Hulp nodig?Stel direct een vraag over Absonutrix tegen grijs haar
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

Gratis verzending vanaf € 35
Anders slechts € 2,95 verzendkosten
absonutrix tegen grijs haar anti grey hair reviews shampoo pillen antiegrijs

Absonutrix tegen grijs haar

Van € 32.95 voor 24,95
Absonutrix tegen grijs haar ★★★★ (3.5 x 4)

Van Absonutrix

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voorkom of bestrijd het grijs worden van het haar met Absonutrix Anti Gray:

  • Bevat katalase. De afwezigheid van katalase geeft een kettingreactie waardoor haar grijs wordt
  • Ondersteunt het lichaam om melanine pigment te produceren
  • Helpt het lichaam om grijs haar te herstellen naar de oorspronkelijke haarkleur door slapende of bijna dode pigmentcellen te activeren
  • Absonutrix Anti Gray heeft dezelfde samenstelling als Foligain Anti Gray.

Inhoud: 50 tabletten

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Absonutrix anti-grijs haar

Absonutrix anti-grijs haar, ter bevordering en verbetering van uw originele haarkleur!

Al vele jaren hebben wetenschappers het vermoeden dat haar na verloop van tijd grijs wordt omdat een soort van natuurlijk voorkomende "toxide" voorkomt dat het melanine de haarschachten kan verzadigen met kleur (Melanine is de stof die door het lichaam gemaakt wordt dat de haar, huid en ogen kleur geeft). Maar een team van onderzoekers aan de Universiteit van Bradford in Groot-Brittannië wisten te achterhalen wat de precieze biologische en chemische processen zijn. De belangrijkste schuldige, blijkt, is een overmaat aan waterstofperoxide, welke van nature door haarcellen wordt geproduceerd.

Haarcellen van mensen van alle leeftijden produceren een zekere mate van waterstofperoxide. Bij jonge mensen wordt waterstofperozide snel afgebroken door het enzym katalase in de onschadelijke elementen waterstof en zuurstof. Naarmate we ouder worden, produceren de haarcellen echter kleinere hoeveelheden katalase en wordt er daardoor minder waterstofperoxide afgebroken.

Aangezien het bleekmiddel opstapelt, werkt de melanine niet zo goed meer. In het begin haalt het een beetje kleur uit het haar, waardoor de haren er grijs uit komen te zien. Na verloop van tijd, wanneer het niveau van katalase blijft dalen en het niveau van waterstofperoxide toeneemt, verandert het grijs van in wit haar. Het hele mechanisme wordt verstoord door een te grote hoeveelheid waterstofperoxide, een sterk geconcentreerde vorm van zuurstof.

Hoe werkt Absonutrix anti-grijs haar?

Absonutrix anti-grijs haar bevat het enzym katalase. Er wordt verondersteld dat de afwezigheid van katalase een kettingreactie veroorzaakt waardoor grijs haar ontstaat. Absonutrix anti-grijs haar combineert katalase met andere voedingsstoffen welke bekend staan voor hun effectiviteit in het bevorderen van vollere, gezonder en dikker haar.

Absonutrix anti-grijs haar helpt om melancocytes te stimuleren in het lichaam om de  productie van melanine pigment te verhogen. Dit compenseert een genetische neiging om minder of weinig melanine te produceren. Haarkleur wordt bepaald door een pigment bekend als melanine, dat verspreidt wordt in het midden van de haarschacht. De mate van kleuring, van blond tot bruin tot zwart, wordt bepaald door het aantal, de grootte en de kleur van de pigment granules. Wanneer het haar wordt geproduceerd door de deling van de epitheliale cellen waar de follikel uit bestaat, accumuleert nieuw geproduceerde melanine in de cellen en kleurt het de haren zelf terwijl het uit de follikel groeit. Naarmate we ouder worden, sterven de pigmentcellen in onze haarzakjes langzaam. Wanneer er minder pigmentcellen in een haarzakje zitten, zal dat haar niet meer zoveel melanine bevatten en zal het een meer transparante kleur krijgen - zoals grijs, zilver  of wit  - terwijl het groeit. Als men ouder wordt, blijven er minder pigmentcellen over om melanine te produceren. Uiteindelijk zal het haar er helemaal grijs of zelfs wit uit komen te zien.

Absonutrix anti-grijs haar werkt door slapende of bijna dode celpigmenten te activeren en daardoor het lichaam te helpen om grijs haar te herstellen naar de oorspronkelijke haarkleur. De resultaten kunnen verschillen omdat mensen op verschillende leeftijden beginnen met het krijgen van grijze haren en geen haarlokken hetzelfde of op hetzelfde moment reageren op een behandeling. Het verschil is meestal in 4 tot 9 maanden te zien.

Andere belangrijke ingrediënten in Absonutrix anti-grijs haar:

Paardestaart (7% extract): Helpt het vocht in het haar te houden en laat haar er glanzend en helder uit zien, zonder het gevoel van verzadiging door middel van olie. Het bevordert ook sterke haarwortels en beschermt tegen irritatie van de hoofdhuid.

Plantensterolen (45% beta-sitosterol): Dit ingrediënt gaat stresshormonen tegen die bijdragen aan de veroudering van het haar. Zoals we weten kunnen stresshormonen bijdragen aan het verlies van haar, evenals vroegtijdig grijs worden.

Gerstegras: Bevordert en versterkt de oorspronkelijke haarkleur door te voorkomen dat de moleculaire structuur in het haar voortijdig verouderd. Gerstegras verdikt het haar en vormt met exterieure voedingsstoffen een schild ter bescherming van het haar wat ervoor zorgt dat het grijze zichzelf  elimineert.

Ingrediënten

Active ingrediënten en hoeveelheden per dosis (2 capsules)

Bestanddeel Hoeveelheid per dosering % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 10mg 500%
Foliumzuur 400mcg 100%
Biotine 300mcg 100%
Pantotheenzuur (d-cal. pantothenaat) 300mg 3,000%
Zink (oxide) 10mg 67%
Katalase 5.000 IE *
Paardenstaartextract (7% extract) 100mg *
Saw Palmetto (45% extract) 300mg *
PABA 200mg *
L-Tyrosine 200mg *
Plantensterolen (45% bèta-sitosterol) 100mg *
Brandnetelextract 100mg *
Chlorophyl 10mg *
Fo Ti poeder 10mg *
Gerstegras Sap Poeder 10mg *

*% Dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld

Andere ingrediënten: Gelatine, Magnesiumstearaat, en Silicon Dioxide.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1-2 capsules per dag in, bijvoorbeeld bij het eten of voor het slapen gaan. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering.

LET OP: Zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en personen met een bekende ziekte dienen een arts te raadplegen voordat u dit voedingssupplement gebruikt. Dit product wordt vervaardigd en verpakt in een fabriek waar ook melk, soja, tarwe, ei, pinda's, noten, vis, schaal-en schelpdieren worden verwerkt. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als het zegel is verbroken of ontbreekt. Bewaren op een droge en koele plaats. 

Ervaringen (4)

Ook ervaring met Absonutrix tegen grijs haar? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Absonutrix tegen grijs haar? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

5 sterren
Top product!!! Maar je moet er eigenlijk wel mee beginnen als je haar beginnend grijs word en niet in een vergevorderd stadium, want je moet heel veel geduld hebben. Verwacht geen wonderen, er is veel geduld nodig en dat hoort zo bij haargroei! Ik gebruik het nu ongeveer 9 maanden en de grijze haren die ik er tussendoor zag schemeren vallen minder op, zien er minder wit uit, zodat je bij mij op afstand geen grijs haar meer ziet! Ik blijf dit gebruiken net zolang tot ik tevreden ben en blijf met mijn haarkleur. Daarna ga ik over op 1 tablet per dag, ik slik er nu nog 2.
Ik kan het iedereen aanbevelen, maar begin op tijd!!!

, Nederland (24 maart 2017)
1 sterren
Kortweg: Werkt niet!
, Breda (27 augustus 2016)De Haargroeispecialist:
We hebben geprobeerd contact met je op te nemen om je ervaring te bespreken. We zouden graag willen doornemen hoe je het product gebruikt, hoe vaak, wat je huidige situatie is, wat je verwachtingen waren, e.d. Helaas hebben we geen reactie ontvangen. Grijze haren verminderen is inderdaad een lastig en bewerkelijk proces. De ingredienten in dit supplement zorgen ervoor dat de hoeveel melanine minder snel wordt afgebroken. Haren kunnen hierdoor minder snel grijs worden en grijze haren kunnen minder 'wittig' worden. Wanneer dit proces bij iemand echter heel snel gaat, dan kan het supplement onvoldoende of niet het gehoopte effect hebben.
4 sterren
gebruik het nu 7 maanden, en begin het te merken, het bevalt mij heel goed. Ook mijn haar ziet er gezonder uit en minder haaruitval.
, amsterdam (11 april 2016)
4 sterren
Absonutrix Anti grijs gebruik ik nu sinds ongeveer 5 a 6 maanden. Op de bovenkant neemt het aantal grijze haren af en zijn weer donkerder geworden aan de zijkanten is het nog steeds grijs, maar in iets mindere mate als voorheen.
Ik merk ook dat de kleur van sommige grijze haren een wat zandkleurige tint aannemen (geldt niet voor alle haren), maar op een afstand is dat niet duidelijk zichtbaar en laat het het haar minder grijs uitzien.
Ook merk ik dat de capsules een positieve invloed hebben op de kwaliteit van het haar (minder haaruitval bijv.).
Al met al krijg je niet meteen resultaat en moet je de capsules een aantal maanden slikken.
Ik blijf de pillen in ieder geval nog een aantal maanden gebruiken.

, MEPPEL (25 augustus 2014)