Hulp nodig?Stel direct een vraag aan De Haargroeispecialist
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:



Onze gemiddelde beoordeling:

   
★★★★★ (4.7 x 1720)

Ook iets besteld bij De Haargroeispecialist? Voeg uw beoordeling toe!


Sinds medio 2016 verwerkt The Feedback Company alle beoordelingen van onze Nederlandse en Belgische klanten. De beoordelingen kunt u lezen op de website van The Feedback Company. Alle beoordelingen ziet u ook hieronder.

Pagina 27 van 33

5 sterren
Super spul! En levering vindt de volgende dag al plaats!*
, Coevorden (11 september 2014)
5 sterren
Levering snel en keurig op tijd ! Top!*
, Nederland (10 september 2014)
5 sterren
Goede en snelle service en overzichtelijke website! Nu nog de mogelijkheid voor aanpak op maat dmv chat oid?*
, Amsterdam (9 september 2014)
4 sterren
De verzendingen gaan erg snel en worden correct uitgevoerd.
De site is erg goed en duidelijk.
Ik heb weken de csflotion gebruikt maar kan deze niet verdragen op mijn hoofdhuid krijg er enorme jeuk van en mijn haren worden heel dof.
Ik neem wel de foligain tabletten nog maar deze neem ik tekort om te oordelen of ze werken.*

, nederland (9 september 2014)
5 sterren
Ik ben blij met de kwaliteit producten die haargroeispecialist te koop bied en al helemaal met de snelle bezorging service!*
, Nederland (9 september 2014)
5 sterren
De HGS is een fijne webshop met duidelijke productinformatie en concurrerende prijzen. Zij leveren een prima after sale. Eén van de.sprayers van Spectral DNC-S was defect en men verving het binnen een dag voor een nieuwe. Klasse service!*
, Gelderland (8 september 2014)
5 sterren
zeer goed*
, sneek (8 september 2014)
5 sterren
Goed snel op tijd bezorgd zoals het hoort, prijs mag wel iets lager*
, nederland (7 september 2014)
5 sterren
Duidelijke site, snelle levering, goede en discrete verpakking.*
, Utrecht (7 september 2014)
4 sterren
Snelle levering, zeer tevreden!*
, Hasselt (4 september 2014)
5 sterren
super snelle levering. De internetsite is duidelijk en is de informatie van goede kwaliteit*
, AMSTERDAM (3 september 2014)
5 sterren
Verzending was sneller dan verwacht. Hadden het pakketje vrijdag verwacht maar was er al dinsdag ochtend. Zeer goede en snelle service dus.*
, antwerpen (2 september 2014)
5 sterren
Perfecte afhandeling. Documenten zeer duidelijke en bestelling ook online goed te volgen. Product moet ik nog uitproberen.*
, SINT NIKLAAS (2 september 2014)
5 sterren
Zeer snelle bezorging, keurige verpakking en prima producten*
, Nederland (1 september 2014)
5 sterren
Gewoon een prima webshop met een serieus karakter.*
, Nederland (1 september 2014)
5 sterren
bestelling verloopt zeer netjes, had me vergist in mijn bestelling , met 1 mailtje werd het meteen aangepast en de volgende dag geleverd. ik heb zeer tevreden met de haarspecialist..bedankt.*
, helmons (1 september 2014)
5 sterren
Niet alleen de scherpste prijzen, maar ook fantastische service en een heel uitgebreide website met voldoende informatie. Heel tevreden met de resultaten na het gebruik van de Regenepure producten.*
, Delft (29 augustus 2014)
5 sterren
Alles vlot verlopen.*
, den haag (27 augustus 2014)
4 sterren
Prima site. Snel binnen. Niets mis mee !*
, Hoek van Holland (26 augustus 2014)
5 sterren
Prima site..snelle levering*
, Leeuwarden (25 augustus 2014)
5 sterren
Prettige website. Dit was mijn eerste bestelling en deze verliep heel snel en goed. ook doorgegeven aan vrienden. Je weet maar nooit.*
, Amsterdam (25 augustus 2014)
5 sterren
Goede produktinformatie op website, perfecte communicatie en produkten de volgende dag al in huis.*
, Utrecht (24 augustus 2014)
4 sterren
Goede service en uitleg.
Ook een hele goede uitleg.
Over de produkten kan ik nog niks zeggen gebruik ze pas een paar dagen*

, maastricht (23 augustus 2014)
4 sterren
Snelle levering. Netjes verpakt en duidelijke instructie op de website mbt gebruik.*
, Leiden (23 augustus 2014)
5 sterren
Geweldig. Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd.*
, Arnhem (22 augustus 2014)
4 sterren
Duidelijk, overzichtelijk en met voldoende toelichting .*
, Vlaardingen (21 augustus 2014)
5 sterren
Top geregeld,dinsdag besteld woensdag binnen.*
, lisse (20 augustus 2014)
4 sterren
Betrouwbaar, snel en makkelijk*
, Maassluis (19 augustus 2014)
3 sterren
Zeer lange levertijd 1,5 week, of het product ( haarverdikkende shampoo en conditioner) werkt kan ik nog niet beoordelen*
, friesland (19 augustus 2014)De Haargroeispecialist:
Onze levertijd is normaal één werkdag. Ten tijde van uw bestelling was helaas een product niet op voorraad, op onze website stond de verwachtte levertijd van 1,5 weken. We begrijpen dat het toch vervelend is om te moeten wachten, we doen ons uiterste best om alle producten ten alle tijden op voorraad te hebben.
5 sterren
Duidelijk, helder, prima levertijd en prijzen!*
, Nederland (18 augustus 2014)
5 sterren
's Avonds om 20.25 uur heb ik via de site shampoo besteld en de volgende dag werd het, keurig verpakt, bezorgd. Superservice!!!*
, Nederland (18 augustus 2014)
5 sterren
Beste!!!!*
, rotterdam (17 augustus 2014)
5 sterren
Snelle service. Tevreden met het product, zeker voor herhaling vatbaar.*
, nederland (16 augustus 2014)
5 sterren
perfect verlopen order*
, deventer (16 augustus 2014)
4 sterren
Uitstekende website en service. Ik had de Revita shampoo met conditioner na bestelling de volgende dag binnen.*
, Heemskerk (15 augustus 2014)
5 sterren
Prima website en service! Ik had de bestelde artikelen, revita shampoo en conditioner, binnen twee dagen binnen.*
, Nederland (15 augustus 2014)
5 sterren
Goeie website, snelle levering, goed product.*
, Nieuwegein (14 augustus 2014)
5 sterren
Prima website en nette afhandeling.*
, Groningen (14 augustus 2014)
5 sterren
Snelle en correcte levering.*
, alphen aan den rijn (14 augustus 2014)
5 sterren
Goede uitleg over de producten waarvan een hoop medisch geregistreerd. En een goed verzorgde website en een prima levering.*
, Rotterdam (12 augustus 2014)
5 sterren
Zeer snelle levering, binnen 24 uur bezorgd*
, bavel ( aug 2014 (11 augustus 2014)
5 sterren
Snelle, nette bezorging.*
, nederland (9 augustus 2014)
4 sterren
Prima producten, snelle levering, prijs kan altijd lager voor een consument ;)*
, Wateringen (7 augustus 2014)
5 sterren
Snelle en prima verzorgde levering.*
, Heerlen (4 augustus 2014)
5 sterren
Super snelle levering.*
, Nederland (3 augustus 2014)
5 sterren
Keurige website met uitgebreide toelichting op de producten. Snelle levering en mooie korting als je meerdere producten tegelijk besteld. Een aanrader!*
, Voorschoten (3 augustus 2014)
5 sterren
Kwaliteits produkten die goed uitgezocht zijn, tot nu toe erg tevreden.*
, Twist (Duitsland) (3 augustus 2014)
4 sterren
Prima webwinkel.
Snelle en nette afhandeling binnen 2 dagen in
huis!!*

, Arnhem (1 augustus 2014)
5 sterren
Keratine Haarvezels - 28 gram was weer zoals altijd optijd geleverd en perfect verpakt. Fijn spul voor mensen met dunne haargroei. Ik ben weer helemaal blij!*
, Nederland (1 augustus 2014)
5 sterren
nou waar zal ik eens beginnen haha,
de levering is super snel,
en heb wel vertrouwen in dat de shampoo werkt.
de shampoo die ik bestelt heb voelt goed aan en
ja verder ben wel tevreden eigenlyk
aleen hoop eigenlyk dat er ook weterschappelyke resultaten komen, zoals meer films en fotos
en hoop trouwens op meer kortingen op die shampoo revita en verder ben er teveden over.*

, Wormer (30 juli 2014)

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>

Voeg uw beoordeling toe:

Om onze website en service continu te verbeteren ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Heeft u al eerder een bestelling bij ons geplaatst, laat u dan alstublieft weten wat u van ons vindt.

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden: