Hulp nodig?Stel direct een vraag over Absonutrix tegen grijs haar
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

absonutrix tegen grijs haar shampoo anti grey hair reviews pillen foligain

Absonutrix tegen grijs haar

Van € 32.95 voor 24,95
Absonutrix tegen grijs haar ★★★★ (3.8 x 6)

Van Absonutrix

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voorkom of bestrijd het grijs worden van het haar met Absonutrix anti-grey*:

  • Bevat katalase. De afwezigheid van katalase geeft een kettingreactie waardoor haar grijs wordt
  • Ondersteunt het lichaam om melanine pigment te produceren
  • Helpt het lichaam om grijs haar te herstellen naar de oorspronkelijke haarkleur door slapende of bijna dode pigmentcellen te activeren
  • Absonutrix Anti Grey heeft dezelfde samenstelling als Foligain color rescue.

Inhoud: 60 tabletten, voldoende voor 1-2 maanden afhankelijk van de dosering

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Absonutrix anti-grijs haar

Al vele jaren hebben wetenschappers het vermoeden dat haar na verloop van tijd grijs wordt omdat een natuurlijk voorkomende "toxide" voorkomt dat het melanine de haarschachten kan verzadigen met kleur (melanine is de stof die door het lichaam gemaakt wordt dat de haren, huid en ogen kleur geeft). Een team van onderzoekers aan de Universiteit van Bradford in Groot-Brittannië wist te achterhalen wat de precieze biologische en chemische processen zijn. De belangrijkste schuldige, blijkt, is een overmaat aan waterstofperoxide, wat van nature door haarcellen wordt geproduceerd.

Haarcellen van mensen van alle leeftijden produceren een zekere mate van waterstofperoxide. Bij jonge mensen wordt waterstofperoxide snel afgebroken door het enzym katalase in de onschadelijke elementen waterstof en zuurstof. Naarmate we ouder worden, produceren de haarcellen echter kleinere hoeveelheden katalase en wordt er daardoor minder waterstofperoxide afgebroken.

Aangezien de waterstofperoxide zich opstapelt, werkt de melanine niet zo goed meer. In het begin haalt het een beetje kleur uit het haar, waardoor de haren er grijs uit komen te zien. Na verloop van tijd, wanneer het niveau van katalase blijft dalen en het niveau van waterstofperoxide toeneemt, verandert het haar van grijs in wit. Het hele mechanisme wordt verstoord door een te grote hoeveelheid waterstofperoxide, een sterk geconcentreerde vorm van zuurstof.

Hoe werkt Absonutrix anti-grey?

Absonutrix tabletten tegen grijs haar bevatten het enzym katalase. Er wordt verondersteld dat de afwezigheid van katalase een kettingreactie veroorzaakt waardoor grijs haar ontstaat. Absonutrix tegen grijs haar combineert katalase met andere voedingsstoffen die bekend staan om hun effectiviteit in het bevorderen van voller, gezonder en dikker haar.

Absonutrix anti-grijs haar helpt om melancocytes in het lichaam te stimuleren om de productie van melanine pigment te verhogen. Dit compenseert een genetische neiging om minder of weinig melanine te produceren. Haarkleur wordt bepaald door een pigment bekend als melanine, dat verspreid wordt in het midden van de haarschacht. De mate van kleuring, van blond tot bruin tot zwart, wordt bepaald door het aantal, de grootte en de kleur van de pigment granules. Wanneer het haar wordt geproduceerd door de deling van de epitheliale cellen waar de follikel uit bestaat, accumuleert nieuw geproduceerde melanine in de cellen en kleurt het de haren zelf terwijl het uit de follikel groeit.

Naarmate we ouder worden, sterven de pigmentcellen in onze haarzakjes langzaam. Wanneer er minder pigmentcellen in een haarzakje zitten, zal dat haar niet meer zoveel melanine bevatten en zal het een meer transparante kleur krijgen - zoals grijs, zilver of wit  - terwijl het groeit. Als men ouder wordt, blijven er minder pigmentcellen over om melanine te produceren. Uiteindelijk zal het haar er helemaal grijs of zelfs wit uit komen te zien.

Absonutrix anti-grijs haar werkt door slapende of bijna dode celpigmenten te activeren en daardoor het lichaam te helpen om grijs haar te herstellen naar de oorspronkelijke haarkleur. Reeds witte/grijze haren kunnen minder 'wittig' worden of zelfs hun oorspronkelijke kleur terugkrijgen. Daarnaast wordt het proces van grijs worden geremd, (de snelheid van) het ontstaan van het aantal grijze haren zal dus worden verminderd.

* De resultaten kunnen verschillen, omdat mensen op verschillende leeftijden beginnen met het krijgen van grijze haren en geen haarlokken hetzelfde of op hetzelfde moment reageren op een behandeling. Bovendien is verminderen van grijs haar een ingewikkeld en langdurig proces. Mogelijke resultaten zijn meestal na 4 tot 9 maanden goed waarneembaar. Lees meer hierover in het artikel Wat te doen tegen grijs wordend haar.

Andere belangrijke ingrediënten in Absonutrix anti-grijs haar:

Paardestaart (7% extract): Dit plantenextract helpt het vocht in het haar te houden en laat het haar er glanzend uitzien, zonder het gevoel van verzadiging door middel van olie. Het bevordert ook sterke haarwortels en beschermt tegen irritatie van de hoofdhuid.

Plantensterolen (45% beta-sitosterol): Dit ingrediënt gaat stresshormonen tegen die bijdragen aan de veroudering van het haar. Zoals we weten kunnen stresshormonen bijdragen aan het verlies van haar, evenals vroegtijdig grijs worden.

Gerstegras: Bevordert en versterkt de oorspronkelijke haarkleur door te voorkomen dat de moleculaire structuur in het haar voortijdig veroudert. Gerstegras verdikt het haar en vormt een schild ter bescherming van het haar wat ervoor zorgt dat het grijze haar zichzelf elimineert.

Ingrediënten

Dosering: 2 capsules
Dosering per verpakking: 30 capsules

Actieve ingrediënten en hoeveelheden per dosering (2 capsules)

Bestanddeel Hoeveelheid per dosering % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 10mg 500%
Foliumzuur 400mcg 100%
Biotine 300mcg 100%
Pantotheenzuur (d-cal. pantothenaat) 300mg 3,000%
Zink (oxide) 10mg 67%
Katalase 5.000 IE *
Paardenstaartextract (7% extract) 100mg *
Saw Palmetto (45% extract) 300mg *
PABA 200mg *
L-Tyrosine 200mg *
Plantensterolen (45% bèta-sitosterol) 100mg *
Brandnetelextract 100mg *
Chlorophyl 10mg *
Fo Ti poeder 10mg *
Gerstegras Sap Poeder 10mg *

*% Dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld

Andere ingrediënten: Gelatine, Magnesiumstearaat, en Silicon Dioxide.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1-2 capsules per dag in, bijvoorbeeld bij het eten of voor het slapen gaan. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering.

LET OP: Zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en personen met een bekende ziekte dienen een arts te raadplegen voordat u dit voedingssupplement gebruikt. Dit product wordt vervaardigd en verpakt in een fabriek waar ook melk, soja, tarwe, ei, pinda's, noten, vis, schaal-en schelpdieren worden verwerkt. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als het zegel is verbroken of ontbreekt. Bewaren op een droge en koele plaats. 

Ervaringen (6)

Ook ervaring met Absonutrix tegen grijs haar? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Absonutrix tegen grijs haar? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

* Disclaimer voor alle klantenbeoordelingen
De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.
5 sterren
ik ben nog bezig met haar kuur ik zie wel al dat me haren weer normalen kleur terug krijgt. ik moet nog 4 maanden*
, Weert (8 oktober 2017)
4 sterren
Ik zie wel verschil, jammer genoeg nog niet overal. Maar het begint anderen ook op te vallen, heb er al een paar keer opmerkingen over gehoord. Ik hoop dat het doorzet!*
, Nederland (13 september 2017)
5 sterren
Top product!!! Maar je moet er eigenlijk wel mee beginnen als je haar beginnend grijs word en niet in een vergevorderd stadium, want je moet heel veel geduld hebben. Verwacht geen wonderen, er is veel geduld nodig en dat hoort zo bij haargroei! Ik gebruik het nu ongeveer 9 maanden en de grijze haren die ik er tussendoor zag schemeren vallen minder op, zien er minder wit uit, zodat je bij mij op afstand geen grijs haar meer ziet! Ik blijf dit gebruiken net zolang tot ik tevreden ben en blijf met mijn haarkleur. Daarna ga ik over op 1 tablet per dag, ik slik er nu nog 2.
Ik kan het iedereen aanbevelen, maar begin op tijd!!!*

, Nederland (24 maart 2017)
1 sterren
Kortweg: Werkt niet!*
, Breda (27 augustus 2016)De Haargroeispecialist:
We hebben geprobeerd contact met je op te nemen om je ervaring te bespreken. We zouden graag willen doornemen hoe je het product gebruikt, hoe vaak, wat je huidige situatie is, wat je verwachtingen waren, e.d. Helaas hebben we geen reactie ontvangen. Grijze haren verminderen is inderdaad een lastig en bewerkelijk proces. De ingredienten in dit supplement zorgen ervoor dat de hoeveel melanine minder snel wordt afgebroken. Haren kunnen hierdoor minder snel grijs worden en grijze haren kunnen minder 'wittig' worden. Wanneer dit proces bij iemand echter heel snel gaat, dan kan het supplement onvoldoende of niet het gehoopte effect hebben.
4 sterren
gebruik het nu 7 maanden, en begin het te merken, het bevalt mij heel goed. Ook mijn haar ziet er gezonder uit en minder haaruitval.*
, amsterdam (11 april 2016)
4 sterren
Absonutrix Anti grijs gebruik ik nu sinds ongeveer 5 a 6 maanden. Op de bovenkant neemt het aantal grijze haren af en zijn weer donkerder geworden aan de zijkanten is het nog steeds grijs, maar in iets mindere mate als voorheen.
Ik merk ook dat de kleur van sommige grijze haren een wat zandkleurige tint aannemen (geldt niet voor alle haren), maar op een afstand is dat niet duidelijk zichtbaar en laat het het haar minder grijs uitzien.
Ook merk ik dat de capsules een positieve invloed hebben op de kwaliteit van het haar (minder haaruitval bijv.).
Al met al krijg je niet meteen resultaat en moet je de capsules een aantal maanden slikken.
Ik blijf de pillen in ieder geval nog een aantal maanden gebruiken.*

, MEPPEL (25 augustus 2014)