Hulp nodig?Stel direct een vraag over Absonutrix tegen grijs haar
Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:

absonutrix tegen grijs haar shampoo anti grey hair reviews pillen foligain

Absonutrix tegen grijs haar

Van € 32.95 voor 24,95
Absonutrix tegen grijs haar ★★★★ (3.9 x 9)

Van Absonutrix

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voorkom of bestrijd het grijs worden van het haar met Absonutrix anti-grey tabletten*:

  • Bevat katalase. De afwezigheid van katalase geeft een kettingreactie waardoor haar grijs wordt.
  • Ondersteunt het lichaam om melanine-pigment te produceren.
  • Helpt het lichaam om grijs haar te herstellen door de slapende of bijna dode pigmentcellen te activeren.
  • Absonutrix Anti Grey heeft dezelfde samenstelling als Foligain color rescue.

Inhoud: 60 tabletten, voldoende voor 1-2 maanden afhankelijk van de dosering.

Kies uw aantal:Wijs met uw muis naar het aantal om de prijs te zien

Absonutrix anti-grijs haar

Al vele jaren hebben wetenschappers het vermoeden dat haar na verloop van tijd grijs wordt omdat een natuurlijk voorkomende "toxide" voorkomt dat het melanine de haarschachten kan verzadigen met kleur. Melanine is de stof die door het lichaam gemaakt wordt en die de haren, huid en ogen kleur geeft. Een team van onderzoekers aan de Universiteit van Bradford in Groot-Brittannië wist te achterhalen wat de precieze biologische en chemische processen zijn. De belangrijkste schuldige blijkt een overmaat aan waterstofperoxide, wat van nature door haarcellen wordt geproduceerd.

Haarcellen van mensen van alle leeftijden produceren een zekere mate van waterstofperoxide. Bij jonge mensen wordt waterstofperoxide snel afgebroken door het enzym katalase in de onschadelijke elementen waterstof en zuurstof. Naarmate we ouder worden, produceren de haarcellen echter kleinere hoeveelheden katalase en wordt er daardoor minder waterstofperoxide afgebroken.

Aangezien de waterstofperoxide zich opstapelt, werkt de melanine niet zo goed meer. In het begin haalt het een beetje kleur uit het haar, waardoor de haren er grijs uit komen te zien. Na verloop van tijd, wanneer het niveau van katalase blijft dalen en het niveau van waterstofperoxide toeneemt, kan het haar veranderen van grijs in wit.

Hoe werkt Absonutrix anti-grey?

Absonutrix tabletten tegen grijs haar bevatten het enzym katalase. Er wordt verondersteld dat de afwezigheid van katalase een kettingreactie veroorzaakt waardoor grijs haar ontstaat. Absonutrix tegen grijs haar combineert katalase met andere voedingsstoffen die bekend staan om hun effectiviteit in het bevorderen van voller, gezonder en dikker haar.

Absonutrix anti-grijs haar helpt om melanocyten (een bepaald type huidcel dat melanine-bevattende organellen produceert) te stimuleren om de productie van melanine te verhogen. Dit compenseert de genetische neiging om minder of weinig melanine te produceren. Haarkleur wordt bepaald door het pigment melanine, dat verspreid wordt in het midden van de haarschacht. De mate van kleuring, van blond tot bruin tot zwart, wordt bepaald door het aantal, de grootte en de kleur van de pigment-granules.

Wanneer een haar wordt geproduceerd (door de deling van de epitheliale cellen waar de follikel uit bestaat), hoopt nieuw geproduceerde melanine zich op in de cellen en kleurt het de haren zelf terwijl het uit de follikel groeit. Naarmate we ouder worden, sterven de pigmentcellen in onze haarzakjes geleidelijk af. Wanneer er minder pigmentcellen in een haarzakje zitten, zal dat haar niet meer zoveel melanine bevatten en zal het een meer transparante kleur krijgen - zoals grijs, zilver of wit - terwijl het groeit. Als men ouder wordt, blijven er minder pigmentcellen over om melanine te produceren. Uiteindelijk zal het haar er helemaal grijs of zelfs wit uit komen te zien.

Resultaten
Absonutrix anti-grijs tabletten remmen het proces van grijs worden, (de snelheid van) het ontstaan van het aantal grijze haren wordt dus verminderd. Daarnaast kunnen reeds witte/grijze haren minder 'wittig' worden of zelfs hun oorspronkelijke kleur terugkrijgen. Het herstellen van kleur, zeker bij reeds langdurig grijze haren, is uiteraard lastiger (en soms niet meer mogelijk) dan het verhinderen of remmen van grijs wordend haar.

*De resultaten kunnen verschillen, omdat mensen op verschillende leeftijden beginnen met het krijgen van grijze haren en geen haarlokken hetzelfde of op hetzelfde moment reageren op een behandeling. Bovendien is verminderen van grijs haar een ingewikkeld en langdurig proces. Resultaten zijn meestal na 6 tot 9 maanden waarneembaar. Lees meer hierover in het artikel Wat te doen tegen grijs wordend haar.

Andere belangrijke ingrediënten in Absonutrix anti-grijs haar:

  • Paardestaart (7% extract): Dit plantenextract helpt het vocht in het haar te houden en laat het haar er glanzend uitzien, zonder het gevoel van verzadiging door middel van olie. Het bevordert ook sterke haarwortels en beschermt tegen irritatie van de hoofdhuid.
  • Plantensterolen (45% beta-sitosterol): Dit ingrediënt gaat stresshormonen tegen die bijdragen aan de veroudering van het haar. Zoals we weten kunnen stresshormonen bijdragen aan het verlies van haar, evenals vroegtijdig grijs worden.
  • Gerstegras: Bevordert en versterkt de oorspronkelijke haarkleur door te voorkomen dat de moleculaire structuur in het haar voortijdig veroudert. Gerstegras verdikt het haar en vormt een schild ter bescherming van het haar wat ervoor zorgt dat het grijze haar zichzelf elimineert.

Ingrediënten

Dosering: 2 capsules
Dosering per verpakking: 30 capsules

Actieve ingrediënten en hoeveelheden per dosering (2 capsules)

Bestanddeel Hoeveelheid per dosering % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 10mg 500%
Foliumzuur 400mcg 100%
Biotine 300mcg 100%
Pantotheenzuur (d-cal. pantothenaat) 300mg 3,000%
Zink (oxide) 10mg 67%
Katalase 5.000 IE *
Paardenstaartextract (7% extract) 100mg *
Saw Palmetto (45% extract) 300mg *
PABA 200mg *
L-Tyrosine 200mg *
Plantensterolen (45% bèta-sitosterol) 100mg *
Brandnetelextract 100mg *
Chlorophyl 10mg *
Fo Ti poeder 10mg *
Gerstegras Sap Poeder 10mg *

*% Dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld

Andere ingrediënten: Gelatine, Magnesiumstearaat, en Silicon Dioxide.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1-2 capsules per dag in, bijvoorbeeld bij het eten of voor het slapen gaan. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering.

LET OP: Zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en personen met een bekende ziekte dienen een arts te raadplegen voordat u dit voedingssupplement gebruikt. Dit product wordt vervaardigd en verpakt in een fabriek waar ook melk, soja, tarwe, ei, pinda's, noten, vis, schaal-en schelpdieren worden verwerkt. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als het zegel is verbroken of ontbreekt. Bewaren op een droge en koele plaats. 

Ervaringen (9)

Ook ervaring met Absonutrix tegen grijs haar? Klik hier en laat uw beoordeling achter.

Ook ervaring met Absonutrix tegen grijs haar? Klik hier en laat uw beoordeling achter:

Uw bericht kan nog niet geaccepteerd worden:


Ervaringen

* Disclaimer voor alle klantenbeoordelingen
De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.
4 sterren
Ik ben al wat ouder 60+, lang middenblond haar (werd donkerder bij het ouder worden. Ik had het "geluk"dat ook het grijs worden pas later intrad. Altijd Paba en L-Tyrosine gebruikt. Een vervelend grijs worden. links en rechts vanaf de zijkant. Al maanden gebruik ik antiGrey, grijs haar breidt niet uit en de grijs kleur verandert iets waardoor het op Highlights lijkt. Blijkbaar is de katalase de factor. Mijn vriend zei plotseling (na jaren) wat heb je toch mooi haar, je verft het nooit (nooit gedaan heb fijn haar) O.K. ik dacht het helpt. Wel doorzetten en heel lang gebruiken, 3 maanden is voor voedingssupplementen onzin.*
, Amsterdam (8 februari 2018)
5 sterren
(Automatisch vertaalde beoordeling)
Het werkt echt en ik ben helemaal blij. Ik heb het nu aangevuld om alles te versnellen en om voor altijd gezond jong haar te hebben en huidveroudering te gaan gebruik ik het DM-Vital-complex en daarnaast waterstofperoxide D30 en bovendien heb ik mijn eetpatroon aangepast.

De capsules werken voor mij twee keer zo snel. Oh en belangrijk waterstofperoxide D30 helpt dat de waterstofperoxide waarvan te veel is in het lichaam sneller afgebroken wordt en ondersteunt de katalase. Het is homeopathie en wordt misschien verkocht bij een internetapotheek. Het is ook zeer geschikt voor mensen met al wit en transparant haar, zodat het samen met alle andere middelen nóg sneller gaat! Veel succes! Ik kan Absonutrix anti-grijs aanbevelen*

, Plauen (31 januari 2018)
3 sterren
Ik ben een vrouw in de 30 en gebruik nu al meer dan een jaar Absonutrix. De reden dat ik het ben gaan gebruiken is dat mij is verteld dat het enzym katalase nodig is voor pigment in je haar en dat naarmate we ouder worden dit enzym afneemt. Absonutrix schijnt een goede samenstelling te hebben om het stimuleren van pigment te bevorderen. Of ik minder grijze haren heb, kan ik niet zeggen. Ik gebruik namelijk henna om mijn haar te kleuren en af en toe zie ik wel grijze haren. In de praktijk heb ik gemerkt dat mijn haar vooral sneller groeit door Absonutrix en dat is de voornaamste reden dat ik het blijf innemen.*
, Amsterdam (2 januari 2018)
5 sterren
ik ben nog bezig met haar kuur ik zie wel al dat me haren weer normalen kleur terug krijgt. ik moet nog 4 maanden*
, Weert (8 oktober 2017)
4 sterren
Ik zie wel verschil, jammer genoeg nog niet overal. Maar het begint anderen ook op te vallen, heb er al een paar keer opmerkingen over gehoord. Ik hoop dat het doorzet!*
, Nederland (13 september 2017)
5 sterren
Top product!!! Maar je moet er eigenlijk wel mee beginnen als je haar beginnend grijs word en niet in een vergevorderd stadium, want je moet heel veel geduld hebben. Verwacht geen wonderen, er is veel geduld nodig en dat hoort zo bij haargroei! Ik gebruik het nu ongeveer 9 maanden en de grijze haren die ik er tussendoor zag schemeren vallen minder op, zien er minder wit uit, zodat je bij mij op afstand geen grijs haar meer ziet! Ik blijf dit gebruiken net zolang tot ik tevreden ben en blijf met mijn haarkleur. Daarna ga ik over op 1 tablet per dag, ik slik er nu nog 2.
Ik kan het iedereen aanbevelen, maar begin op tijd!!!*

, Nederland (24 maart 2017)
1 sterren
Kortweg: Werkt niet!*
, Breda (27 augustus 2016)De Haargroeispecialist:
We hebben geprobeerd contact met je op te nemen om je ervaring te bespreken. We zouden graag willen doornemen hoe je het product gebruikt, hoe vaak, wat je huidige situatie is, wat je verwachtingen waren, e.d. Helaas hebben we geen reactie ontvangen. Grijze haren verminderen is inderdaad een lastig en bewerkelijk proces. De ingredienten in dit supplement zorgen ervoor dat de hoeveel melanine minder snel wordt afgebroken. Haren kunnen hierdoor minder snel grijs worden en grijze haren kunnen minder 'wittig' worden. Wanneer dit proces bij iemand echter heel snel gaat, dan kan het supplement onvoldoende of niet het gehoopte effect hebben.
4 sterren
gebruik het nu 7 maanden, en begin het te merken, het bevalt mij heel goed. Ook mijn haar ziet er gezonder uit en minder haaruitval.*
, amsterdam (11 april 2016)
4 sterren
Absonutrix Anti grijs gebruik ik nu sinds ongeveer 5 a 6 maanden. Op de bovenkant neemt het aantal grijze haren af en zijn weer donkerder geworden aan de zijkanten is het nog steeds grijs, maar in iets mindere mate als voorheen.
Ik merk ook dat de kleur van sommige grijze haren een wat zandkleurige tint aannemen (geldt niet voor alle haren), maar op een afstand is dat niet duidelijk zichtbaar en laat het het haar minder grijs uitzien.
Ook merk ik dat de capsules een positieve invloed hebben op de kwaliteit van het haar (minder haaruitval bijv.).
Al met al krijg je niet meteen resultaat en moet je de capsules een aantal maanden slikken.
Ik blijf de pillen in ieder geval nog een aantal maanden gebruiken.*

, MEPPEL (25 augustus 2014)