Snelle bezorging en snelle reactie op vragen via e-mail.*
, Den Haag (2 juli 2013)
4 sterren
Snelle Service*
, Nederland (2 juli 2013)
4 sterren
Levering was snel binnen! Ben benieuwd hoe het werkt.*
, Nederland (1 juli 2013)
1 sterren
heb een mail gestuurd met een vraag maar na een week nog geen antwoord*
, Almere (28 juni 2013)De Haargroeispecialist:
Uw email van vorige week hebben we niet ontvangen. Een email van 3 dagen geleden hebben wij wel ontvangen, onze reactie hierop duurde inderdaad langer dan het maximum van één werkdag die men van ons gewend is. Onze excuses hiervoor. We hebben uw vraag vanmiddag beantwoord.
5 sterren
mijn bestelling is binnen 24 u. door TNT post bezorgd.*
, den haag (28 juni 2013)
5 sterren
Mijn eerste ervaring met deze winkel.
Goed verpakt en snel verzonden,prima.*

, Roermond (24 juni 2013)
5 sterren
Alleen maar lovende woorden voor deze webshop. Ik had het product op woensdag besteld en kreeg de volgende dag al een mail met de melding dat het pakketje verzonden was. Het product werd netjes afgeleverd in een stevig en neutraal doosje.*
, Nederland (24 juni 2013)
5 sterren
Het is de snelste en beste service dat ik tot nu toe heb meegemaakt. Binnen 30 uur had ik mijn bestelling thuis ontvangen.

Alles op de site is duidelijk en overzichtelijk.

Beter kan niet! Ga zo door*

, Utrecht (24 juni 2013)
5 sterren
bestelling was supersnel binnen. vorige week donderdag besteld en vrijdag in huis met natuurlijk de juiste artikelen:) super.*
, zwolle (24 juni 2013)
5 sterren
Goede service. Niks te klagen. Mijn bestelling was er binnen 2 dagen.*
, Amsterdam (20 juni 2013)
4 sterren
goede en snelle levering*
, nederland (19 juni 2013)
4 sterren
Super snelle verzending.*
, Nederland (19 juni 2013)
5 sterren
Heel heel goed, met de belgische post was mijn pakket verloren geraakt.ze hadden het opnieuw gestuurd en de dag erna al in huis

Ik ben zeer tevreden van deze shop en zijn producten.*

, Belgie (19 juni 2013)
5 sterren
Altijd de beste service :D

Producten hebben me leven veranderd, bedankt Mark voor de goede zorgen!

Groetjes een trouwe klant.*

, Nederland (18 juni 2013)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: